Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2069
25.10.12 11:52

@Luciuuska Můžu vědět co je to za léčitel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
25.10.12 13:58
@jaket píše:
@Luciuuska Zase jsi mi svým výsledkem nalila energii do žil!!!

to jsem moc rádá, že tě aspoň takhle na dálku můžu podpořit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
25.10.12 14:06
@jaket píše:
@Luciuuska Můžu vědět co je to za léčitel?

jaket nevím jak ti ho popsat, je to prostě člověl, který za to nechce žádné peníze, nemá žádnou reklamu a i přesto k němu chodí moc lidí. Lidé si své zažitky a jeho pomoc rozkřikli mezi sebou, z jeho skutků se vytvořila sama reklama. K němu příjdšš, on se zeptá co tě trápí a řekne ti, že se máš posadit na jeho zahradě a na nic nemyslet.Po vyslechnutí všech lidí se schová do mísnosti a 20 minut na tebe působí jeho energie. Nevím jak to funguje, ale lidé co jsou negativní on vycítí a pošle hned pryč, aby mu nevybyli jeho energii. Zachránil už hodně životů, mojemu kamarádovi vylečil poraněné oko. Lékaři mu řekli, že už na něj neuvidí a po pár sezeních u lečitele začal vidět. Proto tomu věřím a říkám, že tím pomohl i mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
29.10.12 13:06

Dneska se ležím takhle u doktora a na sonu vidím krásné dvě :srdce: :srdce: bublinky už docelé velké…čekám dvojčátka :dance: ani krev nebyla zapotřebí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
29.10.12 13:10

@Luciuuska Velkááááá gratulace!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
29.10.12 13:17
@jaket píše:
@Luciuuska Velkááááá gratulace!!!

děkujííííí
nakonec se oba bojovníčci dobře zakousli :pankac:
Teď jsi na řadě Ty :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
29.10.12 13:22

@Luciuuska To je dobřeee!!! Super zprávy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
29.10.12 13:22

Luci co jsi brala či píchala při KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
29.10.12 13:28
@jaket píše:
Luci co jsi brala či píchala při KET?

no ze začátku pregnyl 5000 pro uvolnění vajíčka a dozrání
a teď jen Utrogestan v malých dávkách a ještě beru listovku už asi 3 měsíce. Po ivf a všech chemkách moje tělo odmítalo otěhotnět, tak jsme zkusili nativ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
29.10.12 18:27

@Luciuuska Tak to je dvojnásobné štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
2.11.12 09:30

Ahoj Holky :mavam: Tak jsem v nemocnici zůstala další dva měsíce a 19.10.2012 jsme přiveli na svět Aničku 2,52 a 44cm a za pět min. na to Honzíka 2,63 a 44cm. Rodila jsem přirozeně a to ve 36+4 a porod trval 6 hod a byl bez problémový. Na šestinedělí jsme zůstali 10 dní kvůli žloutence. Ted už jsme doma a je to docela mazec. Pomalu si zvykáme jsou to naše zlatíčka.

Jinak gratuluji uspěšným snažilkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
2.11.12 10:19
@zlatko píše:
Ahoj Holky :mavam: Tak jsem v nemocnici zůstala další dva měsíce a 19.10.2012 jsme přiveli na svět Aničku 2,52 a 44cm a za pět min. na to Honzíka 2,63 a 44cm. Rodila jsem přirozeně a to ve 36+4 a porod trval 6 hod a byl bez problémový. Na šestinedělí jsme zůstali 10 dní kvůli žloutence. Ted už jsme doma a je to docela mazec. Pomalu si zvykáme jsou to naše zlatíčka.Jinak gratuluji uspěšným snažilkám

Ahojky Zlatko

mooooc gratuluji! :kytka:
To jsi měla pohodoví porod, jen 6 hodin a miminka že šli přirozeně. Jáké to je mít dva prcky doma, jak to zvládáš, kojení ..atd?Mě čeká to samé. Ketík byl úspěšný a na sonu mi našli dva mimísky :pankac: :dance: :srdce: :srdce: Příští týden další sono a snad dostanu i těhu knížku.

OPatruj se a mimínkům do vínku jen vše krásné.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
2.11.12 14:46

@zlatko gratuluju mamino!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
4.11.12 11:00

Ahoj holky, já kojím a i dokrmujeme. Anulka se kojí krásně a udržuje mléčko. Honzík s prsa pije jen s kloboučkem a pak stejně vypije málo, tak odstříkávám a dávám mu to s flašky a vím kolik vypije.Byli den a půl v inkubátoru a tam jim hned dávali umělou, ale chutná jim oboje, tak doufám, že nám to ještě vydrží. Stále si zvykáme a vychytáváme mouchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
4.11.12 22:58

Já chci taky být těhotná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie