Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj RedS, gratuluji a drzim pesticky, kdy jdes na prvni ultrazvuk? A kam chodis?
Krásny den všem ![]()
chodím v Plzni do IVF Institutu a pohoda. Na utz jdu aaaaaž v pondělí 3.5. dokonce až odpoledne…to dělají schválně, aby jednoho napínali
![]()
Hezký večer, RedS držim palečky at to vyjde na poprvé!!!Kolikátý den jsi po ET?
Jejka tos mě dostala, jdu to zpočítat
…tak dneska 24 a v pondělí tudíž 27. Tak snad už bude vidět srdíčko/srdíčka
. Mám docela strach…na jednu stranu se mocmoc těším a na druhou stranu se bojím …cokdyby. Furt tam ten červíček hlodá. Neřád.
Jinak samozřejmě držím pěsti…kdy jdeš na KET? Už víš nějaký termín? My máme taky tři mrazáčky…pro strýčka příhodu ![]()
Ahojky všem ,RedS termín ještě nemám.Příští týden jdu do centra a tam se dozvim co a jak.
Já mám ještě 6 mrazáčku.První dva nevyšli a ted doufám ,že se to povede.Ještě mě zbytou 4 .
V pondělí to dopadne určitě dobře!Držim pěstičky at jsou
.Dej vědět!Mám radost z dobrých zpráv ![]()
Ahoj kočky,tak mi dneska držte pěsti, ani jsem nemohla dospat. Ve dvě jdu na utz…mám docela nervíka, ale doufám,že vše bude o.k. S manžou se dohadujeme, kolik jich tam bude
![]()
Ahoj holky,
REDs, ja jsem na tom s tim ultrazvukem stejne, taky se moc tesim, ale zaroven mam strach, aby bylo vse ok. Od kdy pocitas tehot. od odberu vajicek nebo od ET? Drzim dneska moc moc pesticky a dej vedet ![]()
Zlatko Ty jdes na konzultaci vid? Dopadne to urcite dobre, nejak to citim v kostech ![]()
Krasny den ![]()
Ahojky holčiny,moc moc vám držím pěstičky!!!!
RedS tak tfuj tfuj at jsou
![]()
kometad děkuji moc
jdu zítra,tak pak dám vědět.Jak se cítíš?Už víš kdy budeš mít další kontrolu?At víme jestly budou dvě
![]()
Ahoj Zlatko,
kontrolu, resp. první ultrazvuk mam příští pondělí,za týden, tak drz pesti. Porad vaham, zda zustat doma cele tehu, nebo jit do prace, pokud bude vse ok.Ale priklanim se k tomu byt doma. Praci mam rada, není to, ze bych se chtela flakat doma, ale rikam si, ze jsem se na tohle obdobi tesila tak strasne dlouho, ze si ho chci uzit…tak nevim…jsem taky zvedava, kolik tech cvrcku tam bude
Hlavne aby vsechno bylo ok.
V kolik zitra jdes? Budu na Tebe myslet. Hned pak pis.
papa ![]()
kometad tak už jsem zvědavá na příští týden ![]()
Já jdu dopoledne,ale pak musím na odpolední do práce na net se dostanu až ve středu ráno.Díky
Uplně tě chápu,že váháš jestli zůstat doma nebo jít do práce.já měla tohle při prvním IVF šla jsem po deseti dnech do práce!Ted už nepůjdu a jestly se mě to podaří nebudu do práce pospíchat.Zůstaň zatim doma a uvidíš,jak se mimískům bude dařit,zatím bych nepospíchala i kdybych měla jít jen na měsíc do práce před mateřskou ![]()
Tak ahoj ahoj ahoj! Doufám holky, že vás nakazím. Máme tam dvě tlukoucí
, tak jsem šťastná jak blecha
. Taky jsem řešila neschopenku a v podstatě jsem šla i mezi OPU a ET i druhý den po ET do práce. Asi týden po ET mě skolil ohss a od té doby jsem na neschopence a do práce se nepohrnu. Mám sice kancelářskou sedavou, ale máme tam docela opruzelý kolektiv, tak jsem to zhodnotila, že bych pak jistě měla vzteklé děti a to fakt nechci.Tak jsem zatím doma. Zítra jdu ke své gyndr, tak jsem zvědavá, jak mi napíše vycházky. Holky držte se, a já vám přeju úspěch a štěstíčko co se do vás vejde. ![]()
Ahooj holky, diky za podporu. REDs, to je supeeeer, uzasny, mam velikou radost s Tebou, ze jsou tam dve, jupiii
, Drzim pesticky, at je vse ok. Jak Ti je, neni Ti spatne, nebo citis neco? Kamaradka ceka dvojcatka a zatim blinka
, ale je stastna, uz je v 17tt. Jinak mas pravdu, ze i kolektiv muze ovlivnit,ze. Ja mam sice prima kolegyne, ale nevim jak by reagovaly, kdybych ja tam byla a ony za me musely delat praci. Taky mam kancelarskou praci, ale znas to, nekdy je to v pohode a jindy pekny nervak, obzvlast, kdyz josu nejake jednani a vsechno se pripravuje asap
a ja taky nechci mit nervni deti
takze jsem to vcera zhodnotila s manzelem, ze taky zustanu asi doma. Navic vcera jsem byla na delsi prochajde s kamaradkou a vecer, jsem mela pekny vycitky, neb me docela bolelo bricho…takze ohne stress
Jak to budes resit s predanim veci, prace atd? Co se tyka vychazek, tak vsechny moje tehotne kamaradky, co jsou nebo byly na rizikovem, tak dostaly vychazky neomezene, Ty preci nevis, jestli Ti bude blbe rano nebo odpoledne/vecer, zejo?
Tak pis novinky, jak ti je a drzte holky pesti me na pondeli, jdu v 8:30. Zlatko, jak jsi dopadla, jsem napnuta…
krasny den