Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahojky mam 6 mesicniho prcka a od zari bysme chteli zacit chodit nekam cvicit nebo do nejakeho centra kde se i s takhle malym prckem vyblbnem. Nevite nekdo o necem?:-) Bydlime na Hajich a nekam pobliz nemame problem ject..:-) dekuji za tipy. ![]()
Určitě bude něco v MC Domeček v Kom. centru Matky Terezy (v kosele) a pak Benjamin klub mezi Hájema a Opatovem
My chodili do DDM na Květňáku, ale tam je to až pro batolata, a kamarádka jezdí s dcerou do KC Zahrada
@Etcetera78 píše:
Určitě bude něco v MC Domeček v Kom. centru Matky Terezy (v kosele) a pak Benjamin klub mezi Hájema a OpatovemMy chodili do DDM na Květňáku, ale tam je to až pro batolata, a kamarádka jezdí s dcerou do KC Zahrada
Tak domecek vypada dobre
dekuji
a benjaminek je az od 9 mesicu. A na tu kc zahradu jsem nasla stranky kde nic moc napsanyho neni ![]()
@annabolla ono je možné, že ta Zahrada je taky až pro větší, kamarádka tam chodila tak od roka, tak nevím, jestli tam mají i něco pro nejmenší…
@Etcetera78 píše:
@annabolla ono je možné, že ta Zahrada je taky až pro větší, kamarádka tam chodila tak od roka, tak nevím, jestli tam mají i něco pro nejmenší…
To je skoda
myslela jsem ze bysme s prckem nekam chodili.. Segra chodila s prckem taky ale nebydli v Praze tak jsem myslela ze tady toho bude vic.
@annabolla ono třeba je, ale musíš hledat
Já neměla potřebu dávat peníze za to, aby se moje mimino válelo někde s dalšími miminy, takže na kroužek jsme začali chodit, až když z toho měla dcera trochu rozum
takže ty miminčí kurzy nemám zmáknuté, ale řekla bych, že určitě najdeš, rodinných center je tu po okolí spoustu…jo ještě jsem si vzpomněla na RC Pilné Včelky, tam snad taky něco je ![]()
@annabolla a na plavání chodite? To cvičení je pro malý prcky asi zbytečnost, ale toť můj názor. Já jsem také z Hájů a chtěla jsem chodit do nějaké hernicky. Pna Hájích nic moc. Pak jsemnasla ve Vršovicích Coolnicku, ale tam zas malá chytla rotaviry, tak teď se tomu trochu vyhýbám. V zimě nevím kam budem chodit. Radši zvu kamarádky s mimcama k nám
.
@Etcetera78 píše:
@annabolla ono třeba je, ale musíš hledatJá neměla potřebu dávat peníze za to, aby se moje mimino válelo někde s dalšími miminy, takže na kroužek jsme začali chodit, až když z toho měla dcera trochu rozum
takže ty miminčí kurzy nemám zmáknuté, ale řekla bych, že určitě najdeš, rodinných center je tu po okolí spoustu…jo ještě jsem si vzpomněla na RC Pilné Včelky, tam snad taky něco je
Tak naslo se ale skoro nikde nepsali vek. No chci vypadnout z bytu a nechodit furt na stejna mista a aby byl malej zavreny v kocarku:-) chci neco kde si treba i ja pokecam ![]()
@Erkata píše:
@annabolla a na plavání chodite? To cvičení je pro malý prcky asi zbytečnost, ale toť můj názor. Já jsem také z Hájů a chtěla jsem chodit do nějaké hernicky. Pna Hájích nic moc. Pak jsemnasla ve Vršovicích Coolnicku, ale tam zas malá chytla rotaviry, tak teď se tomu trochu vyhýbám. V zimě nevím kam budem chodit. Radši zvu kamarádky s mimcama k nám.
Nene nevime kam na plavani vsechno je dost daleko:-( mame tatku furt v praci tak uz nam hrabe ze stejnych mist a nebo byt doma:-(
@annabolla tak to jsme na tom stejně
, akorát já mám 11měsíční. Chodila jsem s malou na plavco na Chodov, ale pak mi to už nebavilo a malou taky ne, to samé stále dokola.
A nechceš se potkat a mužem chodit na stejná místa ve čtyřech
. Aspoň si pokecáme
.
@Erkata píše:
@annabolla tak to jsme na tom stejně, akorát já mám 11měsíční. Chodila jsem s malou na plavco na Chodov, ale pak mi to už nebavilo a malou taky ne, to samé stále dokola.
A nechceš se potkat a mužem chodit na stejná místa ve čtyřech. Aspoň si pokecáme
.
A odkud jsi?
klidne muzem
aspon nam z toho nehrabne ![]()
Já bydlím kousek od Milicaku na té straně jak je ta minifarmicka.
Nápisem si sz
Ahoj,
ráda bych chodila někam s 18 měs. chlapečkem, aby potkal jiné děti a mohli si hrát, nevíte kam bych v Praze na Hájích mohla jít? Zároveň mám ale 3 měs. miminko a nemohu ho nechat stát v kočáře někde na chodbě; taky se bojím infekce a nemocí apod.. Možná v nějakém mateřském centru ale abych mohla vzít malou dovnitř?
Děkuji za případné reakce.
@Erkata ahoj, pokud jsi ještě na RD, respektive pokud bys ještě měla čas a chuť, taky se ráda seznámím a můžeme něco podniknout ![]()