Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj ivvčo…to je ještě brzy
..já jsem si ho dělala 10den po et a byl tam pouze dušík. Ale dnes tj 13den po et mám bazální teplotu 37,2 a holky jsou tam jasný//.Ani se mě tomu nechce věřit,že po 10letech a 3isci se to povedlo.Zítra jdu na kontrolu,tak mě držte palečky.Ta cesta byla strašně náročná a vím co všechny prožíváte..všem Vám držím palečky a držte se ![]()
Denisko tak to moc moc gratuluji
. Já začla dnes krvácet, ale vystačím si s intimkou, tak uvidíme, snad to přejde, špinila jsem už včera večer. Tak doufám, že se v pondělí dozvím stejně skvělou zprávu, jako Ty ![]()
Ahoj holky,Denis to je super.Držim palce.Po deseti letech
To chce opravdu velkou trpělivost to tak dlouho vydržet,klobouk dolu.
Ivčo,tobe také držim palce.Vím to čekání je nekonečné
![]()
ZLATKO děkuji, člověk nic nenadělá, že… A jak jsi na tom Ty?
Já ted čekám na 3 ketík.Já vím to neni moc pozitivní ![]()
Je tu ,ale spoustu snažilek co na poprvé uspěli.
Musíš patřit k nim..přeju ti to…čím víc těhulek tím víc naděje ![]()
Děkuji, Tobě taky moc držím pěsti, už to přece musí vyjít!!!!!!!!!!!!!! ![]()
Děkuji
![]()
Ted vyčerpáme poslední mrazáčky a příští rok hurá na 2IVF kéž by to ted vyšlo,ale moc tomu nevěřím.
To krvácení může znamenat uhnizdování
![]()
Děkuji ZLATI ![]()
Ikdyž Ti to doteď nevyšlo, tak máš štěstí, že máš tolik mražáčků, čím víc šancí, tím lépe
. Určitě to vyjde ![]()
Říkají mi, že to může být uhnízďování, ale mám 10.den a dělala jsem si testík a nic tam není, tak si myslím, že bude ten KET. A cítím se tak nějak „normálně“ ![]()
Ahoj Ivvčo,je těžké se nepozorovat a když se nic neděje člověk je z toho nervozní,ale zde jsem četla příspěvky od holek které příznaky neměli a byly těhu.
Moc držim palečky vím jak se cítíš
![]()
Já to měla blbé utrogestan mě zadržuje MS a konečný verdikt se vždy dozvím u doktora,pak vysadím léky a druhý den příjde ta mrcha červená.Vždy doufám i když mám negativní testy.Naposledy mě na testu zlobili duchové ![]()
ZLATI a kdy jdeš na ten 3.KET? Možná jsi to tady už psala, ale já zapoměla ![]()
Já nevím, co mi udělá Utrogestan, protože ho jím poprvé, ale špatně mi po něm není. ![]()
já bych měla jít koncem října a začátkem listopadu uvidim,jak dorazí MS ,protože po Ket to mám vždy rozhozené.Mě utroš taky moc nevadí,ale spíš mě dělá těhotenské příznaky např. zpožděná MS,nafouklé břicho,závrat…
Ty jdeš v pondělí přímo na krev do care?
koukám do podpisku,že jsme stejně staré.Kdy jsi měla narozky?
Měla jsem narozky v dubnu. Jo jdu na krev přímo do CAR, už jsem jim tam volala, že krvácím, jestli to má cenu, ale říkali, že mám přijít.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď