Funpark Panda CB

2414
18.4.15 13:15

Funpark Panda CB

Ahoj maminky, koukam na cenik, chtela bych tam zase vyrazit s malou. Jenze k tomu mam pulrocni mimino. To za nej fakt musim zaplatit 200 vstup? Nebyla ste tam ted nektera? Jako mladej tam bude max lezt po zemi a za to se mi platit nejak nechce 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Thesis
18.4.15 13:22

@afaxi Já řekla že je mu 5 měsíců :oops: :nevim: A bylo mu 7 :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2414
18.4.15 13:41

Ja to myslela i tak, ze na tom fakt trvaj? Taky muzu zalhat, ale me to asi nikdo moc dlouho verit nebude. Mlady pan je krapet vetsi :mrgreen: asi napisu na vedeni Pandy, ze to je trochu ujete :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
18.4.15 13:42

@afaxi Nás se nikdo neptal ;) Můj tam jenom seděl nebo se plazil po zemi :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2414
18.4.15 15:01

Tak nás se ptali, když sem tam nesla dvouměsíční ve vajíčku, kolik u jako je, jestli bude atrakce využívat tak za něj musim zaplatit…tak sem řekla, že asi opravdu nebude…ale tak mě napadlo…trochu mě to od tý návštěvy odrazuje to vstupný za malýho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
18.4.15 15:14

Vůbec se Ti nedivím, že Tě to odrazuje za půlroční mimi, které se plazí po zemi bych nikde 200Kč neplatila. Je to silně ujeté :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
22.10.15 12:18

Už se platí od roka - což se docela dá :-) do Pandy jezdím sdětma ( rok a půl a 5 let mco ráda) Jsme teda z JH takže se tam dostaneme tak jednou za dva měsíce, ale je to tam super a celý den tam vydržíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí