Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7151
17.7.14 21:37

@Bergle tak to jsi mela take pekne slozitou cestu za mimcem, hlavne, ze to dobre dopadlo, na to spatne clovek pak velmi rychle zapomene :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
23.7.14 14:57

Ahoj holky, asi dva dny jsem strávila procitanim tyhle diskuze od zacatku. Několikrát jsem se přitom rozbrecela a držela všem palce. Neměla jsem zapnutý podpisy, tak jsem ani netušila dopředu, co jak dopadne. Musím ale říct, ze když jsem si přečetla ty dobrý „konce“ a vlastně začátky všech mimisku, bylo to neskutečné dojemny. když zlatko napsala, ze čeká dvojčátka, byla jsem neskutečné šťastná a bulela jsem štěstím jak želva. Jsem 6.den po ET a chtěla jsem poděkovat Vám všem za to, ze tady svoje pocity a zkušenosti sdílite a popisujete. Dodává mi to velkou sílu. Přeju vám všem strašně moc štěstícka!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
23.7.14 15:28

@invisibl Tobě taky hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
24.7.14 10:22

@invisibl Taky držím pěsti :palec: :palec: :palec:
A ostatní zdravím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
24.7.14 20:15

@invisibl Hodne stesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
24.7.14 23:00

Ahoj Invisibl, tak teď jsi dojala ty mě. Je hezké vědět, že naše životní příběhy dodávají sílu i jiným snažilkám a samozřejmě bych ti přála aby tvá cesta k miminku byla co nejkratší. Jako začátečnice na emiminku jsem také pročítala diskuze a hledala rady a odpovědi. Znám tu hodně maminek s kterými jsem si nikdy nepsala, ale jejich příběhy mě dojali natolik, že zpětně koukám do jejich podpisku abych věděla jestli se svého vytouženého děťátka dočkali a také mám slzy v očích když čtu pozitivní zprávy. Zdržim palečky a určitě napiš, jak se ti daří. :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
9.9.14 08:04

@Tinkka držím palce ať ti to tentokrát dobře dopadne :hug: a mražáček se u tebe zabydlí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
9.9.14 08:05

@ivvča jak jsi na tom ty, kdy ti můžu začít držet palce, už je na čase, aby ses k nám přidala :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
9.9.14 08:24

@Bergle Ahooj,dekuji moc! Jsem 4den po ketu 1blasty AB, mam z toho dobry dojem, tentokrat nebyl pri zavedeni zadny problem, na krev mam jit 22.9. Pak mam jeste 5 blast v mrazaku. Tak doufam v dobry konec! Jak se mas Ty? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
9.9.14 08:32

@Tinkka děkuji za optání. Já se mám pracovně. Pořád v jednom kole tím, že jsem hned po mateřské nastoupila do práce tak je to celkem honička, ale nějak to zvládáme, se zapojením babičky to jde :-). Jinak ta naše prďolka roste jako z vody a 5.9. už měla 9 měsíců, ani nevím kdy to uteklo.
Tinkko drž se, těch 14 dní je masakr a pořádný nápor na psychiku. Držím moc palce :palec:. Jsi na nemocenské nebo chodíš do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
9.9.14 08:57

@Bergle Tak hlavne, ze si to uzivas! Ja chodim do prace. Predtim jsem byla 2× doma a prd. Takze ted jsme po ketu jeli k tchanovcum na grilovacku a v nedeli bezne prace doma. No a v po do prace. Doma bych nad tim stale premyslela, vis jak. Ty jsi mela take blastu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
9.9.14 09:04

@Tinkka to já vůbec netuším jaké blasty jsem měla. U IVF i minimálky jsem měla jen 3 a 2 vajíčka a po prodloužené kultivaci byli Ačkové kvality, ale víc si nepamatuji je to už strašně dávno a hlavně Miška se nám podařila nakonec přirozeně jen to chtělo ten správný čas ;-).
Ono je asi lepší, že chodíš do práce, když nemáš práci namáhavou. Znám to, stejně by ses doma jen pozorovala a čekala na jakýkoli náznak toho, že to vyšlo, ale i tak tomu stejně neunikneš ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
9.9.14 09:09

@Bergle jo tak, tak to je super, ze to nakonec klaplo prirozene, i to je casty jev :mrgreen: Snazim se to az tak neprozivat, ale je jasny, ze myslenky jsou neodbytne. Ted uz je stejne rozhodnuto. Utesuje me to, ze mam jeste pet mrazacku, takze nebudu muset hned na dalsi ivf. Tema dite resim uz pet let a to je sakra dlouha doba a cas je neuprosny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
9.9.14 10:31

@Tinkka mi to povídej. My jsme to řešili doma 8 let a to jsem ráda, že jsme začali tak brzy, ale i tak když jsem slavila 30 a pořád nic tak jsem si připadala strašně stará a hodně jsem to prožívala, no neměl to manžel semnou vůbec lehké :-). Nám hodně pomohla paní doktorka po imunologickém vyšetření a díky ní to nakonec vyšlo přirozeně. Každopádně, když by bylo nějaké druhé mimčo tak opět veškeré vyšetření a opět léčba a kontroly na imunologii s nejistým výsledkem. Ale to je zatím hudba budoucnosti a hlavně mám už doma Mišku, takže vše bude jiné a už se nebude tak tlačit na pilu.
A tobě držím moc palce ať těch 14 dní zvládneš v klidu a pak ještě vydržet těch zbylých 8 měsíců :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
15.9.14 11:25

@Bergle Ahoj :mavam: No já nevím, měla jsem jít už teď, že začneme 3.IVF, ale nějak se mi nechce :-( jednak proto, že veškeré finance šly do baráčku a taky proto, že mám strach jít do 3.IVF, které zase nevyjde… co pak…?
tak spíše přemýšlím, že si dám minimálku a šla bych tak někdy v listopadu… Sice si zas říkám, abych nebyla zklamaná na vánoce, ale to si člověk hold nevybere…
A jak se máš Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital