Těhule ano/ne? Čekání po IVF

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
26.8.10 08:11

Ahoj holky. Pročítala jsem si vaši diskusi, jsem tady poprvé. Dneska jsem 5tý den po ET s PK a mam dneska porad pocit, ze kazdou chvili dorazi mrcha cervena :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
26.8.10 11:59

Ahoj Sany,neboj to nic neznamená.Po ET mám každý jiné pocity.Držim palce :palec: :palec:
Sice už mám nějáké zkušenosti,ale co to je PK?
Můžu se zeptat co máte za problémy?pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
26.8.10 12:05

Ahoj Zlati :-) dekuju. PK je prodlouzena kultivace :wink: U me zatim na nic neprisli, ale driv jsem mela 2× cysty a musela jsem na laparoskopii a dalsi operaci mi uz nedoporucovali :nevim: a u manzi diagnostikovali azoospermii, takze musel podstoupit Tesi 8-o muselo to bolet jak cert, ale ted uz je na tom lip :wink: koukam, ze cekas na 2. KET, tak to drzim palcaky, at to vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
26.8.10 12:17

no jo vždyt to znám :oops: .Já to měla taky.Brali mě vajíčka 18 den.Kolik máte embrijek?
Tak snad vám ta operace pomůže.
A ta tvoje operace dopadla dobře?
Jo jo myslim ,že už příští týden se můžu těšit do soboty nejpozději.Tak snad to výjde.Trošku se bojim,že by se embrijka po rozmražení nemuseli vyvíjet,ale snad to bude ok.Posledně to taky vydrželi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
26.8.10 12:32

my jsme meli jenom 2 embryjka, protoze jsem mela jenom 6 oocytu a 4 se chytili, ale jenom 2 se dostali do stadia blastocysty, takze zamrazene zadne nemame :-? kdyz to rozmrazeni vyslo minule v pohode, tak tentokrat to urco klapne taky :wink: drzim pesti :srdce:

Me operace dopadly dobre, je to uz dlouho co je mam za sebou, tak snad je vsechno o.k. No uvidime :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
26.8.10 12:51

Tobě taky držim pěsti :srdce:
Takže ty si asi příští týden budeš dělat těhotenský test.Tak at jsou // :andel: :andel:
Kdybys špinila neházej flintu do žita!Většina holek si tady na e-miminku myslela,že je po všem a nakonec vše dopadlo dobře. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
26.8.10 12:57

JJ, zlati, pristi tyden bych mela delat TT, ale necitim vubec nic :nevim: akorat me dneska sem tam poboliva bricho jak pred mrchou :-? ale porad verim, ze bobanci bojujou :pankac: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
26.8.10 13:32

určitě bojují!!!!
Ty jsi doma na neschopence?
Já až ted půjdu na Ket,tak si beru dovču a budu doma ,tak deset dní.
Holky tady doporučují hodně pít a jíst bílkoviny!!
A hlavně odpočívat a nedělat nic namáhavého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
26.8.10 13:43

Zlati, chodim do prace, muj Dr. mi rekl, ze s mem pripade neni neschopenka potreba, protoze delam v kancelari. Ale myslim, ze jsem mela zustat doma, dneska jsem se zase pekne vztekla :pocitac: :cert: tak snad to bobankum neublizilo :cry: tak si zitra beru volno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
26.8.10 13:58

To jo když máš sedavou práci a aspoň na to tolik nemyslíš.Já si myslím,že to chce první 3 až 4 dny klid a potom se vrátit do starých kolejích jen se nenamáhat.Určitě to bude ok.
Já jsem po ET byla na Neschopence 10dní a u Ketu po celou dobu cca 20dní a stejně to nepomohlo,tak ted jen ty první dny a pak půjdu do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
26.8.10 14:05

tak doufam, ze to klapne Zlati :-) taky jsem si rikala, ze pujdu do prace, ze na to aspon nebudu porad myslet, ale nemuzu to z te moji palice dostat :zed: desi me, ze nemam zadne priznaky, pak zase me zaboli bricho jako pri MS, tak jsem z toho zase vyklepnuta :-x no nejradsi bych usnula a vzbudila se az na den, kdy mam testit :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
26.8.10 14:13

to máš pravdu.To by bylo super.To čekání je nejhorší.Stále na něco čekáme nejdřív na stimulku pak na ET a pak zase Ketíky.Celé čtyři měsíce co čekám na druhý Ket na nic jiného nemyslím.Musím říct,že žiju jenom tím.Na jednu stranu je to nekonečné,ale ten rok se překulil ani nevím jak a už tu máme konec léta.Musí to vyjít :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
7.9.10 13:20

Ahoj všem snažilkám,tak jsem 3.9. podstoupila druhý Ketík dvou embrijek a doufám,že to ted výjde.
Sany už jsi testila???????

Vzala jsem si dovču a příští pondělí bych měla nastoupit do práce.Nevíte někdo jestly,když budu mít pozitivní test,tak mě vystaví v caru neschopenku,protože jsem v obchodě kde musím osm hodin stát na nohou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
20.9.10 14:32

Ahoj snažilky…já jsem dnes 4den po ivf.Mám zavedená 3embryjka,tak snad tam aspon jedno zůstane.Zkusím si udělat test 8den..snad se něco objeví.Před několika lety se mě objevily //,ale jen na chvíly..byla jsem těhotná,ale mimoděložně :cry: To čekání je strašné a obavy z výsledku ještě horší,ale věřím,že se na mě po těch 13letech usměje štěstí.Tak mě držte pěstičky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
28.9.10 09:55

Ahojky, jsem tady nová, ale už delší dobu čtu vaše názory a zkušenosti, tak jsem se rozhodla přidat, ale ještě musím přijít na to, jak to tady přesně funguje :lol: . Já mám dnes 7.den po 1.IVF. S manželem jsme se rok snažili o mimi , ale zjistili mi endometriózu, tak mi hned doporučili IVF.Navíc manžel je měl taky trochu lenivější :-D . Chodím do Ostravy do Gyncentra. Stimulování, odběr vajíček a transfér jsem zvládla v pohodě, ale to čekání je divný pocit. Včera jsem si udělala test a je negativní, ale utěšuju se tím, že je ještě moc brzy. A taky užívám Utrogestan a ten prý taky dokáže výsledek ovlivnit. Mám v sobě 2 bobky a ještě mám 3 zmražené, tak ještě nějaká rezerva je. Jsem na nemocenské, protože v práci bych neměla klid a pohodu, takhle si to užívám. Tak nám všem držím palečky holky :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí