Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Floflo To se oml.to jsem nepochopila, ja myslela, ze tohle je z ivf. Tak to jo. Ale nativ Te take mohou zahrnout pod pojistovnu, pokud nemas jiz vycerpane pokusy! Me se na to u nativu Dr.ptal zda to chci hradit nebo jestli to ma dat na pojistovnu. Ale nevim jak to mas s vycerpanyma pokusama.
@Bergle Ahojky,ja bohuzel blbe, negativni vysledek! Za mesic pujdu na ket a dam 2embrijka (mame 5 zmrzliku)
@Tinkka to mě moc mrzí
, ale máš mražáčky tak snad to vyjde aspoň z nic. Jinak kamarádka mi doporučovala pít 100% grepový džus od 1 dne do ovulace, má mít vliv na růst sliznice. Tak to třeba vyzkoušej. Mám to pomohlo nebo aspoň když jsem otěhotněla tak jsem ho pila a za zkoušku nic nedáš
Ach jo tak zase nové trápení a nová naděje, je to na prd a člověk je neustále ve stresu, ale naděje umírá poslední
drž se.
@Bergle Dekuju moc! Je to narocny, nejvic me vadi ty leky, snizi me vzdy imunitu, takze jsem ted nachcipana. Cely rok ok a po IVF vzdy nejaka viroza, ach jo. Domluvila jsem se s Dr.,ze dalsi KET bude bez leku v nativu (s ovulaci a sliznici nemam problem). Coz jsem stastna, ptz ty leky me proste ubiji. Po kolika pokusech se zadarilo Tobe?
@Tinkka no my jsme s tím bojovali 8 let. Co menstruace to pláč. Mám za sebou 1IVF a 1 IVF s minimální stimulací a 1 potrat, před dalším IVF jsme jeli do Prahy k paní doktorce Malíčkové na kompletní imunologické vyšetření a zjistila mi protilátky proti embryu. Brala jsem kortikoidy na oslabení imunity a nakonec se nám to podařilo přirozenou cestou, ale po celou dobu těhu jsem musela brát dále kortikoidy a píchat si heparin na ředění krve, aby jsem miminko nezahubila a aby prospívalo a rostlo. Celé těhotenství bylo hodně na hraně a s permanentním strachem, kdy se něco pokazí, ale dotáhli jsme to do konce a teď už se budu strachovat o Mišku celý život ![]()
@Bergle píše:
@Tinkka no my jsme s tím bojovali 8 let. Co menstruace to pláč. Mám za sebou 1IVF a 1 IVF s minimální stimulací a 1 potrat, před dalším IVF jsme jeli do Prahy k paní doktorce Malíčkové na kompletní imunologické vyšetření a zjistila mi protilátky proti embryu. Brala jsem kortikoidy na oslabení imunity a nakonec se nám to podařilo přirozenou cestou, ale po celou dobu těhu jsem musela brát dále kortikoidy a píchat si heparin na ředění krve, aby jsem miminko nezahubila a aby prospívalo a rostlo. Celé těhotenství bylo hodně na hraně a s permanentním strachem, kdy se něco pokazí, ale dotáhli jsme to do konce a teď už se budu strachovat o Mišku celý život
BERGLi to ani nevím, nebo si to nepamatuji ![]()
Teda to je mazec během toho těhu
, ale chápu, že to stálo za to
![]()
@Tinkka píše:
@Bergle Ahojky,ja bohuzel blbe, negativni vysledek! Za mesic pujdu na ket a dam 2embrijka (mame 5 zmrzliku)
To je mi líto ![]()
@ivvča nikdo to tady nemá jednoduché a každý bojuje do vyčerpání sil ať už při snažení nebo samotném těhu a všichni moc dobře víme čím si vy zatím ještě snaživky musíte projít, ale každopádně ta odměna pak stojí za to a vyplatí se bojovat. Ivčo strašně moc bych ti přála, aby ses i ty už brzy dočkala, jednou to přece musí vyjít
![]()
Ahoj Holky, všem z negativním výsledkem přeji at ten smutek co ted prožíváte je rychle za vámi a do dalšího snažení spoustu pozitivního myšlení
![]()
@Bergle Mám dnes udělaný HCG test z krve a je tam 1450 jednotek
Takže to asi vyšlo ![]()
@Tinkka mrzí mě, že to nevyšlo, ale máš mrazáčky a KET mají ještě větší pravděpodobnost!
@Floflo tak to moc moc gratuluji, to je super zpráva. Tak ať se mimi drží a u maminky se jim moooooc líbí. Tak teď se moc opatruj, šetři a nech se manželem opečovávat
![]()
Jen víc takových dobrých zpráv.
@Floflo Ty jooo, to je parádní HCG, to už bude něco vidět na utz, vid…Gratuluji moc je to super, přeji Ti to ![]()
Holky díky za reakce, doufám, že alespon jeden zmrzlík se promění v miminko a bude se mu u mě líbit ![]()