Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, najde zde nekdo na pokec z Rajhradu nebo Holasic? Bydlim v Holasicich uz rok a pul a nikoho zde neznam (krome sousedu).
Rada bych se taky zeptala, zda v rajhrade neni nejake cviceni typu aerobic?
Diky za odpovedi. Peta
Ahoj, asi už píši pozdě co?
A jak staré máš děti? Objevila jsi někde tady to cvičení typu aerobic? Já bych ráda chodila.
Ahoj, deti mam stare skoro 4roky a 1 rok.
Zadne cviceni jsem neobjevila, jen neco pro zeny 50+, coz pro me neni
hledani jsem vzdala
Ahoj, no já teď koukala, že v té nové posilovně v Rajhradě je v pondělí cvičení od sedmi, které vypadá docela dobře, tak to asi zkusím ![]()
http://stskarolina1.webnode.cz/ je to u hospicu. Manžel tam chodí do posilovny a pry je to tam fajn.
To vypada zajimave. Jestli to vyzkousite, tak dejte vedet jake to je, mozna bych se pridala.
No on manžel chodí s kamarádem sám ráno, naráz chodit nemůžeme, někdo musí hlídat děcka
Ale já asi zkusím to cvičení v pondělí večer a dám kdyžtak vědět ![]()
Ahoj, nebydlím sice v rajhradě, ale je to kousek. Chtěla bych chodit cvičit a do té posilky jsem koupila poukaz manželovi a líbí se mu. Přijde mi fajn i koutek pro malého. Ráda bych chodila cvičit i víckrát, ale sama se přestanu motivovat už po pár týdnech. Nechcete chodit třeba pravidelně společně? Klidně i kombinace posilky, plavání a delší procházky.
@kokli2 píše:
Ahoj, nebydlím sice v rajhradě, ale je to kousek. Chtěla bych chodit cvičit a do té posilky jsem koupila poukaz manželovi a líbí se mu. Přijde mi fajn i koutek pro malého. Ráda bych chodila cvičit i víckrát, ale sama se přestanu motivovat už po pár týdnech. Nechcete chodit třeba pravidelně společně? Klidně i kombinace posilky, plavání a delší procházky.
Ahoj, plati stále tvůj zájem? Jsem z Holasic a nikoho tu neznám…
Ahoj, jj, rada bych chodila. Ted me teda trapi nejaka viroza, ale hned bych sla.
@kokli2 Také jsem teď nemocná
Takže bych pak klidně chodila
Hlavně na cardio.
@Janka4321 píše:
@kokli2 Také jsem teď nemocnáTakže bych pak klidně chodila
Hlavně na cardio.
Super, pisnu sz
Ahoj, v Rajhrade je joga v pondeli vecer -***, jeste jsem tam nebyla, ale snazim se donutit
a pak myslim byla jeste v utery vecer, videla jsem letak v obchode, bylo to nekde na Stare poste nebo tam… zkusim zjistit.
edit admin - odstraněn odkaz
@Woodak
Ahoj, kde je prosím v Rajhradu ta joga? Už jsi tam byla? Ráda bych taky chodila, jen se k tomu dokopat
Nejsem sice přímo z Rajhradu, ale mám to blízko. A potřebovala bych parťačku a motivaci…
Pokud chceš, písni SZ