Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Terinko,to čekání je strašný.Sama se divím,že jsem to s tím testováním vydržela.Možná po minulých nezdarech si chci uchovat naději do poslední chvíle.Teď mě chytla taková lítostivá nálada,prostě z ničeho nic slzy v očích a strach,že mimi nebude.No nechme těch řečí a raději napiš,co malá?Jak se jí daří?Venku je teď nádherný počasí,tak jste i určitě hodně venku.Já taky vždycky vylezu na zahradu,mám ráda teplo.
Ditu určitě je všechno tak,jak má být a kontr. dopadne na výbornou. ![]()
Terinko,to čekání je strašný.Sama se divím,že jsem to s tím testováním vydržela.Možná po minulých nezdarech si chci uchovat naději do poslední chvíle.Teď mě chytla taková lítostivá nálada,prostě z ničeho nic slzy v očích a strach,že mimi nebude.No nechme těch řečí a raději napiš,co malá?Jak se jí daří?Venku je teď nádherný počasí,tak jste i určitě hodně venku.Já taky vždycky vylezu na zahradu,mám ráda teplo.
Marti, to je svatá pravda, já ani testovat nemůžu, jsem teprve třetí den po pregnylu, ale alespoň si ještě doufám, že tam je.
Terinka je sluníčko, děkuju za optání, a konečně je venku hezky, tak si užíváme.
Věřím, že nám ty testy dopadnou, přec se štěstí musí unavit, ne?
Tak se dívám,že se mi ty zprávy podařilo poslat víckrát
.Nějak nám blbne připojení
.
To štěstí by se mělo unavit co nejdřív,nejlépe už zítra,jsem rozhodnutá pro test.Myslím si je to sice o jeden den dřív,ale už by tam mělo být něco vidět.Aspoň si to myslím.A znovu se musí unavit na tvoje testování
.
Tak to u vás je dvojnásob hezky,jedno sluníčko na obloze a další sluníčko máš doma
.
Marti tak jo, zítra ty, už musí být dálnice jak hrom a v neděli já.
štěstí, šup sem k nám
![]()
Teri přesně tak štěstí šup sem.Kéž by jsi měla pravdu,chtěla bych tomu věřit,ale nějak to nejde.
Jdu zkontrolovat manžu.říkal,že jde pracovat ven,tak jestli se nefláká
.Tak zatím papa ![]()
Dobré ráno.
Tak žádná dálnice se Teri nekonala
.Odpoledne zavolám do CAR,jestli bych mohla ještě dnes přijet na krev.Teri když to štěstí nedorazilo ke mně,tak ať ty ho máš o to větší.Ahoj
Martí, to mě mrzí,ale rozhodující je krev ! Tak držím pěstičky ať dobře dopadneš
![]()
marťanka2 píše:
Dobré ráno.
Tak žádná dálnice se Teri nekonala.Odpoledne zavolám do CAR,jestli bych mohla ještě dnes přijet na krev.Teri když to štěstí nedorazilo ke mně,tak ať ty ho máš o to větší.Ahoj
Ditu,nevěřím,že by krev ukázala jiný výsledek,takové štěstí já nemám.
Až dorazíš z kontr. tak se hned písni novinky
.
Marti
to je líto, drž se a posílám sílu
bojím se, že v neděli bude to samé.
Ditulko, ať dopadne kontrola ny výbornou, pak mi napiš, držím palce.
Marti a Teri, jste na mě moc hodné, dkěuji za podporu! Třesu se už teď,ale není uniku!
Moc ráda bych s váma oslavovala vaše dvojité čárečky! Opravdu Vám to od srdce přeju.
Teri
Marti ![]()