Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3232
29.12.13 20:38

@Bergle Dekuji mockrat :kytka: Je to pro nas obrovsky zazrak, snad bude vsechno v poradku a pujde vsechno jako po masle :andel:
A co ty? Jake mas plany dal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
29.12.13 20:41

@Bergle Jooo uz to vidim, mate holcicku :kytka: Strasne mooooc gratuluji :pankac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
30.12.13 15:58

BELDIČKO, přidávám se ke gratulaci. Je to užasný pocit, když se to podaří. Užívej si to a opatrujte se s mimískem v bříšku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
1.1.14 23:26

@zlatko Dekuji Zlatko :kytka: Jak se maji dvojčátka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
20.2.14 10:27

Ahoj Beldičko, vubec jsem si nevšimla, že se ptáš na dvojčátka. Tak se omlouvám. Už hezky běhají a pěkně řádí. Je doma veselo. Jsou zdravé a to je důležité. Nechtějí mluvit, ale každé dítko je jiné a u dvojčat prý řeč je pomalejší. Opravdu mě někdy příjde, že mají svůj svět. Jsou víc samostatný, protože svou peči musím rozdělit mezi oba dva. :-)

Gratulace k holčičce - už víte jmeno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
20.2.14 12:30

@zlatko Tak to je krasne slyset, ze jsou zdravy a vsechno jde jak ma :palec: Musi to byt zahul dvojcatka, ale asi i dvojnasobna radost :D Svuj svet urcite maji, ale to nevadi, budou se mit v zivote lip :lol:
My se na jmenu neumime moc dohodnout, kazdemu se libi neco jineho. Ale zatim neutralni je Valentinka :andel: Uvidime, nechame tomu volny prubeh. Hlavne at je mimisek zdravy a zbytek uz se zvladne a vymysli :andel:
Tak se opatrujte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.14 16:44

Pája

Ahojky děvčátka, jsem 11tý den po ET 2 prcků, nemám vůbec žádné příznaky a včera jsem nevydržela a udělala si test a ten byl negativní, tak jsem z toho nešťastná. Měla jsem prodlouženou kultivaci, v pondělí punkce a v pátek ET. O miminko se snažíme už 5 let, mě je 28 a příteli 33. U mě na nic nepřišly a přítel má trochu horší spermio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
10.6.14 14:22

@Beldička tak už se ti to pomalu blíží, moc držím palce ať jde vše bez problému, porod máš rychle za sebou a ať si pak užíváš roli maminky.
Pak dej určitě vědět, až se ti ten malý zázrak narodí :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
10.6.14 14:29

Holky a jak vy se máte? Co nového a jak ty vaše prďolky rostou. My už máme půl roku a je to úžasné, akorát si teď s Miškou užíváme zoubky tak je taková víc omrzlá, ale jinak je to den ode dne úžasnější. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
10.6.14 17:20

@Bergle Dekujeme, uz se nam to krati, snad pujde vsechno jako po masle :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
11.6.14 06:05

@Beldička protrpěla sis už dost tak teď už jen samé dobré a krásné věci. No a i když porod není žádná sranda, tak jakmile ti tu tvojí malou prďolku dají na bříško tak si na ty bolesti už ani nevzpomeneš a budeš ten nejšťastnější člověk na světě. Držím moc moc palce :palec: :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
22.6.14 11:24

Ahoj děvčata - ZLATI, BERGLI, BELDIČKO :mavam: :mavam: :mavam:
Jak si užíváte doma s dětma? Teda BELDI to teprve čeká :-)
No a já vás budu snad následovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
23.6.14 05:17

@ivvča to by bylo super, kdyby to už konečně vyšlo. Moc moc moc držím palce. :hug: :hug: Už si to taky zasloužíš za to dlouhé čekání. Tak teď ještě vydržet těch 14 dní a pak už se snad…určitě radovat a těšit se :D
Moc na tebe myslím ať to ten mimísek zvládne a krásně se u tebe zabydlí :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
23.6.14 08:33

Děkuji BERGLI :hug:
Nechala jsem si zavést tři, tak si říkám, že už by se to štěstí mohlo unavit a sednout si taky i na mne, víš, jak se to říká… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
23.6.14 17:08

@ivvča no hlavně aby se to štěstí neunavilo až moc :lol: :lol: a divím se, že ti 3 kousky dali? To v Reprofitu by ti je nedali ani kdyby ses na hlavu stavěla a to jsem to malém zkoušela. :lol: :lol:
Každopádně držím palce, aby se zabydlelo aspoň 1 a cokoli navíc už bude jen bonus :).
A jinak se máš jak? Dali jste si celkem na čas s tím 2 IVF? A jsi teď doma a odpočíváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí