Těhule ano/ne? Čekání po IVF

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
624
30.5.13 10:47

Jo kluci na prdíky trpí víc. U nás taky trpěl Honzík a Anička to zvládla v pohodě.
Ted asi začínají zoubky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
30.5.13 12:45
@zlatko píše:
Jo kluci na prdíky trpí víc. U nás taky trpěl Honzík a Anička to zvládla v pohodě.
Ted asi začínají zoubky :?

Já tě obdivuju, musíš mít honičku, vím, jak mě prohání jeden, natož dva!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
30.5.13 13:26

Neobdivuj, kdybys měla dva taky by jsi to zvladla, protože prostě musíš.
Jo honička to je, ale dobře vím, že i jedno miminko umí maminku pěkně zaměstnat.
No jsem ráda, že nemám paterčata :) Trojčata bych asi taky nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
30.5.13 16:12

@zlatko Kdybys měla paterčata, tak dostaneš dvě chůvy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
9.8.13 21:55

Bergli doufám, že vás štěstíčko neopustilo a ty už víš jestli to bude holčička nebo chlapeček?? Myslim na Vás :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
11.8.13 05:37

Ahoj, zdravím všechny :mavam:
BERGLI :hug: :hug: :hug:, moc moc moc gratuluji :srdce:
ZLATINKO :hug: :hug: :hug:, jak si užíváš miminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
11.8.13 11:01

@zlatko ahojky, štěstíčko nas bohu dík neopustilo. Kolem 5.12 by se nám měla narodit holčička Michaela tak snad se to už nezmění, protože si holčičku moooooooc přejeme. Jsme zdravé a až na malé komplikace vše probíhá v pořádku. 14 dní zpět jsem začala trošku krvácet, ale bohu dík to nic nebylo. Sice nás to pořádně vystresovalo, ale v nemocnici po kontrole jsme byli ujištěni, že to byla asi jen nějaká prasklá žilka a placenta a hlavně miminko jsou v pořádku. Jen se musím šetřit a moc se nenamáhat na praci mám prý lidi :-).
A co ty tvoje dvojčátka jak to všecho zvládaš?

@ivvča ahoj, děkuji moc za gratulace. A jak se máš Ivčo ty, co je u vas noveho a co nový Car?

Holky moje moc se opatrujte. PAPA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11196
12.8.13 10:45

Ahoj holky, omlouvám se, že vám lezu do diskuse, jen jsem zahlídla, že vás některé z jiných diskusí znám a hlavně mám obrovskou radost z @Bergle - moc ti gratuluju a jsem ráda, že jsi v pořádku a TĚHULKA, no a holčička je krásný bonus :srdce:@zlatko páni, ty už máš dvojčátka 8o, to je krásný, moc gratuluju :srdce: :srdce:@ivvča :mavam: taky jsme se už potkaly a koukám, že taky stále bojuješ - tak hodně štěstí :hug:…pa holky a ještě jednou se omlouvám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
12.8.13 18:30

@jelilenka ahojky :hug:
u vás stále žádná změna a jsou aspoň nějaké vyhlídky na zlepšení? Posílám spousty těhu bacilku :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:. U nás je to po 8 letech obrovský zázrak tak hlavně věř, že zázraky se dějí já jsem toho obrovským důkazem. Moc, moc držím palečky :palec: :palec: :palec:, aby se to brzy zlomilo.
A co dovolená, byli jste? I s pejskem?
Opatruj se :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11196
12.8.13 22:16

@Bergle ahooooj, mám z tebe opravdu obrovskou radost :dance: :dance: :dance:…vždyť si to taky už zasloužíš :dance: :srdce:…u nás žádná změna, po dovolené se zase do něčeho určitě vrhnem, na přirozenu to necháváme pořád, ale pak tomu zase nějak pomůžem :mrgreen:, na dovolenou teprv pojedem - na 14 dní do Itálie a ano, zase s pejskem, bez něj by to nebyla dovolená…ty teď budeš mít tu nejkrásnější dovolenou, tak držím palce :hug:, ať to všechno dobře dopadne a jste s Michaelkou šťastní :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
13.8.13 16:32

Ahoj holky :mavam:

Jelinko, děkuji za gratulaci. Taky si tě pamatuji a někdy koukám na staré diskuze a mám husí kůži, když se někomu zadaří a nebo když čtu čím procházejí a nevzdávají se a bojují. Kéžby každého na konci tohoto boje a snažení potkalo to co mě, tak to všem přeji, protože vím jaké to je když jdete z IVF do IVF a roky utíkají. Upřímě ti přeji at se ti zadaří. Kdysi jsem četla výrok nějákého lékaře, že nezná ženu která když už jednou otěhotněla, že by neotěhotněla znovu a nedonosila dětátko. :andel: :andel:
Bergli super gratuluji k holčičce. Moje dvojčátka se narodili na Michaelu.
Za chvilku budeme slavit rok. Opravdu to letí. Honzik a Anička jsou šikulkové. Už lezeme, obcházíme nábytek, tak čekám kdy se rozeběhnou. Musela jsem si pořídit ohrádku na zahradu, ptotože jsou rychlí jak motorová myš a hned co najdou strkají do pusinky. Takhle je mám pod kontrolou :) :)
Ivvi stále ti držím palce :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11196
14.8.13 09:56

@zlatko moc děkuju zlatí :hug:…teď koukám na tvůj podpísek a ty jsi prosím tě měla dvojčátka z toho posledního nativu a nebo přirozeně?…koukám jakou měli krásnou porodní váhu, to je nádhera :srdce: :srdce:…a tomu výroku lékaře bych ráda věřila :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
19.8.13 10:35

Jelinko, dvojčátka máme s posledního hrazeného třetího pokusu. Kdyby to nevyšlo asi bych ještě podstoupila nativ a pak adopce, protože jsem přišla o vejcovody dvěmi mimodělozními těhu, tak přirozeně mít děti už nemůžu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11196
20.8.13 22:56

@zlatko no tak to je teda úžasný, že se vám takhle zadařilo a rovnou dvojitě :srdce: :srdce: to mám teď ještě větší radost :pankac:…hrozně mě povzbuzuje vědomí, že i když je člověk na dně, tak se prostě pořád může zadařit - jen se tomu musí jít naproti - pravda, naproti tomu chodím už dlouho, ale věřím, že se taky jednou dočkáme, i když vzhledem k věku moc času opravdu už nemám :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
29.12.13 20:17

@Beldička právě jsem si všimla, že čekáš miminko. To je vážně super :hug: :hug: moc moc moc gratuluji. Držím palečky ať je těhotenství bez problémů a ať si to krásně užíváš. :palec: :palec: :palec: ještě jednou moc gratuluji, moc ti to přeji. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí