Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
624
12.1.15 14:42

Ahoj Bergli, ten čas letí. Jako by to bylo včera co jsi zde psala tu radostnou zpravu o narození Michaelky a Vaší cácorce už je rok :D

Naši broučkové oslavili dva roky a Vánoce už jsou veselejší.
Anička je strašně šikovná. Sice nechce moc mluvit a bojkotuje nočník, ale rozumí snad všemu a její znaková řeč je okouzlující.
Trapí mě spíš náš Honzíček (miminko) moc nechce komunikovat a má svůj svět. Bohužel víc a víc zjištuji, že to bude asi víc vážnější než se zda a budeme to muset řešit z lekařkou. Přesto vše je to muj milovaný Honzíček pro kterého jsem tady a budu vždy a budu se snažit být dobrá máma pro oba.

Vypadá to že ze světa snažení, čekání, IVF, KET…atd se řítíme do světa kterého neznám a pomalu zde na emiminku se do něj ponořuji. Jde o dětské dysfázie, autismus, ADHD a já nevím co vše ještě…

Holky držte nám palce a budtě silný a štasný :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
13.1.15 11:39

@zlatko :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
Zlatíčko buď hrozně silná, kamarádka má tenhle případ… Ale ještě není řečeno, že je to i váš případ, každopádně buď moc silná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
13.1.15 11:48

@zlatko to mě strašně mrzí, po tolika letech trápení to stále nějak nekončí. Vždyť každá matka si hlavně přeje zdravé děti.
Nevím co dodat snad jen hodně sil, pevné nervy a spoustu lásky :hug: :hug: :hug: :hug:
Sama nejlépe víš jak moc je to vážné…drž se :hug: :hug: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
13.1.15 11:56

Holky děkuji za podoru. Asi to bude běh na dlouhou trat. Honzíček je ještě dost malý a stále se vyvijí, každopádně uplně jinak než jeho sestra. Co čtu zde na emiminku určit diagnozu může trvat i roky.
Děkuji a přeji hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
13.1.15 13:40

@zlatko no snad je jen trošku pomalejší. My holky jsme prostě vždy napřed ;) doufám, že bude v pořádku, moc na tebe myslím a držím palce ať je zdravý :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
13.1.15 13:59

@zlatko Ahojky, pokud je malý a pomalejší, určitě to všechno ještě dožene, nevím podrobnosti, proto těžko k tomu něco říct, ale každopádně držím Tě palce, at je vše v nejlepším pořádku a at vše dobře dopadne :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
13.1.15 14:02

@Bergle Ahojky,minulý tyden jsem byla na druhém UTZ na Genetice a vše vypada v pořádku, potvrdili nám holčičku Natálku, váží 400g a je moc krásná, manžel byl také celý unešený a už plánuje co bude s malou dělat :mrgreen: Já se jen modlím, at je vše tak jak má i nadále a žiju přítomností :mrgreen: jak se máte Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
13.1.15 15:07

Děkuji Bergli, Tinkko, Ivvi :andel: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
14.1.15 06:47

@zlatko Jak píše Tinkka, může to být všelijak, také moc držím pěstičky, ať je Honzíček zdravý jak řípa, opatrujte se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
14.1.15 08:55

@Tinkka to jsem moc ráda, že je vše v pořádku :hug: :hug:.
Ono se teď už o toho malého drobečka budeš bát celý život, od doby co se na testu objeví // tak pak už pořád. My rodiče to tak máme ;) ;). Pohlaď bříško i za mě, opatruj se a hlavně se šetři ať se manžel stará :D :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.2.15 20:41

Ahojky holky, chci se zeptat, jsem 9 den po ET, dnes jsem neodolala a udělala jsem si test.byl negativní, ani náznak ducha. má s tím prosím někdo zkušenosti, myslíte ze bylo brzy si dělat test, muze to nakonec vyjit? děkuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
10.2.15 21:16

@kicinka87 ahojky, a kolik jste davali embrijek a měli jste PK?
My měli PK, chytlo se jedno embrio a 8 den už byl jasně pozitivní test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.2.15 21:20

No vzali mi jen jedno vajíčko, bo víc jich tam s dobrou velikostí nebylo :,(,takže mi vratili jen to jedno.ale oplození a transfer proběhl v pořádku. embrijko bylo podle tabulek suprovní, takže už se jen čeká na testík. akorát nevím co je to PK, ty zkratky mi davaji občas zabrat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
11.2.15 07:52

@kicinka87 PK je prodloužená kultivace, až v tom pojedeš bohužel delší dobu tak už ti zkratky nebudou dělat problém :)
Chápu, že chceš slyšet jen dobré zprávy a že se to určitě povede, ale to ti nikdo nezaručí, ale naděje umírá poslední. Třeba chce jen mimuško víc času než se zavrtá. Vydrž už jen nekonečně dlouhých 5 dní a bude rozhodnuto :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.2.15 11:18

No snad v tom dlouho litat nebudu:-)no ono jde hlavne o to, abych pochopila vse co jsem jaksi nepochytila.:-)zajima me co me ceka, co je u me stejne, nebo naopak jinak nez u ostatnich :lol: už aby byla nedele!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí