Těhule ano/ne? Čekání po IVF

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Figura
17.5.10 09:11

Ahoj holky. Tak jsem volala doktorce a prý jestli hodně krvácím, tak nemám prednison ani gel brát. To nafouklý břicho je prý normální a samo odezní pokaď bude test negativní. Na krev jdu v pátek. Mám hodně pít. U mě to je jasná MS jelikož jsem si nechala dát jen jedno embryo. ReDs tobě držím moc pěstičky, aby byli miminka v pořádku :palec: Já se zase ozvu až mi doktorka řekne, jak to se mnou bude dál. Snad budu moct rovnou na KET. Přeju všem krásný den a hodně štěstí! :-)

• Citovat
  • Upravit
602
17.5.10 10:04

Tak se drž a uvidíš, že se KET povede.Mrazáčci jsou otužilí :wink: Dr. ti řekne, kdy půjdeš, ale u KET není tak dlouhá stimulace,tak to máš za pár.Do léta jsi těhu :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
17.5.10 10:38

hezký den všem,
RedS taky držim pěsti,ale jak říkáš určitě jsi v poho!!Nevolnost je normál:-)))
Figuro je to škoda :-( tak půjdeš na KET jako já.Určitě nám to výjde!Každý říká,že na podruhé to výjde!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
19.5.10 09:48

Ahoj holky,tak jak jste na to ,jak se mají mimča?
Figuro myslim na tebe,napiš až budeš mít náladu a vědět co se bude dít dál..

Já jdu zítra na KET,tak mě držte palce!!!!
Od zítřka nic nedělám a nechám se obskakovat :wink:
Mějte se fajn páááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Figura
19.5.10 10:39

Ahoj Zlatko. Já jdu v pátek na krev a rovnou se objednám. Už se těším zase na další transfér. Už aby to bylo :-) Moc moc ti držím pěstičky, aby to tentokrát vyšlo!!!!! :palec: Pěkně odpočívej a pak dej určitě vědět. Tak hodně štěstí!

• Citovat
  • Upravit
mura
19.5.10 11:34

ahoj holky jsem tu poprve,taak píšu všem snažilkám.No já mám za sebou 2.ivf+icsi neúspěšně a ted jsem poprvé po KETU.Dnes je to 9.den prodloužena kultivace 5.dni a mám bolesti jako na mrchu,prsa už mě ani nebolí,jen se mi občas zamota hlava a je mi na odleni,testík jsem ještě nezkoušela je to asi ještě brzo,máte nějaká z váz podobný příznaky?na krev jdu 25.5.jsem dost nervozní děkuji za každou odpověd a všem držím moc palečky// :-)

• Citovat
  • Upravit
624
19.5.10 11:47

Figuro díky moc :hug:
Tak at jdeš co nejdřív pa :palec:

Ahoj Muro,držim pěsti.Já jdu na KET taky poprvé,tak nevim jak to bude probíhat.U IVF mě také boleli prsa a měla jsem teploty,10 den pozitivní test,ale 16 den jsem to dostala a bylo po všem.Snad nám to ted výjde!!!Jseš doma na neschopence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mura
19.5.10 12:10

ahoj Figuro,jsem doma a už jsem na nervy s toho všeho pořád uvažuju,že si půjdu koupit test,protože ta nejistota je strašná,měla jsem 5.dní otekla a citlivá prsa,ale ted to nějak přestalo,tak mám strach,že už je po všem.Ket neni tak nárožný jako ivf,tak ti držím palce :hug:

• Citovat
  • Upravit
624
19.5.10 12:23

Já vím,že to čekání je děsný,ale musíme se zabavit nějak jinak.Já jsem si koupila knihu a od zítřka začínám číst a věřit ,že to embrijka zvládnou i když na ně nebudu moc myslet!Kolik embrijek máš zavedeno?Nechali jste si udělat asistovaný hatching?Já mám dvě bez AH.Jo prý je dobrý hodně pít a cpát do sebe bílkoviny!!Radí to tady holky v diskuzích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mura
19.5.10 12:26

promin poslala jsem to jinde myslela jsem že piše figura,ale ty jsi zlatko
:-)

• Citovat
  • Upravit
624
19.5.10 12:29

to je v poho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mura
19.5.10 12:37

mam 2.embrijka+ah a ještě s prodlouženou kultivací 5.dnu(blastocysta),kam chodíš do caru?já jsem s Karviné a chodím do gyncentra do Ostravy,ale tam mi to už 2.krát nevyšlo,tak mám strach co bude těd a ještě k tomu embrijka byli zamražené pčed 3.roky,tak nevím,chodila jsem pak do Olomouce,ale ti mě poslali zpátky do Ostravy,at ještě zkusím KET v Ostravě když mám zamražené 9.embrijek,tak jsem to zkusila s velkou nejistotou a s 9.embrijek mi zavedli 2.a zbytek prý se přestali vyvíjet,takže už nemám žadné a budu muset podtoupit poslední pokus ivf,myslím tím třetí,fakt nevím proč co dál.A co ty?kolik ksi měla embrijek při ivf atd.?

• Citovat
  • Upravit
mura
19.5.10 12:52

takže toho máš taky hodně za sebou jak čtu ale musíme pořád doufat,že nam to vyjde tak že držím palce a pak se ozvi,já tu ještě moc psat neumím psala jinam a ono se to oběvilo tu na strankách tak se musím ještě učit :oops:

• Citovat
  • Upravit
602
20.5.10 08:25

Ahoj kočičky, tak koukám, že tu diskutujete o106 :-P . Nebojte se, že při čekání po et nemáte příznaky těhu.Je to moooc brzy. To bolení prsou, oteklá bříška a pod. je dílo hormonů. Takže i když máte pocit, že nic necítíte, můžou tam kulíšci být a těšit se na vás. Nám už tlučou srdíčka a když nemám nevolnosti, tak mi přijde,že ani těhu nejsem :lol: :lol: :lol: .Teď jsme po kontrole. Jedno mimi je 8+6 a druhé je stydlín, tak bylo v zákrytu.Doufám, že je v pořádku. Gyndr mě postrašila, že se stává poměrně často, že to jedno se přestane v prvním trimestru vyvíjet. Je to prý tzv.syndrom mizejícího dvojčete. Naštěstí jsem nešpinila, nemám ani bolesti břicha, tak doufám, že je vše v pořádku. Ale bojím se. Takže děvčátka, dvěma // strachy rozhodně nekončí :mavam: Tím vás samozřejmě nechci strašit :lol: :lol: :lol: . Tak se hezky o sebe starejte a hezký den…snad už bude brzy lepší počasí, páč tohle je děěěsný .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mura
20.5.10 08:57

Ahoj RedS,tak ti moc gratuluji ke //čárkám musí to být krásný pocit.Já teprve čekam,jsem dnes 10.den po KETU a je mi nějak od včera večera zle myslím tím motání hlavy někdy na omdlení,ale mam i bolesti břicha a pocit hladu a dnes jsem hodně unavená.Měřím si BT a mám už 4.dny 37,3,na krev jdu 25.5.to čekání je hrozné.Test jsem ještě nedělala. :?: :hug: Tobě samozdřejmě držím palečky at je všechno v pohodě

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex