Těhule ano/ne? Čekání po IVF

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29
21.4.10 07:29

Ahoj holky,
nejdriv bych se chtela zeptat, co znamena zkratka PN?Jinak dekuju moc za podporu.
Zlatko, ja Te uplne chapu, my se taky snazime pres dva roky, nejdriv jsme to tedy zkouseli prirozenou cestou, ted asi rok a pul zkousime umele…zatim taky nic.Uplne si dovedu predstavit, jak dlouhe cekani mezi pokusy Ti pripada, ja jsem na tom stejne, kdyby se daly ty pokusy delat kazdy mesic, tak by clovek mel aspon pocit, ze se neco deje, ale ty 3-4 mesice mezi jednolivým pokusem jsou nekonecne dlouhy.Ja se vzdycky snazim si najit neco pekneho na co se budu tesit, at uz je to akce s kamarady, neco noveho do bytu apod.Da se to, ale jinak jsem na tom stejne jako Ty. Jak jsem psala, ja si porad rikam, ze to preci neni mozny, ze jednou to stesti mit musim…a taky verim na osud. Az bude ten spravny cas aby se to povedlo, tak se to povede…vim, je to spis utecha, ale aspon neco :roll: Drz se, nadeje umira posledni.Az pujdes na dalsi pokus, dej vedet.Klidne napis na muj e-mail lopud@centrum.cz, kdyby jsi se potrebovala vypovidat.
Krasny den holky… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
21.4.10 08:07

Dobré ráno kometad,nevím v jakém spojení jsi to četla,ale mohla by to být pracovní neschopnost.Děkuji za podporu. :wink: Určitě se ozvu. Přeji hezký den… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
21.4.10 08:26

ano..PN-pracovní neschopnost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
21.4.10 08:41

Ahaa:-)) ja jsem si to myslela, ale zmatla me ta delka:-)Diky holky.Krasny den. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
21.4.10 08:50

délka PN opravdu záleží jen na tobě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
21.4.10 09:16

Ja vim. Akorat v praci by me asi ukamenovali, kdybych byla doma takto dlouho. Uz tech 14 dni, co jsem ted doma, tak snaseji tak akorat, ani o den dyl. Ovsem, kdyby se to povedlo, tak pro me by to byl asi jasny signal a prace by sla stranou. Snad to vyjde…Ty mas deti Kacko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
21.4.10 09:24

mám téměř 13-letého syna…zkus si zapnout podpisky,tam najdeš všechno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
21.4.10 09:56

Jojo, diky, uz jsem si to zapla, jeste tady neumim tak chodit. Drzim pesticky, aby se to druhe povedlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
21.4.10 10:46

děkuju komet :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
21.4.10 20:21

hezký večer všem,já vím o čem mluvíš.U mě v práci nikdo neví co podstupuji.Vědí,že si přeji dítě a že mám nějáké problémy.Minulý rok jsem byla dvakrát doma po měsíci kvůli mimoděložímu těhu.Teď jsem si vybírala dovču na stimulaci a 14 dní jsem byla doma kvůli IVF.Nechala jsem se uschopnit už po deseti dnech a nedopadlo to,ale ted až půjdu podruhé zůstanu doma do kontroly!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
21.4.10 20:26

holky,jak si vytvořim vlastní popisky :think: dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
22.4.10 12:28

zlatko… vpravo nahoře máš malým písmem „nastavení“…na to klikni a tam si podpisek vytvoříš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
22.4.10 12:56

Kačkač děkuji za radu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
22.4.10 14:48

šikulka :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
22.4.10 18:03

Ahoj snažilky ,prosím Vás vysvětlíte mě co je to dlouhý či krátký protokol?
Sice mám něco za sebou ,ale spousta věcí jsou pro mě nové.Díky diskusím ted vím na co se příště lékařů zeptat.Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí