Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Luciuuska Vydrž to a nedělej, je fakt brzo, byla by jsi zklamaná!!!
@martas 40 píše:
@Luciuuska Vydrž to a nedělej, je fakt brzo, byla by jsi zklamaná!!!
já vím, snažím se na to nemyslet. Marti a bolelo tě břuško jak dlouho od zákroku? A bylo to spíš tlak v podbříšku nebo křeče?? ![]()
@Luciuuska nO JÁ bych řekla asi tak 5 dní. jsem to i ořvala, že už mi začíná menses a dokonce dřív než minule, bolelo mně to přesně, jako u prvních dnů menzes a taky bolest zad…a víš, že jsem na to naše setkání myslela? teda spíš v Opavě
@martas 40 píše:
@Luciuuska nO JÁ bych řekla asi tak 5 dní. jsem to i ořvala, že už mi začíná menses a dokonce dřív než minule, bolelo mně to přesně, jako u prvních dnů menzes a taky bolest zad…a víš, že jsem na to naše setkání myslela? teda spíš v Opavě
no mě to právě taky bolí jak před menses, dnes je to 4 den co mě to pobolívá. A taky mám citlivé prsa a i pobolívaj jak u MS.Tak nevím, nechám se překvapit.
A kdy že tu budeš u nás???
No někdy v polovině listopadu- nebo týden listopad-prosinec/ záleží na odběrech/ já měla prsa citlivá ze začátku, pak to přešlo a pak to přišlo zas
@martas 40 píše:
No někdy v polovině listopadu- nebo týden listopad-prosinec/ záleží na odběrech/ já měla prsa citlivá ze začátku, pak to přešlo a pak to přišlo zas
jj taky to tak mám. Můžeš se pak domluvit na termínu a zajít sednout na džusík
kafe asi není nejzdravější v tvém stavu ![]()
@Luciuuska jj, tak domluveno, kafe už stejně nepiju, ale jujce si dám
@martas 40 píše:
Ahoj Luci, tak co, jak se cítíš? všechno v poho?
Ahojky ![]()
cítím se nafoukle, jinak vše v pořádku. Mrcha nikde a to je myslím dobře
,ale ještě není důvod k radosti, dokud si neudělám testík. Dneska je to 8 den a už už se po něm málem sáhla… ![]()
A jak ty, jsi klidnější?
@martas 40 píše:
@Luciuuska dneska jsem začla mírně špinit, tak ti nevím
jejda, snad to nebude nic vážného ![]()
@Luciuuska taky doufám, včera byl sex, tak to je možná jen pozůstatek
@Luciuuska píše:
jejda, snad to nebude nic vážného
nespadla jsi? nebo netahala ses s něím těžkým? Musím se šetřit
@martas 40 píše:
@Luciuuska taky doufám, včera byl sex, tak to je možná jen pozůstatek
@Luciuuska včera to bylo spíš jemně, taky už mám strach, dneska mě bolí břicho, jako bych to mněla dostat, nevím- nemám zavolat doktorce?