Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
17.4.12 12:56
@Tadelka píše:
@denisa 76 taky si tak říkám, snad už to klapne, nebo mě klepne :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: super hláška :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
17.4.12 12:57

:mrgreen: tak tak no. A co ty, jak se vede?

• Citovat
  • Upravit
33916
17.4.12 13:05
@Tadelka píše: :mrgreen: tak tak no. A co ty, jak se vede?

Já v pohodě..už se těším na léto a do car tam letos strávím dovču ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
17.4.12 13:07

@denisa 76 :lol: tak to budeš mít fakt super dovolenou. No já takhle dovolenkuju už delší dobu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
33916
17.4.12 13:22
@Tadelka píše:
@denisa 76 :lol: tak to budeš mít fakt super dovolenou. No já takhle dovolenkuju už delší dobu :mrgreen:

No tak já taky už pár let ale jinak jsem ještě normální :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
17.4.12 14:54

@denisa 76 no já jsem taky zatím ještě normální, snad nám to vydrží :pankac: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
624
18.4.12 12:14

Ahoj Tadelko,chtěla jsem tě dnes podpořit u testování,ale to už jsi asi nezkoušela když čekáš na výsledky krve.A kdy je budeš vědět?
A u předchozích transférů jsi měla taky nízkou sliznici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
18.4.12 15:11

@zlatko :) díky moc :hug: tak test krve negativní, což jsem předpokládala a jsem ráda. JInak je to asi tak, v předchozích pokusech jsem byla v péči jiného centra a měla jsem jen bioch. těhu. Při stejných příznacích jsem jim volala a bylo mi řečeno, že mám vydržet. Buď se ms zastaví, nebo rozjede a pak že se mám ozvat. Samozřejmě po ms se nic nedá zjistit a jenom se pokrčilo rameny a jelo se dál. V tomto případě, tedy už v jiném centru jsem volala, že se něco děje a řekli mi, abych hned dorazila na utz. Díky tomu se zjistilo, že sliznice nerostla a tudíž se embryjka nemají šanci do čeho zakousnout. Jsem moc ráda, že se nečekalo na ms, protože by se zase na nic nepřišlo. Podle dr to vypadá, že ta sliznice mě zlobí a že všechny ty bioch.těhu jsou toho příčinou. Tak že na jedné straně mě mrzí opětovný neúspěch, ale zase na druhé straně se zase něco našlo. Prostě všechno zlé, je pro něco dobré. Tak snad už těď bude jen dobře. :hug:

• Citovat
  • Upravit
463
18.4.12 17:48

Zdravím všechny, Zlatko, Denčo,
na začátku gratuluji všem, kterým se na testu objevili // a všem ostatním čekatelkám držím palce, aby vše klaplo.

U nás zatím nic nového. V březnu a hned zase v dubnu jsem si prošla 2× chřipkou takže ani na domácí snažení bohužel nedošlo. Objednala jsem si přes internet nějaké čínské vitamíny pro růst sliznice a na hlavu ať mi z toho nehrábne a mám pocit, že to opravdu funguje. V květnu budu snad už brát opět Clostibegyt, pokud nebudu opět nemocná, a doufám, že v kombinaci s čínskými vitamíny to klapne a přidám se k vám šťastnějším (Zlatko). Jinak IVF - asi podzim, ale před tím v létě dovolená v Itálii, kterou beru taky jako šanci přivést si miminko ;-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
18.4.12 18:05

Tadel máš pravdu a držim palce at doktoři najdou tu správnou cestu k miminku.

Berli :mavam: dovča super nápad :pankac: hlavně si ji užij a mysli jen pozitivně a třeba přijedete tři :D moc bych ti to přála jako samozřejmě vše snažilkám.Já začínám být odvážnější a už serfuji po internetu a koukám na příspěvky o dvojčátkách.Nechtěla jsem nic zakřiknou,ale děvčata si fotí bříška už v pátém týdnu,tak už asi taky začnu :)

Kamarádka chodila na akupukturu s psychykou a nemůže si to vynachválit,ale stojí to prý peníze.Tak čínské bylinky budou dobrou volbou. :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.4.12 19:53

@Bergle Ahojky :mavam: :mavam: :mavam: ráda tě vidím.Tak já se dala taky na čínu a jdu do akušky a dám pak vědět.Co holky psaly tak jenom chválu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
19.4.12 06:25

Denčo tak to dej určitě vědět. Vyzkoušet se má všechno, když to pomůže tak to bude super a když ne, tak si můžeme škrtnout další věc ze seznamu a jdeme dál :D

Zlatko a bříško už roste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
19.4.12 07:05
@Bergle píše:
Denčo tak to dej určitě vědět. Vyzkoušet se má všechno, když to pomůže tak to bude super a když ne, tak si můžeme škrtnout další věc ze seznamu a jdeme dál :DZlatko a bříško už roste?

Jasně dám..jenom kdyny to nevyšlo tak určo s tím samým se do toho musí znova.ono to nemusí být hned nápomocný a do dalšího pokusu bych šla s tím samým.
A co ty jak se máš??? Dovču Ti závidím..já už jí nestihnu takže pojedu na ní do car :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
19.4.12 12:14

Ahoj, holky, tak jak se vám dnes vede. Venku je tak krásně sluníčkovsky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
33916
19.4.12 12:23

@Tadelka No zdarec..mě je krásně..sluníčko svítí a to mě neskutečně dobíjí energii :pankac: :pankac: :pankac: A co Ty jak se cítíš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí