Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bergle Dekuji mockrat
Je to pro nas obrovsky zazrak, snad bude vsechno v poradku a pujde vsechno jako po masle ![]()
A co ty? Jake mas plany dal?
@Bergle Jooo uz to vidim, mate holcicku
Strasne mooooc gratuluji
![]()
BELDIČKO, přidávám se ke gratulaci. Je to užasný pocit, když se to podaří. Užívej si to a opatrujte se s mimískem v bříšku ![]()
Ahoj Beldičko, vubec jsem si nevšimla, že se ptáš na dvojčátka. Tak se omlouvám. Už hezky běhají a pěkně řádí. Je doma veselo. Jsou zdravé a to je důležité. Nechtějí mluvit, ale každé dítko je jiné a u dvojčat prý řeč je pomalejší. Opravdu mě někdy příjde, že mají svůj svět. Jsou víc samostatný, protože svou peči musím rozdělit mezi oba dva. ![]()
Gratulace k holčičce - už víte jmeno?
@zlatko Tak to je krasne slyset, ze jsou zdravy a vsechno jde jak ma
Musi to byt zahul dvojcatka, ale asi i dvojnasobna radost
Svuj svet urcite maji, ale to nevadi, budou se mit v zivote lip ![]()
My se na jmenu neumime moc dohodnout, kazdemu se libi neco jineho. Ale zatim neutralni je Valentinka
Uvidime, nechame tomu volny prubeh. Hlavne at je mimisek zdravy a zbytek uz se zvladne a vymysli ![]()
Tak se opatrujte ![]()
Ahojky děvčátka, jsem 11tý den po ET 2 prcků, nemám vůbec žádné příznaky a včera jsem nevydržela a udělala si test a ten byl negativní, tak jsem z toho nešťastná. Měla jsem prodlouženou kultivaci, v pondělí punkce a v pátek ET. O miminko se snažíme už 5 let, mě je 28 a příteli 33. U mě na nic nepřišly a přítel má trochu horší spermio.
@Beldička tak už se ti to pomalu blíží, moc držím palce ať jde vše bez problému, porod máš rychle za sebou a ať si pak užíváš roli maminky.
Pak dej určitě vědět, až se ti ten malý zázrak narodí
![]()
Holky a jak vy se máte? Co nového a jak ty vaše prďolky rostou. My už máme půl roku a je to úžasné, akorát si teď s Miškou užíváme zoubky tak je taková víc omrzlá, ale jinak je to den ode dne úžasnější.
![]()
@Bergle Dekujeme, uz se nam to krati, snad pujde vsechno jako po masle ![]()
@Beldička protrpěla sis už dost tak teď už jen samé dobré a krásné věci. No a i když porod není žádná sranda, tak jakmile ti tu tvojí malou prďolku dají na bříško tak si na ty bolesti už ani nevzpomeneš a budeš ten nejšťastnější člověk na světě. Držím moc moc palce
![]()
Ahoj děvčata - ZLATI, BERGLI, BELDIČKO
![]()
Jak si užíváte doma s dětma? Teda BELDI to teprve čeká ![]()
No a já vás budu snad následovat ![]()
@ivvča to by bylo super, kdyby to už konečně vyšlo. Moc moc moc držím palce.
Už si to taky zasloužíš za to dlouhé čekání. Tak teď ještě vydržet těch 14 dní a pak už se snad…určitě radovat a těšit se ![]()
Moc na tebe myslím ať to ten mimísek zvládne a krásně se u tebe zabydlí
![]()
Děkuji BERGLI ![]()
Nechala jsem si zavést tři, tak si říkám, že už by se to štěstí mohlo unavit a sednout si taky i na mne, víš, jak se to říká… ![]()
@ivvča no hlavně aby se to štěstí neunavilo až moc
a divím se, že ti 3 kousky dali? To v Reprofitu by ti je nedali ani kdyby ses na hlavu stavěla a to jsem to malém zkoušela.
![]()
Každopádně držím palce, aby se zabydlelo aspoň 1 a cokoli navíc už bude jen bonus
.
A jinak se máš jak? Dali jste si celkem na čas s tím 2 IVF? A jsi teď doma a odpočíváš?