Těhule ano/ne? Čekání po IVF

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29
23.4.10 17:03

Ahoj Zlatko,

krátký stimulační protokol znamená, že si pícháš hormony kratší dobu cca 12-14 dnů, poté si píchneš cca 34-36 hodin hormon, který Ti vyvolá ovulaci. Dlouhý stimulační protokol trvá celý měsíc. Nejdřív se Ti vstřebává lék 15 dnu, ten by Ti mel „uspat“ vaječníky na mimimální funkci. Poté si pícháš injekce do břícha jako u krátkého stimul. protokolu, prakticky to pak uz probíh stejně, jen Ti lékař reguluje typ hormonů a dávku. Poté jses klasicky na obery.
Držím pěsticky at to tentokrát vyjde. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
23.4.10 17:12

AHojky a držím moc palečky.
My máme berušku taky po IVF. Dělala jsem si test 10den po OPU a už tam byla čárka, světlá, ale byla a z krve se to pak potvrdilo, ikdyž Hcg bylo ještě nízké. Držím moc moc palečky.

• Citovat
  • Upravit
624
25.4.10 19:36

Ahojky kometad, já chodila na injekce k doktorce 16dní a osmnáctí jsem dostala tu injekci před odběrem vajíček.Ani nevím jakou mají má emrijka kvalitu a jakou jsem měla sliznici.Když zde čtu příspěvky,tak spousty holek to vědí. :-(
Zítra ti držim pěstičky at jsou samé dobré zprávy!!!
Každý úspěch je pro nás ostatní naděje :palec:

Caty děkujem za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
27.4.10 08:29

Ahoj holky,
tak mam jen ty nejlepsi zpravicky. Jsem tehotna, vyslo to. Byla to ta nejhezci zprava, jakou jsem vcera do telefonu slysela.Zustavam doma na radu doktorky alespon do prvniho ultrazvuku, coz bude za 14 dni,a to bych snad uz mela vedet, jestli se chytly obe embryjka nebo jen jedno. Jak jsi psala Zlatko, je to nadeje pro vsechny, kterym se to nedari…Nam se to povedlo na 3ti pokus. A myslim si, ze byl dobre zvoleny stimulacni protokol-dlouhy. Taky jsem zmenila praci, resp.zustala ve stejne ale sla jsem na klidnejsi lokalitu, takze jsem byla podstatne vic v klidu a po transferu jsem na radu doktorky hodne pila - 4 litry vody. Ale nevim, co bylo hlavni pricinou, asi vsechno dohromady. Taky jsme s manzelem oba prestali pred 8 mesici kourit.holky, drzim moc moc pestiky vsem, kdo jsou ve stadiu pokusu. Ja taky jeste nemam vyhrano, to budu mit asi az po 12ctem tydnu, ale verim, ze bude vse ok.Preji krsány den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
27.4.10 16:03

GRATULUJI ,super novina :dance: hlavně se ted šetři.
Já jdu příští týden do centra se domluvit na další pokus.Už se těšim, doufám že mě to taky výjde.Musim tomu věřit!Chtěla by jsi dvojčátka?Já vím,že to neni nejvhodnější otázka,protože si dobře pamatuji,když mě poprvé dávali dvě embrijka nebyla jsem si uplně jistá jestli to zvládnu,ale po mém prvním neuspěchu jsem změnila názor!Chtěla bych i dvojčátka.Když to člověk neprožije nepochopí.Tak držím pěsti at se mimískům daří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
27.4.10 16:34

:-) Dekuji moc za pranicko. Tobe to ted urcite taky vyjde, uvidis, presne, musis tomu verit. ted je navic nejake plodne obdobi, kolem me jsou asi 3 kamaradky, ktere jsou tehotne. Drzim pesticky a dej vedet, kdy budes absolovovat dalsi pokus? Do jakeho IVF centra chodis?
Jestli chci dvojcatka?Budu stastna. Presne jak pises, po¨prve jsem si taky rikala, jestli to zvladnem, dve najednou, ale po druhem neuspechu jsem si neprala nic jineho, nez mit dvojcatka. Ale uvidim, jsem sama zvedava, jestli se chytly obe :-D Jsem doma, takze relaxuju, odpocivam. Nechci nic riskovat. Ty s :palec: :mavam: e drž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
27.4.10 17:22

Chodím do Gestu v Praze.Jsem docela spokojená.Co ty?
Minulý rok se mě narodila neteř.Moje první :srdce: je to brouček.Sestřenka porodila a dvě mé kamarádky taky.Vždy mě to trochu trápilo a pak jsem měla nečisté svědomí,ale upřímě to všem přeji.Sestřenka bude opět rodit tento rok a kolegině v práci taky odpadaj.Takže kolem mě se taky rodí hodně dětí,doufám že se k nim přidáme.Máš nějáké příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
27.4.10 18:23

