Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jo kluci na prdíky trpí víc. U nás taky trpěl Honzík a Anička to zvládla v pohodě.
Ted asi začínají zoubky ![]()
@zlatko píše:
Jo kluci na prdíky trpí víc. U nás taky trpěl Honzík a Anička to zvládla v pohodě.
Ted asi začínají zoubky
Já tě obdivuju, musíš mít honičku, vím, jak mě prohání jeden, natož dva!!!
Neobdivuj, kdybys měla dva taky by jsi to zvladla, protože prostě musíš.
Jo honička to je, ale dobře vím, že i jedno miminko umí maminku pěkně zaměstnat.
No jsem ráda, že nemám paterčata
Trojčata bych asi taky nedala.
Bergli doufám, že vás štěstíčko neopustilo a ty už víš jestli to bude holčička nebo chlapeček?? Myslim na Vás
![]()
Ahoj, zdravím všechny ![]()
BERGLI
, moc moc moc gratuluji ![]()
ZLATINKO
, jak si užíváš miminka?
@zlatko ahojky, štěstíčko nas bohu dík neopustilo. Kolem 5.12 by se nám měla narodit holčička Michaela tak snad se to už nezmění, protože si holčičku moooooooc přejeme. Jsme zdravé a až na malé komplikace vše probíhá v pořádku. 14 dní zpět jsem začala trošku krvácet, ale bohu dík to nic nebylo. Sice nás to pořádně vystresovalo, ale v nemocnici po kontrole jsme byli ujištěni, že to byla asi jen nějaká prasklá žilka a placenta a hlavně miminko jsou v pořádku. Jen se musím šetřit a moc se nenamáhat na praci mám prý lidi
.
A co ty tvoje dvojčátka jak to všecho zvládaš?
@ivvča ahoj, děkuji moc za gratulace. A jak se máš Ivčo ty, co je u vas noveho a co nový Car?
Holky moje moc se opatrujte. PAPA
Ahoj holky, omlouvám se, že vám lezu do diskuse, jen jsem zahlídla, že vás některé z jiných diskusí znám a hlavně mám obrovskou radost z @Bergle - moc ti gratuluju a jsem ráda, že jsi v pořádku a TĚHULKA, no a holčička je krásný bonus
… @zlatko páni, ty už máš dvojčátka
, to je krásný, moc gratuluju
… @ivvča
taky jsme se už potkaly a koukám, že taky stále bojuješ - tak hodně štěstí
…pa holky a ještě jednou se omlouvám
@jelilenka ahojky ![]()
u vás stále žádná změna a jsou aspoň nějaké vyhlídky na zlepšení? Posílám spousty těhu bacilku
. U nás je to po 8 letech obrovský zázrak tak hlavně věř, že zázraky se dějí já jsem toho obrovským důkazem. Moc, moc držím palečky
, aby se to brzy zlomilo.
A co dovolená, byli jste? I s pejskem?
Opatruj se
![]()
@Bergle ahooooj, mám z tebe opravdu obrovskou radost
…vždyť si to taky už zasloužíš
…u nás žádná změna, po dovolené se zase do něčeho určitě vrhnem, na přirozenu to necháváme pořád, ale pak tomu zase nějak pomůžem
, na dovolenou teprv pojedem - na 14 dní do Itálie a ano, zase s pejskem, bez něj by to nebyla dovolená…ty teď budeš mít tu nejkrásnější dovolenou, tak držím palce
, ať to všechno dobře dopadne a jste s Michaelkou šťastní ![]()
Ahoj holky ![]()
Jelinko, děkuji za gratulaci. Taky si tě pamatuji a někdy koukám na staré diskuze a mám husí kůži, když se někomu zadaří a nebo když čtu čím procházejí a nevzdávají se a bojují. Kéžby každého na konci tohoto boje a snažení potkalo to co mě, tak to všem přeji, protože vím jaké to je když jdete z IVF do IVF a roky utíkají. Upřímě ti přeji at se ti zadaří. Kdysi jsem četla výrok nějákého lékaře, že nezná ženu která když už jednou otěhotněla, že by neotěhotněla znovu a nedonosila dětátko.
![]()
Bergli super gratuluji k holčičce. Moje dvojčátka se narodili na Michaelu.
Za chvilku budeme slavit rok. Opravdu to letí. Honzik a Anička jsou šikulkové. Už lezeme, obcházíme nábytek, tak čekám kdy se rozeběhnou. Musela jsem si pořídit ohrádku na zahradu, ptotože jsou rychlí jak motorová myš a hned co najdou strkají do pusinky. Takhle je mám pod kontrolou
![]()
Ivvi stále ti držím palce
![]()
@zlatko moc děkuju zlatí
…teď koukám na tvůj podpísek a ty jsi prosím tě měla dvojčátka z toho posledního nativu a nebo přirozeně?…koukám jakou měli krásnou porodní váhu, to je nádhera
…a tomu výroku lékaře bych ráda věřila ![]()
Jelinko, dvojčátka máme s posledního hrazeného třetího pokusu. Kdyby to nevyšlo asi bych ještě podstoupila nativ a pak adopce, protože jsem přišla o vejcovody dvěmi mimodělozními těhu, tak přirozeně mít děti už nemůžu ![]()
@zlatko no tak to je teda úžasný, že se vám takhle zadařilo a rovnou dvojitě
to mám teď ještě větší radost
…hrozně mě povzbuzuje vědomí, že i když je člověk na dně, tak se prostě pořád může zadařit - jen se tomu musí jít naproti - pravda, naproti tomu chodím už dlouho, ale věřím, že se taky jednou dočkáme, i když vzhledem k věku moc času opravdu už nemám ![]()
@Beldička právě jsem si všimla, že čekáš miminko. To je vážně super
moc moc moc gratuluji. Držím palečky ať je těhotenství bez problémů a ať si to krásně užíváš.
ještě jednou moc gratuluji, moc ti to přeji.
![]()