Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jaket píše:
@Luciuuska Zase jsi mi svým výsledkem nalila energii do žil!!!
to jsem moc rádá, že tě aspoň takhle na dálku můžu podpořit ![]()
@jaket píše:
@Luciuuska Můžu vědět co je to za léčitel?
jaket nevím jak ti ho popsat, je to prostě člověl, který za to nechce žádné peníze, nemá žádnou reklamu a i přesto k němu chodí moc lidí. Lidé si své zažitky a jeho pomoc rozkřikli mezi sebou, z jeho skutků se vytvořila sama reklama. K němu příjdšš, on se zeptá co tě trápí a řekne ti, že se máš posadit na jeho zahradě a na nic nemyslet.Po vyslechnutí všech lidí se schová do mísnosti a 20 minut na tebe působí jeho energie. Nevím jak to funguje, ale lidé co jsou negativní on vycítí a pošle hned pryč, aby mu nevybyli jeho energii. Zachránil už hodně životů, mojemu kamarádovi vylečil poraněné oko. Lékaři mu řekli, že už na něj neuvidí a po pár sezeních u lečitele začal vidět. Proto tomu věřím a říkám, že tím pomohl i mě…
Dneska se ležím takhle u doktora a na sonu vidím krásné dvě
bublinky už docelé velké…čekám dvojčátka
ani krev nebyla zapotřebí
@jaket píše:
@Luciuuska Velkááááá gratulace!!!
děkujííííí
nakonec se oba bojovníčci dobře zakousli ![]()
Teď jsi na řadě Ty ![]()
@jaket píše:
Luci co jsi brala či píchala při KET?
no ze začátku pregnyl 5000 pro uvolnění vajíčka a dozrání
a teď jen Utrogestan v malých dávkách a ještě beru listovku už asi 3 měsíce. Po ivf a všech chemkách moje tělo odmítalo otěhotnět, tak jsme zkusili nativ
Ahoj Holky
Tak jsem v nemocnici zůstala další dva měsíce a 19.10.2012 jsme přiveli na svět Aničku 2,52 a 44cm a za pět min. na to Honzíka 2,63 a 44cm. Rodila jsem přirozeně a to ve 36+4 a porod trval 6 hod a byl bez problémový. Na šestinedělí jsme zůstali 10 dní kvůli žloutence. Ted už jsme doma a je to docela mazec. Pomalu si zvykáme jsou to naše zlatíčka.
Jinak gratuluji uspěšným snažilkám
@zlatko píše:
Ahoj HolkyTak jsem v nemocnici zůstala další dva měsíce a 19.10.2012 jsme přiveli na svět Aničku 2,52 a 44cm a za pět min. na to Honzíka 2,63 a 44cm. Rodila jsem přirozeně a to ve 36+4 a porod trval 6 hod a byl bez problémový. Na šestinedělí jsme zůstali 10 dní kvůli žloutence. Ted už jsme doma a je to docela mazec. Pomalu si zvykáme jsou to naše zlatíčka.Jinak gratuluji uspěšným snažilkám
Ahojky Zlatko
mooooc gratuluji! ![]()
To jsi měla pohodoví porod, jen 6 hodin a miminka že šli přirozeně. Jáké to je mít dva prcky doma, jak to zvládáš, kojení ..atd?Mě čeká to samé. Ketík byl úspěšný a na sonu mi našli dva mimísky
Příští týden další sono a snad dostanu i těhu knížku.
OPatruj se a mimínkům do vínku jen vše krásné.. ![]()
Ahoj holky, já kojím a i dokrmujeme. Anulka se kojí krásně a udržuje mléčko. Honzík s prsa pije jen s kloboučkem a pak stejně vypije málo, tak odstříkávám a dávám mu to s flašky a vím kolik vypije.Byli den a půl v inkubátoru a tam jim hned dávali umělou, ale chutná jim oboje, tak doufám, že nám to ještě vydrží. Stále si zvykáme a vychytáváme mouchy.