Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak hlásím negativní test…Možná je brzy, ale ani náznak…
@ivvča ještě to nevzdávej, třeba je vážně ještě brzy, vždyť si byla na ET v pátek takže ještě je tam neděje, vydrž. Moc bych ti přála aby to vyšlo
já vím, že nervy pracují, vždyť jsme si tím tady prošly všechny, ale ještě to nevzdávej.
@zlatko tak to máme s tím jídlem asi stejně, do Míše skoro nic nedostanu u jídla řve jak tur a pak se mi dusí a mlíko si vezme jen ráno a někdy večer, ale to záleží na její náladě
Jsem pak na ní i hnusná, protože jsem nasr… a zoufalá zároveň a jí je to absolutně jedno. Taky kolikrát brečím a nebo se hádáme s manželem, protože si tu nasranost potřebuji vybít
No ale když spinká nebo se pak zbudí s úsměven na tváři tak je k zulíbání. Tento týden už jsem kamarádce vrátila i váhu, protože mě to jen stresovalo, že stále nepřibírá a nebo přibírá jen velice pomalinku. No ale stejně je to nádhera být rodičem a Mišku moc milujeme i když se u nás občes vyhrožuje Babyboxem
![]()
Holky uz mame Vanessku, narodila se 25.6. V 20.05h, porod byl narocny, ale zvladli jsme to
Moc drzim pesticky vsem, aby se taky zadarilo, je to zazrak opravdu.
Ted se musime rozpapat a vsechno se spolu naucit a sehrat se ![]()
Jinak miry 3130g a 50cm ![]()
@Beldička moc moc moc gratuluji
Porod není sranda, ale ta odměna za to opravdu stojí
přeji ti aby byla Vanesska zdravá, krásně papala, byla hodná a dělala vám jen samou radost
![]()
@Beldička moc gratulujíííí
![]()
Koukám, samé holčičky
Tak přeji, ať jste obě hlavně pořád zdravé a šťastné ![]()
@Bergle děkuji
, ještě uvidím no.
Ivvi, jsme na baráčku a opravdu si neumím představit žít s dvojčaty někde v paneláku. Jako miminka řvali u oblíkání, tak moc že by na nás snad někde v paneláku zavolali policii. Výhoda byla, že jsem je v zimě oblékla do kombinéz vložila do kočárku a rovnou vyjela z baráčku ven. Ted je zas paráda, že mohou být celý den na zahrádce. JInak máme stálí režim podle kterého jedeme a ten den ti uteče ani nevíš jak. Ráno vstanou převlíkáš, krmíš, vaříš, krmíš, pak jdou spát a pak zas krmíš a hrajeme si, návštěvy většinou u nás a je večer koupání, krmení, spinkání ![]()
Bergli tak si také uživáš. Znám to a také jsem z toho byla dost na nervy. Bála jsem se, že jak jsem naštvaná a nervozní, že to cítí a zhoršuje se to. Ovládat je dost náročné, ale ono to zkončí a zas příjde něco jiného. Já se musím přiznat, že jak jsem se snažila aby jedli a přibírali, tak jsem mixovala o sto šest a děti krmila i hodinu. Jidlo mixuji do ted ![]()
@zlatko Úplně Ti rozumím Zlati
Já jsem taky z baráčku a opravdu je to super, moct vypustt děti na zahradu, kde se jim nemůže skoro nic stát, mají tam plno hraní apod. ![]()
Jinak naděje už není, včera přišla MS.
@ivvča ach jo
tak moc jsem ti to přála a věřila, že to vyjde. Moc mě to mrzí. Všechny jsme si tím prošly a víme jak ti je. Drž se
![]()