Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
to bych radči,ale test z krve je znát asi za dvě hodky vid
myslíš ,že si tam budu pak volat,jak to dopadlo nebo čekat v ceru
Díky
Já si myslím,že ti krev vezmou.U nás v CAR mi řekli,když bude TT negativní,přijít i přesto na krev,aby se to potvrdilo nebo vyvrátilo.
A stím posledním testem bych počkala do rána,to je koncentrace hcg nejvyšší,ale to ty víš. Tak zítra hodně štěstí a písni,jak jsi dopadla. ![]()
To tě tam asi držet nebudou,nejspíš ti řeknou aby jsi zavolala.
Děkuji holky
![]()
Stejně tam budu muset počkat,protože když to nevyjde potřebuji ukončit neschopenku a já jsem mimo pražská a mám to daleko.
Martanko,ty budeš testit asi ve čtvrtek,vid
![]()
Moc držim pěsti.Jak já bych si přála aby mě to vyšlo a mohla jsem vám to napsat a ostatním co mají ten samý problem jako já a dodat sílu a naději ![]()
Ahoj holky, moc vás zdravím a přeji hodně štěstí při testování
![]()
Zlatko zkusím to vydržet do toho čtvrtka.Zatím na sobě nepozoruju nic zvláštního.Spíš zatím jen lehké příznaky MS
.
No termín má mrcha v pátek,kéž by se někde zapomněla na celých devět měsíců.
Taky holky moc děkuju za podporu.
Venku je super počasí,tak se jdu podívat chvíli ven. Papa
Jé ahoj holky. nová diskuze
Ditul ahoj, je ti dobře? Na IVF dneska samá jobovka, už nemám sílu to ani číst, je mi z toho úzko. Kde je to, že se od června vše podaří?
Já už jsem z toho čekání na nervy ![]()
Ahoj Rezi,koukám že jsi na tom podobně jako martanka.
Tak děkujem a tobě také hodně štěstí u testování at jsou//
![]()
Venku je fakt nádherně.Máme zahrádku tak sem tam taky vykouknu.Tentokrát jsem to fakt brala
zodpovědně a doma jsem jen ležela a byla na netu.Nechápu,že jsem to tak dlouho vydržela.
Ahoj teri,já taky myslela,že ten květen,červen bude plodnější!!!!!!!!!
Gratuluji k
.Ty jsi byla na UTZ ještě před TT.Nebo už jsi také testila
![]()
Jinak držim pěsti at ti to dobře dopadne
![]()
Zlatko ne, já nic nevím, mám popisek asi blbě zavádějící. Já jsem dnes 6. den od ET. Navíc jsem píchala popůrně pregnyl, poslední v sobotu, takže nejdřív za 10 dní, dřív to nic nevypoví. Mám jen jedno. Doufám, že je to bojovník.
Dneska se to na IVF mele hrozně.
Děkuji, ano koukám na to ![]()
Ještě, že je venku konečně krásně, hned má člověk lepší mysl a to je pro nás důležité být v klidu a pohodě ![]()
zlatko píše:
Ahoj Rezi,koukám že jsi na tom podobně jako martanka.
Tak děkujem a tobě také hodně štěstí u testování at jsou//![]()
Venku je fakt nádherně.Máme zahrádku tak sem tam taky vykouknu.Tentokrát jsem to fakt brala
zodpovědně a doma jsem jen ležela a byla na netu.Nechápu,že jsem to tak dlouho vydržela.
Teri promin už jsem to pochopila,jak na tom jsi
![]()
Tak držim pěsti!!!
Prosim tě a u té biochemky se ti ukáže pozitivní TT ![]()
Jo pozitivní, dokonce narůstala čárka a to velmi brzy, 8.den už byla hodně silná. Pak začala slábnout, krev byla pozitivní, ale HCG už bylo nízko a hodně klesalo. Prý se embrya přestala vyvíjet.
to je smutný
Když už se člověk raduje ,že jsou // tak potom taková rána!!
Znám ten pocit!!Musí ti to už vyjít!!