Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Máte typ, kam zajít s prckem kolem dvou let?
V DBK na Budějovické je Človíčkov. A v Novodvorské plaze je taková gumová ohrada s kostkama a klouzačkou.
O těch zrovna vím, jen na té Novodvorské, tam jsou většinou dost velké a divoké děti, takže je vždycky prcek samý šrám.
Ještě vím o Caffe Pink Bear v Braníku.
Myslela, jsem něco typu človíčkova, jestli někde není…
@opicaci ja tam syna vždycky usmernuju aby prtousum nic neudělal a to jsou mu tri roky. Pak přijde nějaká blbka s prudkym petiletakem a je to v háji. Některé matky jsou fakt na pěst ![]()
V dbk j to super, ale tech lidi
my ještě chodíme sem, je to kousek od oc chodov. hracek sice méně, ale zas není tam tak narvano.
http://detske-centrum-slunecnice.cz/
znám ten pocit, no obávám se, že můj kluk taky je prudký. Sice ho usměrňuji pořád, ale jako když házíš hrách na zeď. Sice mu je 20 měsíců, ale je to nepříjemné, když po mimi hodí nějakou hračku. ![]()
do Človíčkova chodím jen dopoledne, kdy tam skoro nikdo není. Až tak od půl 11 se to začíná plnit, ale to už balíme, prcek nevydrží dlouho nikde ![]()
@Krčka tak to seš jedna z mála. Se synem (čerstvě 2roky) tam teda vůbec nechodím, ptž nemám náladu na matky ‚větších‘ dětí, které je nechají dělat si co chtějí.
@opicaci Ještě je celkem fajn kavárna v KCN, když není chuť jet někam dál
Teď jsme byli v funparku a syn byl nadšený, ale to už je dál, no… My cestuje autem po celé Pze, tak je nám to jedno ![]()
Naštěstí začíná být teplo, tak opadne starost, kde se s ním zavřít
@Kies A v tom kulturním centru tam je dětský koutek?? Já koukala na web a nenašla tam nic takového
@opicaci my jsme dopol spis nepouzitelni. syn je po me, jsme dve sovy, vecer dlouho vzhuru, vstavame tak na devatou
nez se nasnídáme, vyvencime psa a nekam vypravime, dopol je většinou fuc ![]()
takze obvykle nekam razime az po o nebo dame jidlo v terenu. a ta herna slunecnice je az do sedmi vecer, to je pro nas!
@peta81
to celkem chápu. Já jsem sova ale synek vstává celkem brzy, takže to je možná ještě horší varianta ![]()
@Kies @opicaci ja ho tam poustela az tak od roka a pul a hlídala jako ostriz. Spis jsme se tomu vyhýbali do tech tri let. Někdy ram clovek vidí fakt veliké deti dávno školou povinné jak tam delaj kraviny ![]()
@opicaci píše:
@Krčka
No tak paráda! A pak, že není kam jít
No ale me tam nedávno zaútočil ctyrletak na triletaka tak, ze jsem se bala, ze ho zmrzaci. A jeho tatínek pohoda, Koukal jak moje dite letí osm metru daleko hlavou proto zdi. V zivote jsem neviděla takovou náhlou a prudkou agresi a to se syn jen dotknul hračky se kterou si ten kluk do te doby ani nehrál. No magor ![]()
A to mam dite vypadající postavou tak na pet a dosud ho nikdo nesrazil i kdyz chtěl ![]()