Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@martas 40 Preeklamsie me mrzi, to je neco s tlakem ze? A co cekate? Uz mate jmeno? To uz budes zachvilku maminka ![]()
@Beldička jj, vysoký tlak, nekontrolovatelné otoky, ale už to nějak doklepu, čekáme chlapečka a bude se jmenovat Theodor
@martas 40 Tak se opatruj! To zvladnes
Doufam, ze i my se dockame, vam to slo jako po masle!
@Beldička no šlo, ty jsi jen odpočívala, nebo jsi brala nějaké léky, nebo proběhla ještě nějaká léčba?
@martas 40 Odpocivala jsem a umrel nam pejsek tak nebyla nalada na IVF. Ale jeste mezitim jsme sli na reprodukcni imunologii, dnes budou vysledky, docela se bojim ![]()
@Beldička jejky, tak to jsem zvědavá, sice nevím, co to vyšetření obnáší, ale snad vám vyjdou výsledky dobře
Bergli, potichoučku gratuluji a držim palečky. Moc ti to přeji
![]()
@zlatko ještě jednou moc děkuji. Teď jsem 12+5tt tak snad už to bude v pořádku a dotáhnu to až do konce. Včera jsem byla na kontrole a miminko bylo vzhůru a ručičkou máchalo, že to vypadalo jako by mi mávalo já jsem si nejdříve ani nevšimla, ale doktor mě na to upozornil
no a
bilo, takže to je na správné cestě.
@Bergle Ahojky, já taky posílám velké gratulace a budu držet pěstičky, aby bylo i nadále vše v pořádku ![]()
@martas 40 děkuji. Prosím tě a kdy rodíš ty, nebo už to máš za sebou?
@Bergle píše:
@martas 40 děkuji. Prosím tě a kdy rodíš ty, nebo už to máš za sebou?
Už mám za sebou, 17 dubna se mi narodil chlapeček Theodor, 49 cm a 2940, nakonec jsem rodili císařem, teď po měsíce už máme 4,50 kg - moc nám chutná
@martas 40 Tak to moc moc moc gratuluji
a hlavně přeji ať jste oba zdraví. Takže si teď užíváš plnými doušky Rodičovskou DOVOLENOU. Tak ať je Theodor hodný a nechá tě i odpočinout a dočerpat síly.
Ahoj všem ![]()
Bergli to je nádhera.
3 měsíc už je dobré znamení, ale budu palečky držet dál. Určitě napiš až budete mít další konrolu za sebou.
Martas, gratuluji
![]()
@Beldička ahoj, přečetla jsem kousek diskuze. Tak mě napadá, jak jsi na tom? Jestli se můžu optat. ![]()
@Bergle píše:
@martas 40 Tak to moc moc moc gratuluji![]()
a hlavně přeji ať jste oba zdraví. Takže si teď užíváš plnými doušky Rodičovskou DOVOLENOU. Tak ať je Theodor hodný a nechá tě i odpočinout a dočerpat síly.
Zrovna teď bojujeme s prdíkama, je to hrůza
![]()