Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
624
17.10.11 19:43

Ahoj Holky,tak jsme minulý týden ve čtvrtek zavedli jedno embryjko z nativu.Chodím do práce a snažím se na to nemyslet.Snažím se tomu věřit,ale ani si nedokážu představit,že by to mělo zkončit // :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
17.10.11 20:01
zlatko píše:
Ahoj Holky,tak jsme minulý týden ve čtvrtek zavedli jedno embryjko z nativu.Chodím do práce a snažím se na to nemyslet.Snažím se tomu věřit,ale ani si nedokážu představit,že by to mělo zkončit // :andel: :andel:

Jůůůůůůůůůůva ZLATI, moc držím palečky :dance: :dance: :dance:
A proč si to nedokážeš představit? Měla by jsi, protože to tak určitě dopadne :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
17.10.11 20:16

Ivvi díky,ale znáš to.Zas žádné příznaky atd…
A co vy ?Už jste změnili car?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
17.10.11 20:23
zlatko píše:
Ivvi díky,ale znáš to.Zas žádné příznaky atd…
A co vy ?Už jste změnili car?

ZLATI zatím ne, zrovna tady s manželem probírám elázně. Jinak nové CAR až po novém roce. Já Ti to tak moc přeju, už se to musí prolomit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
17.10.11 20:31

Tak snad v tom novém caru přijde někdo s nějákým novým nápadem,jak vám pomoci.
Lázně jsou taky dobrý nápad.Držim palečky at se brzy zadaří..zatím pa pa a děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
19.10.11 07:40

Ahojky holky,
Zlati moc moc držím palce :palec: jednou už se to musí zlomit, tak proč ne zrovna teď!
Někdo nemá příznaky žádné. Kdy máš testovat? Ještě jednou moc držím palečky :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
19.10.11 07:44

Ivčo jak to vypadá s lázněmi? Už jste něco vybrali a kolik to tak stojí?

Jinak já teď začínám brát Clostil tak uvidíme, zase to máme doma jak v králíkarně :-D :-D tak snad už to konečně dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
19.10.11 15:50

Bergli děkuji :hug: :hug: Vůbec nevim kdy budu testovat.Radči o tom nepřemýšlím.Do 14 dnů,ale určitě!!!Já vám dá vědět.pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
19.10.11 18:21
Bergle píše:
Ivčo jak to vypadá s lázněmi? Už jste něco vybrali a kolik to tak stojí?Jinak já teď začínám brát Clostil tak uvidíme, zase to máme doma jak v králíkarně :-D :-D tak snad už to konečně dopadne.

Ahoj BERGLI :mavam:
Lázně asi padají, než by mi to schváli, jela bych asi až v prosinci a kdo ví, jak to tam pak je :nevim: Ceny jsou různé. Kamarádka teď platila kolem 4500, ale jsou i dražší, nebo to prý holky stáli i jen 2500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
20.10.11 07:10

Ivčo tak to není ještě taková hrůza vzhledem k tomu kolik stojí IVF a kdyby to pomohlo tak je po problému :-D
Nedávno mluvili v televizi, že lázně už budou nadstandart a budou se platit komplet celé a to teprve bude pálka, ale od kdy to chtělí schválit to nevím.

Jo jinak jsem se objednala k fyzioterapeutovi na kompletí srovnání pánevní oblasti, což by mělo přispět k lepšímu prokrvování a snad i snadnějšímu zahnízdění. Po srovnání by mi měl pak ukázat jaké cviky mám správně cvičit tak snad to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
20.10.11 11:24

Bergli :mavam: :mavam:
Já měla také srovnání pánevního dna.Já to měla přes ten konečník,ale dělá se to i jinak.
Doktorka když mě to srovnávala,tak říkala,že jsem na tom dobře.Mě to vůbec nebolelo a prý některý lidi to bolí,protože to mají bloklý.
Tak super pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
20.10.11 12:19

Zlati tak to mě teda děsíš 8-o . Nikdy jsem nebyla ani na normální masáži a ani nevím co mám od toho čekat. Takže prosím o informace ať se na to můžu připravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
20.10.11 18:18
Bergle píše:
Zlati tak to mě teda děsíš 8-o . Nikdy jsem nebyla ani na normální masáži a ani nevím co mám od toho čekat. Takže prosím o informace ať se na to můžu připravit.

BERGLI to je to cvičení podle Ludmily Mojžíšové, ne? Na to se chystám taky, neboj, to je v pohodě když to dělá někdo, kdo to umí. Nemá to vůbec bolet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
20.10.11 20:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
20.10.11 20:45

Ivčo cvičení se nebojím to bude v pohodě, jen mě děsí jak bude probíhat to srovnání pánevní oblati, ale určitě to k něčemu bude. Věřím v to. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí