Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Floflo A ty jsi jaky den a kolik em. v jakem stadiu? EDIT ted jsem docetla, ze jsi 3den a ja 4den od Et tak to je parada. Kolik je Ti a co ve zdr. delas?
@Floflo jak se máš a hlavně jak se cítíš?
@Tinkka držím palce ať to vyjde, ale i mražáčku máte teda pěkné zásoby ![]()
@Bergle @Tinkka břicho splasklo, jen je jako by citlivější, cítím občas píchnutí, lechtání, ale moc se asi pozoruju. Prsa zatím nic ![]()
Jsem 2 dny po ET a emryjko bylo 5ti denní B1
@Bergle jojo,za zasobu jsem rada! Pri prvnim ivf to byl debakl, z 25oplodnenych zbyla jen 1blasta AA a mela jsem hcg 7,takze nic. Ale vychytali jsme vsechny mouchy, zlepsil se spg a vysledek byl o 100% lepsi, tak doufam, ze to dotahne bobek do konce!
Já byla v šoku z manželova SPG, ještě před půl rokem říkali, že v manželovi to určitě není, včera jsem si četla zprávu z caru a najednou má normálních spermií pod limitem. Je pořád ve stresu, tak to asi není jen mnou. Jen mě štve, že si myslí, že ET to skončilo a bere jako fakt, že jsem v tom. Já si to sanžím držet v hlavě taky, ale mám strašný pochybnosti. Po těch letech jsem už otupělá
@Tinkka Moje IVF byly dvě nezralý vajíčka, jedno oplodněno, vydrželo jen do 3. dne, takže na mě nemáš
![]()
Holky, jak berete Utrogestan, ve zprávě mám 2-0-2, ale ted koukám na recept a mám tam 4-0-4
@Floflo ridila bych se zpravou od lekare! Na receptu to tak muze byt, aby Ti ho dali treba vice? Ja to mela takhle na receptu na stitku. Nebo zavolej lekari. Kamoska brala 2 2 2. Ja beru Crinone a Duph. Jak se citis? Ja uplne normalne. Holky, jak jste se citily u pozitivniho tt?
@Tinkka já jen cítím takový tah v podbřišku, spíš když ležím, někdy pocit jak před menzes. Prsa trošku pobolívají, ale to mi dělá vždycky před menzes, takže vlastně taky nic moc necítím. Dokonce ani břicho už není tolik nateklé. Vydržíš netestovat?
@Floflo jo,taky tak jako pred ms, prsa a trochu podbrisek. Minule jsem testovala 13den, takze ted asi take tak. To je Tve 1ivf? Jak dlouho se snazite a kolik je Ti let?
@Tinkka První transfer, snažíme se 4 roky, 34
já právě nevím, jestli to vydržím ![]()
@Floflo ja take nesnasim cekani, jsou to nervy od zacatku do konce. Ale musim rict, ze uz to tak neprozivam jako poprve, coz je fajn! My se snazime 2,5r. A problem je nejaky konkretni? U nas spatny spg.
@Tinkka nezrající vajíčka, SPG trochu horší taky. Já si myslím, že tohle je už poslední pokus, už nebudu mít sílu bojovat znovu, stojí to velké peníze, klasické IVF mi už nedoporučili. Tak snad budou //
@Floflo Prosimte,mas teprve prvni pokus, tak to snad nejakou silu jeste prip. najdes, ne. Nemas nizke amh? Pokud ano tak je lepsi jit cestou minimalek a nativu, je tady o tom cele vlakno. Jsi mela ted vyssi davky a vajecniky nereagovaly dobre? Ja tedy to druhe ivf snasim celkove lepe, uz se tolik nestresuju a beru to sportovne! Tak drzim palce, at jsou tam //!
@Tinkka nn, já už mám stimulace, ivf za sebou, vaječníky nereagovaly, ted máme embryjko z nativu, ale už to nehradí pojištovna, tak je to balík