Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Holky,tak jsme minulý týden ve čtvrtek zavedli jedno embryjko z nativu.Chodím do práce a snažím se na to nemyslet.Snažím se tomu věřit,ale ani si nedokážu představit,že by to mělo zkončit //
![]()
zlatko píše:
Ahoj Holky,tak jsme minulý týden ve čtvrtek zavedli jedno embryjko z nativu.Chodím do práce a snažím se na to nemyslet.Snažím se tomu věřit,ale ani si nedokážu představit,že by to mělo zkončit //![]()
Jůůůůůůůůůůva ZLATI, moc držím palečky
![]()
A proč si to nedokážeš představit? Měla by jsi, protože to tak určitě dopadne
![]()
Ivvi díky,ale znáš to.Zas žádné příznaky atd…
A co vy ?Už jste změnili car?
zlatko píše:
Ivvi díky,ale znáš to.Zas žádné příznaky atd…
A co vy ?Už jste změnili car?
ZLATI zatím ne, zrovna tady s manželem probírám elázně. Jinak nové CAR až po novém roce. Já Ti to tak moc přeju, už se to musí prolomit ![]()
Tak snad v tom novém caru přijde někdo s nějákým novým nápadem,jak vám pomoci.
Lázně jsou taky dobrý nápad.Držim palečky at se brzy zadaří..zatím pa pa a děkuji
Ahojky holky,
Zlati moc moc držím palce
jednou už se to musí zlomit, tak proč ne zrovna teď!
Někdo nemá příznaky žádné. Kdy máš testovat? Ještě jednou moc držím palečky
![]()
Ivčo jak to vypadá s lázněmi? Už jste něco vybrali a kolik to tak stojí?
Jinak já teď začínám brát Clostil tak uvidíme, zase to máme doma jak v králíkarně
tak snad už to konečně dopadne.
Bergli děkuji
Vůbec nevim kdy budu testovat.Radči o tom nepřemýšlím.Do 14 dnů,ale určitě!!!Já vám dá vědět.pa pa
Bergle píše:
Ivčo jak to vypadá s lázněmi? Už jste něco vybrali a kolik to tak stojí?Jinak já teď začínám brát Clostil tak uvidíme, zase to máme doma jak v králíkarně![]()
tak snad už to konečně dopadne.
Ahoj BERGLI ![]()
Lázně asi padají, než by mi to schváli, jela bych asi až v prosinci a kdo ví, jak to tam pak je
Ceny jsou různé. Kamarádka teď platila kolem 4500, ale jsou i dražší, nebo to prý holky stáli i jen 2500.
Ivčo tak to není ještě taková hrůza vzhledem k tomu kolik stojí IVF a kdyby to pomohlo tak je po problému ![]()
Nedávno mluvili v televizi, že lázně už budou nadstandart a budou se platit komplet celé a to teprve bude pálka, ale od kdy to chtělí schválit to nevím.
Jo jinak jsem se objednala k fyzioterapeutovi na kompletí srovnání pánevní oblasti, což by mělo přispět k lepšímu prokrvování a snad i snadnějšímu zahnízdění. Po srovnání by mi měl pak ukázat jaké cviky mám správně cvičit tak snad to pomůže.
Bergli
![]()
Já měla také srovnání pánevního dna.Já to měla přes ten konečník,ale dělá se to i jinak.
Doktorka když mě to srovnávala,tak říkala,že jsem na tom dobře.Mě to vůbec nebolelo a prý některý lidi to bolí,protože to mají bloklý.
Tak super pa pa
Zlati tak to mě teda děsíš
. Nikdy jsem nebyla ani na normální masáži a ani nevím co mám od toho čekat. Takže prosím o informace ať se na to můžu připravit.
Bergle píše:
Zlati tak to mě teda děsíš. Nikdy jsem nebyla ani na normální masáži a ani nevím co mám od toho čekat. Takže prosím o informace ať se na to můžu připravit.
BERGLI to je to cvičení podle Ludmily Mojžíšové, ne? Na to se chystám taky, neboj, to je v pohodě když to dělá někdo, kdo to umí. Nemá to vůbec bolet.
Ivčo cvičení se nebojím to bude v pohodě, jen mě děsí jak bude probíhat to srovnání pánevní oblati, ale určitě to k něčemu bude. Věřím v to. ![]()