Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Děkujííííí ![]()
No byly dvě možnosti, buď jedno a dvě zamrazit, nebo všechny ![]()
A s tou mou né moc dobrou sliznicí jsem raději volila všechny tři ![]()
Načas jsme si dali, ale to je takové trošku složitější ![]()
Víkend jsem proležela, ale dnes jsem byla už v práci.
A jak se máš Ty mamčo? ![]()
@ivvča no já už jsem taky v práci
Miška je zlatíčko od samého začátku spinká krásně celou noc a ani jsme ji moc neučili na ruce ať si nezvyká. Takže se teď já, manžel a moje mamka střídáme s hlídáním a zvládáme to, ale někdy je to teda náročné. Každopádně mám suprovou práci a byla by škoda o ni přijít a i finančně si pomůžeme a tím pádem budeme moct koupit tomu našemu zlatíčku na co si vzpomene, ale vždy se moc těším domů až si Mišku pomojkám a celou popusinkuji
. Hodně lidí u nás na Vesnici to nedokáže pochopit, že po 8 letech čekání jsem se vrátila po půl roce do práce, ale ono to tak nějak vyplynulo ze situace
![]()
Jééé, tak to opravdu brzy ![]()
Ale jestli Ti to tak vyhovuje, tak proč né, to je jasné ![]()
No jo, lidi na vesnici, to znám ![]()
Já mám taky fajn práci, která mne baví, tak jsem si říkala, že poku by to vyšlo, i tak bych chodila dál do práce no a pak by se vidělo, kdy bych se vrátila. Ono to možná vypadá pro někoho hloupě, ale penízky jsou důležité a zvlášť pro někoho, kdo jich hodně vydá na IVF…
@ivvča Ahoj Ivčo,
koukám, že jsme v tom čekání dost podobně
Já tedy vše o den později…ale už jsem nervózní…nejradši bych aby už to prostě bylo jasné ![]()
Ahoj Ivvi a Bergli, moje partačky v čekání na mimísky. Ivvi posílám tobě a tvym třem bojovníčkům spousty energie at se to konečně podaří. Jsi totiž na řadě a já pevně věřím, že to dobře dopadne.
Jinak naši broučíčkové se budí v noci neustále. Budí se totiž navzájem. Mám je, ale naučený, že si Honzik dá mlíčko a Anička čaj a jdou zas spinkat. Večer je uložím po večeří do postýlek a usínají uplně sami.
Jo a je vaše věc jestli chodíte do práce a nebo jste s mimískem doma a já na tom nevidím nic divného. Tak se mějte moc moc krásně a přeji hezké léto.
Bergli tobě at Michaelka hezky roste a Ivvi nejmín aspon dvojčátka
![]()
@kovarovakobyla Ahoj
Taky jsem trochu nervózní, ale pokud nepříjde MS, tak netestuju, nebudu se stresovat ![]()
@zlatko Děkuji moc ![]()
Tak to je máš opravdu pěkně naučené
Anička se odbývá pouze čajem?
![]()
Jj mlíčko mě přestala papat už v roce. No ona je nejedlík od miminka. To trápení kdy ti mimčo nechce skoro nic papkat nepřeji nikomu. To bylo probrečených dní i nocí. Ted už je to za námi. Dětátko by do dvou let mělo mít kolem 500ml mléka nebo mléčných výrobků a to dáme, protože ráno sní 200g jogurtu k sváče zas tvaroh s ovocem a večer mají 250 kaše.
@zlatko Jejda, to chápu
Jééé, tak to si Anička pak vynahradí ![]()
Taky mám ráda tvaroh s ovocem ![]()
No ZLATNKO cítím se tak nějak normálně
Ráno a večer pobolívají prsa, na dotek celý den, břicho nafouklé a občas bolí nebo docela dost píchne, ale to je mi jasné, že je to všechno tou stimulací, takže jsem si říkala, že na tyhle „příznaky“ se dívat nebudu, ale stejně to dělám a sleduju se
![]()
Neumím to vysvětlit, ale do včera jsem měla takový „divný“ pocit, jako že bych i byla těhu, ale včera to nějak přešlo
No a pořád mám nějaký „bordýlek“ (omlouvám se) na intimce, ale to je asi taky tím gelem, který užívám místo utrogestanu, ale dneska byl nějaký více „barevný“ do růžova ![]()
A do toho to nachlazení, které už teda docela přešlo, ale dvě noci zpět jsem se probudila úplně zpocená a byla mi zima zároveň, tak mám z toho blbý pocit…
Zatim vše vypadá pozitivně. Ještě bych flintu do žita neházela, ale chápu tě. Ten bordýlek by mohlo být zahnizdování já to měla také. Držim palce at to tak je. Myslim na tebe ![]()
@zlatko A jak si to ZLATI měla Ty?
Dneska mne teda břicho nebolí vůbec, ani není nafouklé. A prý, že se nebudu sledovat ![]()
A jak se má @kovarovakobyla?
ZLATI a co děláš s dětmi celý den? Máte baráček, nebo byteček? Promiň, jestli jsem moc zvědavá
![]()