Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Beldička Jen vím jaké to je, když na něco čekáš a pak přijde jen zklamání ![]()
@martas 40 jj toho už jsem si zažila hodně
Jednou jsem měla i pozitivní test a pak začalo hcg klesat
Ale věřím, že teď už se zadaří!!!
Zlatko, gratuluji ke dvojčátkům
Tvůj úspěch je pro mne velkým povzbuzením ![]()
Benulik, děkuji..snad se vám zadaří. Musíš si řikat, že jednou si otěhotněla, tak to prostě musí přijít. Vydrž a bojuj.
Jo, holka, k tomu jsem se upínala celý rok
Ty jsi pro mě učiněný zázrak ![]()
Dobry den, muze mi nekdo poradit? Doktorka mi poredepsala utrogestan kterej mam brat od 17 dne po dobu 10 dni… ja jen nevim jestli ho mam zacit brat 17 den od zacatku menstruace nebo skonceni menstruace…urcite s tim nekdo skusenost ma… dekuji
Nejlepší bude zavolat doktorce. Já už si to moc nepamatuji, ale myslim, že někdy se to bere na konci a někdy na tom začátku záleží na typu stimulace atd.
Ahoj Beldičko, je to frmol. Určitě si je člověk neužije jako když má jedno, ale snažim se.Ted už papáme zeleninku, ovoce i masíčko. Co ty? Už se ti blíží 3 IVF..držim pěsti
@Beldička Ahojky, tak koukám, že tě čeká IVF, budu držet palečky.
@zlatko Ale urcite jsi stastna ze
Zaslouzis si to, snaz se si to uzivat ![]()
@martas 40 Co ty Martas, uz jsi asi hodne daleko ze? ![]()
Ano ja se chystam na dalsi IVF za necely mesic, cca 18.4. zacnu pichat. Dekuji holky za pesti, budu to potrebovat ![]()
@Beldička jj, už to mám za pár, termín mám v dubnu, všechno OK, krom té zatracené preeklampsii ![]()
Beldi, tak do třetice všeho dobrého to musí vyjít, teď si tělo odpočnulo a nabralo síly ![]()