Vim, co myslis, mela jsem stejne pocity, kdyz mi nektera kamaradka rekla, ze je tehotna,ale nic s tim clovek nenadela. Taky jsem to vsem moc prala, zaroven mi to bylo lito a rikala jsem si, proc ne ja. Ale vidis, ze to preci jen prislo i na me a Tobe se to ted urcite taky povede. Bud po transferu urcite doma 14 dni, v klidu, vyplati se to.
No, priznaky moc jeste nemam, zatim jen tlak v prso a jsem vic unavena, ale jinak nic. To prijde casem. :-D
Ja chodim na IVF do Podoli k pani doktorce Řezáčové,sestricky jsou tam taky moc milé.Jeste jsem slysela ze Genet je dobry. Zkus se zeptat az tam pujdes, na ten dlouhy stimul.protokol, jestli by Ti ho taky nedali…Me pomohl.Dej pak vedet. :think: Mysli na neco pekneho :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
27.4.10 18:31

Kometad blahopřeji!!Sice jsem nepatřím,ale to snad nevadí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
27.4.10 18:56

Jak to myslíš dlohý stimul protokol.To jedině v případě ,že bych čekala na vajíčka ne?Ale já půjdu na KET.Čekají na mě mrazáčci. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
28.4.10 07:56

Ahoj Nelous, dekuju za blahoprani :-) Ja myslim, ze se to nedeli jestli sem nekdo patri nebo ne, proste jsi sem zavitala, tak je to ok. Tak vitej a pis prispevky :wink:
Zlatko, ja jsem si neuvedomila, ze mas mrazacky, to je neco jineho. Dlouhy stimul. protokol je v pripade, ze by Ti odebirali vajicka. Co se tyka marazacku, tak nevim. Ale urcite bud pak doma aspon tech 14 dni a odpocivej, relaxuj. :-) Jsem zvedava, kdy pujdes a bduu Ti moc moc drzept pesticky. :palec:
krasny den holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
prvomatka
28.4.10 15:08

Je to děsně různé

Mám po IV 9timěsíčního chlapečka :-D Taky jsem to před 18 měsíci studovala jako blázen :-D Každá Ti odpoví něco jiného, co se pocitů týče.
Test jsem si dělala popvé 11. den po ET a nic. Pak jsem až do 17. dne, kdy jsem šla n kontrolu, zkoušela několik druhů testů a pokaždé jen velmi neznatelný stín druhé čárky, takže se mi to ani nepodařilo vyfotit na památku :lol:
Pocity žádné. Až tak kolem 4-5tt mi bylo špatně vždy mezi 17-20h večerní :-)

Do práce jsem se už nevrátila. Je to na každém, jak si to zařídí a na doporučení lékaře. Záleží na tom, co děláš a na tom, abys byla v psychopohodě.
Já mám svou práci ráda, ale doma jsem byla nadšená - četla jsem, studovala, koukala na TV, jezdili jsme na výlety… Krásně jsem si odpočinula a jsem za to vděčná. Kdybych vlítla z práce rovnou do posledních týdnů těhu a šestinedělí, zřejmě by mi hráblo.
Takhle mám pocit, že mám „naváleno“ na pár let dopředu a 24h s mimi mi nevadí :wink:

Moc držím palce, přeju pohodové těhu a zdravé miminko! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5
28.4.10 21:23

Bééé, holky, úplně mě to vzalo, trochu jsem ukápla slzu do klávesnice! Já chci taky!!! Čekám na vajíčko…a to už Velikonoce byly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
28.4.10 21:34

Ahojky prvomatko chlapeček jse vám podařil po prvním IVF?
Já u mého prvního IVF měla dvě čárky už po 5 dnech,ale nakonec to nevyšlo :cry: .Ta druhá čárečka byla taky slabounká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
29.4.10 09:24

Zdravím všechny vespolek. :pankac:
Jsem po 1.IVF ve fázi jako kometad, takže teď to hrozné/krásné čekání na utz, aby bylo všechno v pořádku. Máme taky zavedené dva kulíšky, tak uvidíme, uvidíme. :lol:
zlatko:tobě držím palečky při ketu. Máme taky 3 mrazáčky, ale doufám, že to vyjde na poprvé, jsem optimistka :dance:
lulu :taky fandím, ať jsou vajocha „parádní“ :kytka:
Tak přeji hezký den, utíkám na zahradu a na procházku s psicí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí