Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj ivvčo…to je ještě brzy
..já jsem si ho dělala 10den po et a byl tam pouze dušík. Ale dnes tj 13den po et mám bazální teplotu 37,2 a holky jsou tam jasný//.Ani se mě tomu nechce věřit,že po 10letech a 3isci se to povedlo.Zítra jdu na kontrolu,tak mě držte palečky.Ta cesta byla strašně náročná a vím co všechny prožíváte..všem Vám držím palečky a držte se ![]()
Denisko tak to moc moc gratuluji
. Já začla dnes krvácet, ale vystačím si s intimkou, tak uvidíme, snad to přejde, špinila jsem už včera večer. Tak doufám, že se v pondělí dozvím stejně skvělou zprávu, jako Ty ![]()
Ahoj holky,Denis to je super.Držim palce.Po deseti letech
To chce opravdu velkou trpělivost to tak dlouho vydržet,klobouk dolu.
Ivčo,tobe také držim palce.Vím to čekání je nekonečné
![]()
ZLATKO děkuji, člověk nic nenadělá, že… A jak jsi na tom Ty?
Já ted čekám na 3 ketík.Já vím to neni moc pozitivní ![]()
Je tu ,ale spoustu snažilek co na poprvé uspěli.
Musíš patřit k nim..přeju ti to…čím víc těhulek tím víc naděje ![]()
Děkuji, Tobě taky moc držím pěsti, už to přece musí vyjít!!!!!!!!!!!!!! ![]()
Děkuji
![]()
Ted vyčerpáme poslední mrazáčky a příští rok hurá na 2IVF kéž by to ted vyšlo,ale moc tomu nevěřím.
To krvácení může znamenat uhnizdování
![]()
Děkuji ZLATI ![]()
Ikdyž Ti to doteď nevyšlo, tak máš štěstí, že máš tolik mražáčků, čím víc šancí, tím lépe
. Určitě to vyjde ![]()
Říkají mi, že to může být uhnízďování, ale mám 10.den a dělala jsem si testík a nic tam není, tak si myslím, že bude ten KET. A cítím se tak nějak „normálně“ ![]()
Ahoj Ivvčo,je těžké se nepozorovat a když se nic neděje člověk je z toho nervozní,ale zde jsem četla příspěvky od holek které příznaky neměli a byly těhu.
Moc držim palečky vím jak se cítíš
![]()
Já to měla blbé utrogestan mě zadržuje MS a konečný verdikt se vždy dozvím u doktora,pak vysadím léky a druhý den příjde ta mrcha červená.Vždy doufám i když mám negativní testy.Naposledy mě na testu zlobili duchové ![]()
ZLATI a kdy jdeš na ten 3.KET? Možná jsi to tady už psala, ale já zapoměla ![]()
Já nevím, co mi udělá Utrogestan, protože ho jím poprvé, ale špatně mi po něm není. ![]()
já bych měla jít koncem října a začátkem listopadu uvidim,jak dorazí MS ,protože po Ket to mám vždy rozhozené.Mě utroš taky moc nevadí,ale spíš mě dělá těhotenské příznaky např. zpožděná MS,nafouklé břicho,závrat…
Ty jdeš v pondělí přímo na krev do care?
koukám do podpisku,že jsme stejně staré.Kdy jsi měla narozky?
Měla jsem narozky v dubnu. Jo jdu na krev přímo do CAR, už jsem jim tam volala, že krvácím, jestli to má cenu, ale říkali, že mám přijít.