Těhule ano/ne? Čekání po IVF

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
611
8.6.10 10:50

Terinko,to čekání je strašný.Sama se divím,že jsem to s tím testováním vydržela.Možná po minulých nezdarech si chci uchovat naději do poslední chvíle.Teď mě chytla taková lítostivá nálada,prostě z ničeho nic slzy v očích a strach,že mimi nebude.No nechme těch řečí a raději napiš,co malá?Jak se jí daří?Venku je teď nádherný počasí,tak jste i určitě hodně venku.Já taky vždycky vylezu na zahradu,mám ráda teplo.
Ditu určitě je všechno tak,jak má být a kontr. dopadne na výbornou. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
8.6.10 10:51

Terinko,to čekání je strašný.Sama se divím,že jsem to s tím testováním vydržela.Možná po minulých nezdarech si chci uchovat naději do poslední chvíle.Teď mě chytla taková lítostivá nálada,prostě z ničeho nic slzy v očích a strach,že mimi nebude.No nechme těch řečí a raději napiš,co malá?Jak se jí daří?Venku je teď nádherný počasí,tak jste i určitě hodně venku.Já taky vždycky vylezu na zahradu,mám ráda teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
8.6.10 10:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.6.10 11:10

Marti, to je svatá pravda, já ani testovat nemůžu, jsem teprve třetí den po pregnylu, ale alespoň si ještě doufám, že tam je.
Terinka je sluníčko, děkuju za optání, a konečně je venku hezky, tak si užíváme.
Věřím, že nám ty testy dopadnou, přec se štěstí musí unavit, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
8.6.10 11:23

Tak se dívám,že se mi ty zprávy podařilo poslat víckrát :-D .Nějak nám blbne připojení :pocitac: .
To štěstí by se mělo unavit co nejdřív,nejlépe už zítra,jsem rozhodnutá pro test.Myslím si je to sice o jeden den dřív,ale už by tam mělo být něco vidět.Aspoň si to myslím.A znovu se musí unavit na tvoje testování :wink: .
Tak to u vás je dvojnásob hezky,jedno sluníčko na obloze a další sluníčko máš doma :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.6.10 16:04

Marti tak jo, zítra ty, už musí být dálnice jak hrom a v neděli já. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: štěstí, šup sem k nám :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
8.6.10 18:32

Teri přesně tak štěstí šup sem.Kéž by jsi měla pravdu,chtěla bych tomu věřit,ale nějak to nejde.
Jdu zkontrolovat manžu.říkal,že jde pracovat ven,tak jestli se nefláká :wink: .Tak zatím papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
9.6.10 07:13

Dobré ráno.
Tak žádná dálnice se Teri nekonala :cry: .Odpoledne zavolám do CAR,jestli bych mohla ještě dnes přijet na krev.Teri když to štěstí nedorazilo ke mně,tak ať ty ho máš o to větší.Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
9.6.10 07:40

Martí, to mě mrzí,ale rozhodující je krev ! Tak držím pěstičky ať dobře dopadneš :oops: :palec: :andel:

marťanka2 píše:
Dobré ráno.
Tak žádná dálnice se Teri nekonala :cry: .Odpoledne zavolám do CAR,jestli bych mohla ještě dnes přijet na krev.Teri když to štěstí nedorazilo ke mně,tak ať ty ho máš o to větší.Ahoj
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
9.6.10 09:13

Ditu,nevěřím,že by krev ukázala jiný výsledek,takové štěstí já nemám.
Až dorazíš z kontr. tak se hned písni novinky :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.6.10 09:48

Marti :cry: :cry: :cry: to je líto, drž se a posílám sílu :hug: :hug: bojím se, že v neděli bude to samé.

Ditulko, ať dopadne kontrola ny výbornou, pak mi napiš, držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
9.6.10 09:55

Jo je to na pendrek :zed: .Nevím,co jiného napsat,jsem vyřízená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
9.6.10 09:55

Marti a Teri, jste na mě moc hodné, dkěuji za podporu! Třesu se už teď,ale není uniku!
Moc ráda bych s váma oslavovala vaše dvojité čárečky! Opravdu Vám to od srdce přeju.
Teri :huban: Marti :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.6.10 10:03

Marti já vím, a není nic, co bych mohla napsat :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.6.10 10:03

Ditulko, soustřeď se dnes na sebe, těším se na dobré zprávy :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie