Těhule ano/ne? Čekání po IVF

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
624
25.5.10 19:17

Zdravím všechny co netrpělivě čekají na // a konečně se k vám přidávám.
20.5. jsem byla na KET!Celý víkend jsem ležela!Zatím žádné příznaky.Při IVF mě bolela prsa a 10 den jsem měla // a pak to stějně nevyšlo!Myslim si ,že u kažného je to jiné a i další zkušenosti co člověk má se vždy liší.Já mám za sebou dve mimoděložní těhotenství.U jednoho jsem měla menstruaci a u druhého ne.U jednoho jsem měla bolesti a o druhém jsem skoro nevěděla!Je to vše individuální.
Všem moc držim pěsti!!!
Kometad jak se vám s mimískem daří? Nakonec jsem si ten AH nenechala udělat,doufám,že to embrijka zvládnou!Sama embrioložka říkala,že vypadají moc dobře a že se díví,že se minule nechytli.Tak snad ted!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
figura
25.5.10 20:17

Ahoj holky. Zdravím Zlatku a držím pěstičky. Já dnes byla na ultrazvuku a byla jsem zklamaná, jelikož jsem si myslela, že hned budu moct jít po ET na KET, ale měla jsem dlouhý protokol a sliznice je ještě kvůli tomu nízká, takže mi doktorka nasadila antikoncepci na 1 cyklus a snad další měsíc budu moct jít na KET. Taky mi říkala, že jsem měla krásný embryo a že si byla jistá, že příjdu těhotná. Bohužel. Příroda rozhodla jinak. Ještě mám prý zamaraženo na 3 pokusy. Tak uvidíme jestli budu mít při dalším pokusu štěstí, protože to tady potřebujeme všechny. :-)

• Citovat
  • Upravit
624
25.5.10 21:05

Ahoj figuro, já měla po ET pauzu dva cykly.Prý po stimulaci to chce vždy nějákou pauzu,ale po neuspěšným Ketu na další můžeš jít hned.Tak držim palce at jdeš co nejdřív a brzo se raduješ z // :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
figura
26.5.10 08:06

Děkuju. To čekání je na tom všem to nejhorší :-)

• Citovat
  • Upravit
624
26.5.10 11:50

jo to čekání je děsný.Dnes jsem 6 den po KET a nic necítím.Mám strach ,že už je třeba po všem!Ale musím doufat.Musí to vyjít!!
Muro jak jsi včera dopadla?Napiš až se objevíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
figura
26.5.10 17:52

Určitě to vyjde! Třeba právě proto, že nic necítíš, tak to tentokrát vyšlo! :wink:

• Citovat
  • Upravit
624
26.5.10 22:01

Moc děkuji figurko.Přeji hezký večer pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
figura
1.6.10 16:32

Ahoj Zlatko. Jakpak to s tebou vypada? Dej vědět. :wink:

• Citovat
  • Upravit
624
2.6.10 12:58

Ahojky figurko, stále koukám na stránky kdo písne.
Dinulka,Monča,Mura držím pěsti a doufám ,že to všem výjde :palec: :palec:
Já jsem dnes 13 den po Ketu a nic moc na sobě nepozoruji.TT jsem dělala po 11 dnech a byl negativní.Mám strach,že nevím co se děje.Je to ok nebo už je po všem.MS jsem měla už dostat,ale nikde nic a ani břicho mě nebolí.Jenže to může být způsobeno utrogestanem.Napište mě prosím někdo něco pozitivního.Test si už dělat nechci mám strach,že bude zas negativní :-( :-(
Copak ty???? tento měsíc by jsi měla jít na Ket.Tak at to výjde :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
2.6.10 18:07

Zlatko, 11. den je brzy a nic ti to neukáže. Naopak kdyby ukázalo, tak to spíš bude ještě pozůstatek po injekcích. Já měla dvě // až 16. den. - 14. den až po půl hodině ducha, 12. den nic. Takže z mého pohledu je blbost dělat závěry.
Kdybych byla v dalším kole, už bych si nikdy test dopředu nedělala. Co já si probulela a pronervila, no a evidentně zbytečně :-P . Příznaky jsem neměla žádné. Dokud nemáš menstruaci,tak to neřeš a užívej si to, jako bys byla těhotná :lol: :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
3.6.10 14:09

RedS moc děkuji :hug: :hug:
já už jedu druhé kolo a stejně šílým,taky jsem myslela,že to zvládnu,ale nejdeto!!!
Dnes jsem 14tý den a testila jsem ani památka po duchovy :-( Nevíš jestli se embrijka mohou uhnizdovat třeba až 10 den po Ket??
Koukala jsem do podpisků.Mrzí mě ,že se neudrželi obě :srdce: :srdce: .Držím pěsti at se má mimísek k světu :palec: :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
3.6.10 16:54

Zlatko: jde spíš o množství hcg v moči a to je děsně individuální. Ale buď pozitivní a testní zase 16.den.Pokud by to nebyly //, tak tě pošlou na krev a tam je jistota.Občas je prostě ta hladina hcg v moči nízká i později a potvrdí se těhu krví. Tak držím pěstičky,ať to vyjde.Je to boj.Jinak prcíka jsem obulela,ale jsem ráda,že druhé se drží. Tak si moc přeju ať je už vše v pořádku. I po // jsou to pořád strachy, ale už jiné. Drž se a buď pozitivní. :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
figura
3.6.10 19:28

Ahojky. Zlatko..moc moc ti to přeju..ať už zítra najdeš dvě //. Já půjdu koncem měsíce na ultrazvuk a snad budu moct jít už na KET. Vše záleží na sliznici. Spíš počítám s tím, že budu moct jít až další cyklus. Měla jsem dlouhlý protokol a tak je z toho moje tělo vykolejený.
Reds. Je mi líto, že jedno mimi se neudrželo, ale hlavně že s tebe bude maminka! Tak ať to jedno pěkně roste a je vše v pořádku! :palec:

• Citovat
  • Upravit
624
3.6.10 20:10

holky moc děkuji za podporu,pomáhá to :hug: :hug:
my patříme mezi to co se strachují a ani nejsou těhotné a myslim,že nás to natolik ovlivní,že se toho strachu o naše dítko už nezbavíme i když mu bude 18!!!!
Další testík budu dělat až v neděli.Do té doby budu doufat :andel:
S testováním už zkušenost mám.U mimoděložních jsem měla vždy // a to jsem měla i Hcg jen 74.To neni moc a byly tam.Můžu jen spekulovat!!Snad to vyjde :andel:
Figurko tak at jdeš co nejdřív :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
4.6.10 07:48

zlatko, na neděli držím palce.Tady svítí sluníčko, tak bude optimistická nálada a to je to nejdůležitější. Bude to dobrý, určitě :kytka: .
Figurko, ty se dej do kupy, tělo se potřebuje srovnat.Lepší chvíli počkat, než promarnit pokus. Věř doktorům a věř, že se to příště určo povede.
Já jsem teď takový strašpytel.Děsně se hlídám a s každým píchnutím plaším a jdu si lehnout s nohama nahoře.Doufám, že mě to přejde. :-) Dneska jedeme do jižních čech na víkend na kola. S partou známých, tak bude fajn. Původně jsem si chtěla kolo vzít taky, ale raději nebudu nic pokoušet, beru si psici a s dalšími pejskaři budeme chodit na prochajdy.Manža to odjezdí i za mě :lol: . V pondělí jsem zpátky, tak ať tu čtu jen hezké zprávy :wink: :mavam: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí