Cvičení pro děti do 3 let Zlín

130
5.12.16 09:10

Cvičení pro děti do 3 let Zlín

Maminky kam chodíte s dětmi do cvičení ve Zlíně, můžete poradit? Děkuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3503
5.12.16 09:15

@Nudlaben Prý bývá v úterý a ve čtvrtek dopoledne na Sokolovně. My tam teda ještě nebyly, ale možná to někdy zkusíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
5.12.16 10:02

My jsme jezdili od cca 1 roku do 2,5 do Nekky. S mladší plánujeme začít po novém roce tamtéž. Ale chceme si pohlídat stejnou „cvičitelku“. Máme ji ozkoušenou, je výborná, milá a navíc tam běžně řeší posouzení motoriky, takže upozozní a poradí i v těchtověcech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
5.12.16 13:29

@Sofie2013 Děkuji za tip :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
5.12.16 13:29

@Sofie2013 mužu se zeptat jak se paní cvičitelka jmenuje? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
5.12.16 14:12
@Nudlaben píše:
@Sofie2013 mužu se zeptat jak se paní cvičitelka jmenuje? Děkuji

To je asi dotaz pro @anupati :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
5.12.16 14:49

@Nudlaben Tak jestli to bylo na mě..tak teta Olinka ti asi moc nepomůže, což :lol: Je to ostuda, určitě jsem věděla celé její jméno, ale nějak mi vypadlo. Na stránkách instruktorky taky nemají rozepsané, tak nevím. Každopádně kdyby ses zeptala na recepci a řekla, že chceš k Olince, tak nikdo asi ani nemrkne. Ne že by ostatní nebyly dobré, nevím, nemám zkušenost. Prostě tahle mi sedí a líbilo se mi, že dělá i individuální konzultace psychomotoriky, protože jsme s tím u první měli problémy. Tak jsem na ni narazila. A když jsme se přihlásili na kurz, tak jsme náhodou zase dostali ji. TeĎ s mladší jsem byla na individuálce párkrát a rovnou jsem si s ní domluvila, že chci po novém roce začít chodit k ní do skupinky, takže si mě zapsala a dají mi vědět, až budou mít rozpisy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
5.12.16 15:00

Dítko nám sice již poněkud odrostlo, ale můžu doporučit i cvičení „Sedmikrásek“ - probíhá na Orlovně.

Na Sokolovně je super hlavně to, že lze zaplatit jednorázově „vstupné“, nemusíš chodit pravidelně. Vyloženě organizované cvičení jsem tam teda nezažila (když nepočítám nějaké „kolo, kolo mlýnský“ a podobně. Ale vyžití tam je, děcka mají k dispozici nářadí, udělá se opičí dráha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
5.12.16 15:10

Jo, ještě jsem chtěla dodat, že v Nekky nejde úplně o cvičení jako že fyzické cvičení. Spíš se střídají různé činnosti. Včetně práce s různými materiály (jak jsem byla ráda, že dcera patlala poprvé v životě prstovýma barvama jinde než doma), učení básniček doprovázené pohybem, cvičení i jsme tam před vánocema hooodně zjednodušeně pekli. Vždycky nám k tomu i něco řekla, proč se co dělá, co to rozvíjí, tak to bylo takové fajn. Takže to není takové klasické cvičení, jako je asi Sokol apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
9.12.16 08:43

@anupati děkuji moc :potlesk:, zajdu se zeptat a uvidíme jestli tam budou mít nějaké místočko ještě volné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
9.12.16 08:44

@Alichi taky jsme uvažovala o sedmikráskovi, jelikož jsme tam už chodili když bylo dítko malé mělo rok a nějak ho to moc netatchlo, ale teďka jsme si říkala že už je větší a mohlo by ho to bavit vic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
13.4.17 13:15

Možná píšu už pozdě, ale řeba to bude k něčemu i jiným maminkám.
Sedmikrásek je levný a dobrý. Ale Nekky je prostě lepší. Pro děti zábavnější a je to zaměřeno na rozvoj všech stránek - výtvarka, pohyb, vždy adekvátně k věku a vývojovému stádiu dítěte. Můžu doporučit, odchodila jsem to s oběma klukama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová