Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zlatko přála bych ti //!!! Ale proč by nepřišlaa ms a test negativní, too by bylo divný ne? Signálem je ms
zlatko píše:
holky moc děkuji za podporu,pomáhá to![]()
my patříme mezi to co se strachují a ani nejsou těhotné a myslim,že nás to natolik ovlivní,že se toho strachu o naše dítko už nezbavíme i když mu bude 18!!!!
Další testík budu dělat až v neděli.Do té doby budu doufat
S testováním už zkušenost mám.U mimoděložních jsem měla vždy // a to jsem měla i Hcg jen 74.To neni moc a byly tam.Můžu jen spekulovat!!Snad to vyjde
Figurko tak at jdeš co nejdřív![]()
Reds chápu ten pocit s dvojčátkem, celkem ěm děsí co vše se může stát ! Ale jsme holky silné musíme to všechno ustát ![]()
Ahoj Dito, to víš, ženská vydrží víc než kůň
. Dr.mi řekl,že nejsme kočky, že lidi mají zpravidla jen jedno mládě, tak mě pobavil. Kámoška takhle o druhé přišla až v 24. týdnu, což musí být hrozný, dneska má 10ti denní holčičku a cituji:je ráda, že je jen jedno.Je malinká, tak krmí přes stříkačku, odstříkává každé dvě hoďky, …no hukot. Jednotěhu je i míň rizikové.Tak se tím utěšuju
.
Jinak ms drží ty hormony co baštíme, takže to taky není úplně směrodatné. Je to fakt „kus od kusu“ jinak. Každopádně když ms není, je to o 100% lepší než kdyby byla. ![]()
Dobré ráno holčiny,děkuji za dobré i špatné zprávy.
Já vím musím věřit!!
Strašně mě štve ,že musím na výsledek čekat ,tak dlouho!!Minule u IVF jsem začala 14 den už špinit a v den kontroly jsem už měla MS a to jsem měla 10den //.Ted je to vše uplně jinak.
RedS přeji ti super víkend a šetři se.Manžel mě taky dnes odveze k mamce do Prahy.Určitě přijdu na jiné myšlenky
Já se taky furt hlídám,skoro nic nedělám..už mě s toho hrabe.
Ofiko test 14 tý den po et. V mém caru dělají test po 14 dnech a pak krev.Ale slyšela jsem od holek že třeba neměly // ani 18 den po et a těhu byly…
zlatko píše:
Dito a ty jsi měla // po jaké době??![]()
díky
Ahoj holky.
Můžu se vám sem vetřít?Jsem taky jedna z vás,která netrpělivě čeká na výsledek po ET.Mám za sebou už hrazené pokusy IVF a teď jsem podstoupila IVF s minimální stimulací.To čekání je nekonečné,dnes jsem 9 den po ET.Mám takový nutkání udělat si testík,ale dr. říkal,že dřív jak za 15 dní nic vidět nebude.
Zlatko jak tak čtu,jsme na tom stejně,co se mimoděl.těhu týká.Ty bolesti mám v živé paměti dodnes,i když je to už asi 7 a 8 let.
Všem vám tady přeju hodně štěstí
![]()
Ahojky Martanko,určitě s testíkem vydrž.Já nevydržela a mám oči pro pláč
![]()
Ty jsi měla ty mimoděložní při IVF?Jestly jo ,tak je to fakt děsný,jak si s námi ted osud zahrává.Já to měla ještě před IVF.Když se mě to stalo poprvé bylo to smutné,ale furt jsem myslela,že to na podruhé výjde
..nevyšlo
a pak centrum a už to jelo..první IVF jsem myslela opět,že to bude tutovka a zas nic.Ted už neumím být optimista,ale snažím se! ![]()
Zlatko jedno mimoděložní bylo po KETu a druhé po přiroz.těhu.Byly to těžky chvilky,ale tobě to nemusím vykládat.Musíme pořád věřit a doufat,že se ten osud zlomí a mimi nám dopřeje.
S tím testováním nevím
,jak dlouho vydržím.Hlodá to víc a víc.
Přeju ti aby na tebe vykoukly brzy dvě//.
Taky všem krásný a slunečný víkend ![]()
Krásné nedělní odpoledne i když pro mě ráno bylo slzavé
ted už je to lepší.Zvykám si na myšlenku,že se to nepovedlo ![]()
Ráno jsem si dělala test a je stále negativní!!
Na mamatestu je napsána 99% spolehlivost,tak mě ted zbývá 1% na uterý kdy jsem objednaná na kontrolu.
Budu v 1% veřit,protože kdybych nevěřila,tak bych to vzdala a já to vzdávat nehodlám a budu bojovat!!!
Už ted jsem připravená na další boj s osudem.
Tak se všechny držte a budte silné
![]()
Zlato, to mě mrzí,ale jak píšeš ta naděje pořád je a moc ti přeju aby to vyšlo !!!!
Přeju všem holkám aby jednou ty dvě // viděly!
zlatko píše:
Krásné nedělní odpoledne i když pro mě ráno bylo slzavé![]()
ted už je to lepší.Zvykám si na myšlenku,že se to nepovedlo
Ráno jsem si dělala test a je stále negativní!!
Na mamatestu je napsána 99% spolehlivost,tak mě ted zbývá 1% na uterý kdy jsem objednaná na kontrolu.
Budu v 1% veřit,protože kdybych nevěřila,tak bych to vzdala a já to vzdávat nehodlám a budu bojovat!!!
Už ted jsem připravená na další boj s osudem.
Tak se všechny držte a budte silné![]()
Zlatkonaděje umírá poslední.Je dobře,že máš tolik síly.To já o sobě říct nemůžu.Mně ty síly nějak opouští.Čím víc se blíží den D(testování),tím větší mám strach.No ale s tím nic nenadělám.Strašně moc ti přeju,aby jsi v úterý slyšela tu nejkrásnější zprávu.Měj se hezky ![]()
Ahojky holčiny,děkuji za podporu.Taky nejsem taková frajerka,jak to vypadá.Mám šílenej strach ,že to nevyšlo
Mám doma poslední TT a nutkání si ho udělat,ale asi vyčkám do zítřka.Nevíte co se zítra bude dít v caru,když tam příjdu s močí a budu mít negativní test
Budou mě brát krev nebo UTZ
Nebo mě pošlou domu at vysadim utroš a počkám na MS
![]()