Těhule ano/ne? Čekání po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
29.9.10 10:40

Ahoj ivvčo…to je ještě brzy :lol: ..já jsem si ho dělala 10den po et a byl tam pouze dušík. Ale dnes tj 13den po et mám bazální teplotu 37,2 a holky jsou tam jasný//.Ani se mě tomu nechce věřit,že po 10letech a 3isci se to povedlo.Zítra jdu na kontrolu,tak mě držte palečky.Ta cesta byla strašně náročná a vím co všechny prožíváte..všem Vám držím palečky a držte se :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
29.9.10 19:06

Denisko tak to moc moc gratuluji :kytka: :potlesk: :dance: :palec: . Já začla dnes krvácet, ale vystačím si s intimkou, tak uvidíme, snad to přejde, špinila jsem už včera večer. Tak doufám, že se v pondělí dozvím stejně skvělou zprávu, jako Ty :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
30.9.10 11:28

Ahoj holky,Denis to je super.Držim palce.Po deseti letech :?: :?: To chce opravdu velkou trpělivost to tak dlouho vydržet,klobouk dolu.
Ivčo,tobe také držim palce.Vím to čekání je nekonečné :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
30.9.10 11:31

ZLATKO děkuji, člověk nic nenadělá, že… A jak jsi na tom Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
30.9.10 11:55

Já ted čekám na 3 ketík.Já vím to neni moc pozitivní :-(
Je tu ,ale spoustu snažilek co na poprvé uspěli.
Musíš patřit k nim..přeju ti to…čím víc těhulek tím víc naděje :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
30.9.10 12:02

Děkuji, Tobě taky moc držím pěsti, už to přece musí vyjít!!!!!!!!!!!!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
30.9.10 12:16

Děkuji :hug: :hug:
Ted vyčerpáme poslední mrazáčky a příští rok hurá na 2IVF kéž by to ted vyšlo,ale moc tomu nevěřím.
To krvácení může znamenat uhnizdování :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
30.9.10 12:27

Hezký den..pa držim palce at jsou //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
30.9.10 13:57

Děkuji ZLATI :hug:
Ikdyž Ti to doteď nevyšlo, tak máš štěstí, že máš tolik mražáčků, čím víc šancí, tím lépe :palec: . Určitě to vyjde :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
30.9.10 16:54

Říkají mi, že to může být uhnízďování, ale mám 10.den a dělala jsem si testík a nic tam není, tak si myslím, že bude ten KET. A cítím se tak nějak „normálně“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
1.10.10 10:40

Ahoj Ivvčo,je těžké se nepozorovat a když se nic neděje člověk je z toho nervozní,ale zde jsem četla příspěvky od holek které příznaky neměli a byly těhu.
Moc držim palečky vím jak se cítíš :andel: :andel:
Já to měla blbé utrogestan mě zadržuje MS a konečný verdikt se vždy dozvím u doktora,pak vysadím léky a druhý den příjde ta mrcha červená.Vždy doufám i když mám negativní testy.Naposledy mě na testu zlobili duchové :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
1.10.10 11:40

ZLATI a kdy jdeš na ten 3.KET? Možná jsi to tady už psala, ale já zapoměla :oops:
Já nevím, co mi udělá Utrogestan, protože ho jím poprvé, ale špatně mi po něm není. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
1.10.10 11:49

já bych měla jít koncem října a začátkem listopadu uvidim,jak dorazí MS ,protože po Ket to mám vždy rozhozené.Mě utroš taky moc nevadí,ale spíš mě dělá těhotenské příznaky např. zpožděná MS,nafouklé břicho,závrat…
Ty jdeš v pondělí přímo na krev do care?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
1.10.10 11:50

koukám do podpisku,že jsme stejně staré.Kdy jsi měla narozky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
1.10.10 11:56

Měla jsem narozky v dubnu. Jo jdu na krev přímo do CAR, už jsem jim tam volala, že krvácím, jestli to má cenu, ale říkali, že mám přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí