Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
437
14.4.12 18:53

TAdelko, myslím, ze jsem zacínala testovat desátý den po Et.To se mi objevil na testu Verto velmi slabý duch, ale precetla jsem si, ze to tyto testy delají ,tak jsem to nebrala vazne. Druhy den byl duch malinko silnejsi , ale stale velmi slaby. Pak carka zacla byt i na mamatestu a cim dal silnejsi. Mozna je lepsi vydržet az do 14 dne, aby jsi se popřípadě nestresovala, ale já to nikdy nevydržím. To je tvé první ivf? Já byla na druhém. První nedopadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
14.4.12 18:56

@heli111 a jakou jsi měla citlivost testů? já si nakoupila mamatesty citlivost 10. Tohle je mé 4 IVF. Měla jsem prár biochem.těhu a KETy. Teď jsem po laparce, po přeléčení štítnice, snad už by to mohlo vyjít, ale já mám takový pocit prázdnoty, prostě že se to nepovedlo. Doufám, že se mýlím :roll:

• Citovat
  • Upravit
33916
14.4.12 18:58

Zlatko no to mám radost..jako co to čtu..dvojčátka..no supéééééééééér :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
14.4.12 19:01
@Tadelka píše:
Ahoj holky, můžu se k vám taky přidat? jsem čekatelka na testování. Jsem dnes 8. den po ET a je mi to strašně dlouhý. Měla některá z vás nějaké příznaky? já nemám vůbec žádné, spíš jsem už smířená s tím, že se to nepovedlo :?

Jseš na hormonech a ty umí pěkně tělo obalamutit..já měla všechny těhu příznaky,ale u mě to byly pouze hormony :cert: :cert: Když mě vyšel ketík tak tt jsem měla pozitivní 8den..měla jsem embasy po 72 hod.kultivace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
14.4.12 19:01

Pocit prázdnoty jsem měla taká a hrozný!!! Mysl si asi už navykla na ty neuspechy a brala jsem to tak, že to nevyslo. Pak to byl šok, když jsem poprvé v živote zahlídla dve carky. Moc ti držíím palce. Musíme věřit. Já měla mamatesty take 10, i ten verto byl 10. Mamatesty falesne duchy asi nedelaji.Asi jeste par dnu vydrz. Jeste jsi nezkousela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
14.4.12 19:03

Zlatko gratulujuuu. Muzu se zeptat, co bylo videt na utz v 4.4? uz tam byl žloutkovy vacek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
14.4.12 19:07

@denisa 76 tak to já měla PICSI a PK . Dala jsem si Dvě embryjka a jsou nejlepší kvality. U mě je jen problém s štítnicí a i když beru léky a dle poslední kontroly je vše ok, tak mám obavy :?

• Citovat
  • Upravit
33916
14.4.12 19:09
@Tadelka píše:
@denisa 76 tak to já měla PICSI a PK . Dala jsem si Dvě embryjka a jsou nejlepší kvality. U mě je jen problém s štítnicí a i když beru léky a dle poslední kontroly je vše ok, tak mám obavy :?

No tak to by na testíku zítra už mohlo něco být :palec: To víš je to těžký,ale pokud je ted všechno v pořádku tak snad bude dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
14.4.12 19:09

@heli111 no musím přiznat, že jsem zkoušela 6.den odpoledne a byl tam jen na určitém světle náznak ducha, pak další den ráno tam byl taky, ale odpoledne už bylo sněhobílo. Tak buď to prvně byl zůstatek ovitrrelu, nebo si to ty dva rozmysleli :?

• Citovat
  • Upravit
33916
14.4.12 19:11
@Tadelka píše:
@heli111 no musím přiznat, že jsem zkoušela 6.den odpoledne a byl tam jen na určitém světle náznak ducha, pak další den ráno tam byl taky, ale odpoledne už bylo sněhobílo. Tak buď to prvně byl zůstatek ovitrrelu, nebo si to ty dva rozmysleli :?

to byl ještě ovetril..kámoška ho měla ted naposled myslím ještě 8den po et a pak sněhobílo..tak ještě počkej a zkus zítra :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
14.4.12 19:11

@denisa 76 zítra určitě testit nebudu, zkusím to tak ve středu, protože kdybych testla už zítra, nebo v pondělí a nebylo tam nic, tak bych měla zkažený celý týden a strašně by se mi to vleklo. V pátek mám totiž volat do centra

• Citovat
  • Upravit
Tadelka
14.4.12 19:12

@denisa 76 díky za povzbuzení, jsem se rozhodla, že ho udělám až ve středu. Manžel by to na mě pak poznal že se něco děje, kdyby to nebylo a zlobil by se, že jsem nevydržela do pátku a že se stresuju

• Citovat
  • Upravit
437
14.4.12 19:13

Tadelko , ja na mamatestu nikdy nemala ducha, když jsem nebyla tehu. Videla bych to jako nadeji :-) Ani hormony na testu nikdy neudelali faleš ducha. A byl stejne silny, akorat skoro neviditelny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
14.4.12 19:14

A 6 den je hrozne malo a jeste k tomu odpoledne. To vubec. Priste z prvni ranni moci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
14.4.12 19:17

@heli111 příště určitě budu testovat z ranní moči. Já už právě několikrát měla pozitivní testy, druhá čárka každým dnem byla silnější, ale pak se to zaszavilo a sláblo a to právě jsem měla to biochem.těhu. Tohle už nechci zažít. Ty jsi teda ještě nebyla na koltrolním utz?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex