Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2244
1.7.14 09:58

@Bergle Děkuji :hug: No taky doufám, že příště už to výjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
3.7.14 11:29

Holky, jak zvládáte nenervačit? Já jsem byla včera na ET a jsem tak nervní, že mě už bolí podbřišek. Taky to tak máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
3.7.14 11:55

@Floflo každý je nervózní, neustále se pozoruje a hledá sebemenší příznaky zahnízďování mimušek. Ten týden - 14 dní jsou nervy. Když to nevyjde následuje obrovské zklamání a když to vyjde jsou to už nervy celý život, aby se něco tomu bobíškovi nestalo. Drž se a snaž co nejmíň stresovat, hodně odpočívat a hladit bříško ať se miminku u tebe líbí. Držím palce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
3.7.14 12:09

@Bergle Děkuju, je to fakt hrůza, cítím každý cm dělohy, si myslím, k tomu nafouklé břicho, že jsem se dnes nevlezla do pracovních kalhot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
3.7.14 13:29

Bergli :mavam:
Floflo
Myslim, že bez nervů to snad ani nejde a nemyslet na to už vubec ne. Já jen ráno otevřela oči a první myšlenky patřily bobískům co jsem měla v bříšku u každého IVF.
Držim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
3.7.14 13:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
3.7.14 13:58

Díky, stejně mi nic jiného nezbyde, než čekat a doufat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
3.7.14 14:09

@Floflo a pozorovat se :lol:, ale hlavně se snažit být co nejvíce v klidu a moc odpočívat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
3.7.14 14:18

Pracuju ve zdravotnictví, to moc odpočívat a být v klidu nejde. Ale dr. mi neschopenku nedoporučil, prý je to ještě horší. Ale nebudu aspoň nervovat s gruntováním, dneska jdu na babinec, snad přijdu na jiné myšlenky

@Bergle píše:
@Floflo a pozorovat se :lol:, ale hlavně se snažit být co nejvíce v klidu a moc odpočívat :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
3.7.14 14:48

@Floflo já jsem taky nikdy nemocenskou neměla, ale aspoň na první 3 dny jsem si vždy vzala dovo a pak rychle do práce. Je pravda, že doma se pak zbytečně moc přemýšlí nad blbostma a stejně ať už chceš nebo ne tak výsledek neovlivníš.
Nezbývá než doufat, že se mimiskům bude u tebe líbit. Jo a kolik sis jich nechala dát? A to je tvoje první IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
3.7.14 14:56

@Bergle je to blastulka z nativu, po minimálce ani IVF jsme embryjka neměli. Takže jedno jedničkové :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
3.7.14 15:01

@Floflo když to bude pořádný bojovník a zabydlí se u maminky tak jedno bohatě stačí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
3.7.14 15:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
3.7.14 17:26

Ahoj holky, ja jsem dnes 3den po ET 1blastocysty. Je to moje 2.IVF. Jeste jich mame 5 v mrazaku. Jinak bricho se mi dneska take nafouklo, je to dost neprijemne. Mam 14dni dovcu, taky delam ve zdravotnictvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
4.7.14 08:22

@Tinkka dneska už je to lepší, jen popíchává a je citlivější a trošku mi je blbě, ale to je asi UTROšem, ale zatím prsa necítím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí