Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak se drž a uvidíš, že se KET povede.Mrazáčci jsou otužilí
Dr. ti řekne, kdy půjdeš, ale u KET není tak dlouhá stimulace,tak to máš za pár.Do léta jsi těhu
![]()
hezký den všem,
RedS taky držim pěsti,ale jak říkáš určitě jsi v poho!!Nevolnost je normál:-)))
Figuro je to škoda
tak půjdeš na KET jako já.Určitě nám to výjde!Každý říká,že na podruhé to výjde!!
Ahoj holky,tak jak jste na to ,jak se mají mimča?
Figuro myslim na tebe,napiš až budeš mít náladu a vědět co se bude dít dál..
Já jdu zítra na KET,tak mě držte palce!!!!
Od zítřka nic nedělám a nechám se obskakovat ![]()
Mějte se fajn páááááááá
Ahoj Zlatko. Já jdu v pátek na krev a rovnou se objednám. Už se těším zase na další transfér. Už aby to bylo
Moc moc ti držím pěstičky, aby to tentokrát vyšlo!!!!!
Pěkně odpočívej a pak dej určitě vědět. Tak hodně štěstí!
ahoj holky jsem tu poprve,taak píšu všem snažilkám.No já mám za sebou 2.ivf+icsi neúspěšně a ted jsem poprvé po KETU.Dnes je to 9.den prodloužena kultivace 5.dni a mám bolesti jako na mrchu,prsa už mě ani nebolí,jen se mi občas zamota hlava a je mi na odleni,testík jsem ještě nezkoušela je to asi ještě brzo,máte nějaká z váz podobný příznaky?na krev jdu 25.5.jsem dost nervozní děkuji za každou odpověd a všem držím moc palečky// ![]()
Figuro díky moc ![]()
Tak at jdeš co nejdřív pa ![]()
Ahoj Muro,držim pěsti.Já jdu na KET taky poprvé,tak nevim jak to bude probíhat.U IVF mě také boleli prsa a měla jsem teploty,10 den pozitivní test,ale 16 den jsem to dostala a bylo po všem.Snad nám to ted výjde!!!Jseš doma na neschopence?
ahoj Figuro,jsem doma a už jsem na nervy s toho všeho pořád uvažuju,že si půjdu koupit test,protože ta nejistota je strašná,měla jsem 5.dní otekla a citlivá prsa,ale ted to nějak přestalo,tak mám strach,že už je po všem.Ket neni tak nárožný jako ivf,tak ti držím palce ![]()
Já vím,že to čekání je děsný,ale musíme se zabavit nějak jinak.Já jsem si koupila knihu a od zítřka začínám číst a věřit ,že to embrijka zvládnou i když na ně nebudu moc myslet!Kolik embrijek máš zavedeno?Nechali jste si udělat asistovaný hatching?Já mám dvě bez AH.Jo prý je dobrý hodně pít a cpát do sebe bílkoviny!!Radí to tady holky v diskuzích.
promin poslala jsem to jinde myslela jsem že piše figura,ale ty jsi zlatko
![]()
mam 2.embrijka+ah a ještě s prodlouženou kultivací 5.dnu(blastocysta),kam chodíš do caru?já jsem s Karviné a chodím do gyncentra do Ostravy,ale tam mi to už 2.krát nevyšlo,tak mám strach co bude těd a ještě k tomu embrijka byli zamražené pčed 3.roky,tak nevím,chodila jsem pak do Olomouce,ale ti mě poslali zpátky do Ostravy,at ještě zkusím KET v Ostravě když mám zamražené 9.embrijek,tak jsem to zkusila s velkou nejistotou a s 9.embrijek mi zavedli 2.a zbytek prý se přestali vyvíjet,takže už nemám žadné a budu muset podtoupit poslední pokus ivf,myslím tím třetí,fakt nevím proč co dál.A co ty?kolik ksi měla embrijek při ivf atd.?
takže toho máš taky hodně za sebou jak čtu ale musíme pořád doufat,že nam to vyjde tak že držím palce a pak se ozvi,já tu ještě moc psat neumím psala jinam a ono se to oběvilo tu na strankách tak se musím ještě učit ![]()
Ahoj kočičky, tak koukám, že tu diskutujete o106
. Nebojte se, že při čekání po et nemáte příznaky těhu.Je to moooc brzy. To bolení prsou, oteklá bříška a pod. je dílo hormonů. Takže i když máte pocit, že nic necítíte, můžou tam kulíšci být a těšit se na vás. Nám už tlučou srdíčka a když nemám nevolnosti, tak mi přijde,že ani těhu nejsem
.Teď jsme po kontrole. Jedno mimi je 8+6 a druhé je stydlín, tak bylo v zákrytu.Doufám, že je v pořádku. Gyndr mě postrašila, že se stává poměrně často, že to jedno se přestane v prvním trimestru vyvíjet. Je to prý tzv.syndrom mizejícího dvojčete. Naštěstí jsem nešpinila, nemám ani bolesti břicha, tak doufám, že je vše v pořádku. Ale bojím se. Takže děvčátka, dvěma // strachy rozhodně nekončí
Tím vás samozřejmě nechci strašit
. Tak se hezky o sebe starejte a hezký den…snad už bude brzy lepší počasí, páč tohle je děěěsný .
Ahoj RedS,tak ti moc gratuluji ke //čárkám musí to být krásný pocit.Já teprve čekam,jsem dnes 10.den po KETU a je mi nějak od včera večera zle myslím tím motání hlavy někdy na omdlení,ale mam i bolesti břicha a pocit hladu a dnes jsem hodně unavená.Měřím si BT a mám už 4.dny 37,3,na krev jdu 25.5.to čekání je hrozné.Test jsem ještě nedělala.
Tobě samozdřejmě držím palečky at je všechno v pohodě
Ahoj holky. Tak jsem volala doktorce a prý jestli hodně krvácím, tak nemám prednison ani gel brát. To nafouklý břicho je prý normální a samo odezní pokaď bude test negativní. Na krev jdu v pátek. Mám hodně pít. U mě to je jasná MS jelikož jsem si nechala dát jen jedno embryo. ReDs tobě držím moc pěstičky, aby byli miminka v pořádku
Já se zase ozvu až mi doktorka řekne, jak to se mnou bude dál. Snad budu moct rovnou na KET. Přeju všem krásný den a hodně štěstí!