Jak vyučit příživníka?

Anonymní
9.3.15 11:21

Jak vyučit příživníka ?

Ahoj holky, nechci, abych zněla jako harpyje, ale už jsem vyčerpala všechny možnosti. Přítel je nezaměstnaný, předstírá, že si hledá práci, lže mi. Já táhnu domácnost z mateřské a ze svých úspor, musela jsem zrušit stavební spoření, abychom vyšli. Táhne se to takhle už pár měsíců, dává mi 3 tisíce a já platím, všechny trvalé platby, fond oprav, energie, internet, pojištění, jídlo, vše na malého (hračky, oblečení atd.). Vážných diskusí jsme měli několik, vždy slíbil, že se změní, ale skutek utek. Rozcházet se nebudu, ale hodlám přestat pro něj vařit, co ještě můžu podniknout, abych ho co nejvíc odstřihla od svých zdrojů? Ty energie a nájem zaplatit musím, nenechám miminko potmě, že…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29350
9.3.15 11:23
@Anonymní píše:
Ahoj holky, nechci, abych zněla jako harpyje, ale už jsem vyčerpala všechny možnosti. Přítel je nezaměstnaný, předstírá, že si hledá práci, lže mi. Já táhnu domácnost z mateřské a ze svých úspor, musela jsem zrušit stavební spoření, abychom vyšli. Táhne se to takhle už pár měsíců, dává mi 3 tisíce a já platím, všechny trvalé platby, fond oprav, energie, internet, pojištění, jídlo, vše na malého (hračky, oblečení atd.). Vážných diskusí jsme měli několik, vždy slíbil, že se změní, ale skutek utek. Rozcházet se nebudu, ale hodlám přestat pro něj vařit, co ještě můžu podniknout, abych ho co nejvíc odstřihla od svých zdrojů? Ty energie a nájem zaplatit musím, nenechám miminko potmě, že…

PDH a KDZ? To pomůže zaručeně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
9.3.15 11:23

Co ho na chvíli vykopnout z bytu, vyžírku? Možná by mu došlo, že zadarmo do huby holubi nelétají!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
9.3.15 11:24
@Blekota píše:
Co ho na chvíli vykopnout z bytu, vyžírku? Možná by mu došlo, že zadarmo do huby holubi nelétají!!!
:palec: naprosto souhlasím
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.15 11:24

@Regina Hero co to je???

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.3.15 11:25

@Blekota jo, to mám taky v plánu, jako úplně poslední možnost…

• Citovat
  • Upravit
2486
9.3.15 11:26

Ahoj a k čemu ti takový chlap je? Jen by mě zajímjalo co ženy vede k tomu setrvávat v takovém vztahu…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
9.3.15 11:28

Myslím, že nepomůže nic, já měla to samé doma 3 roky a krom občasných brigád /cca 1× za rok max. 14 dní/ jsem ho k normálnímu zaměstnání nedokopala. Takže rozchod a nedělá dodnes, nikde nevydrží, našel si jinou co ho živila, ta už ho ovšem také prokoukla a kopla do zadní části těla. Takže už 6 let normálně nepracuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.15 11:28

@wiki čiki miminko ho miluje, řehtá se na něj, jen ho vidí, psychologicky je to pro malého potřeba, aby měl tatínka

• Citovat
  • Upravit
16199
9.3.15 11:29

Nechápu, proč se nechceš rozejít s někým, kdo ti už několik měsíců lže, nezabezpečí rodinu, za co si ho vážíš?
Ale k věci, prostě bych mu řekla, že spolu můžete chodit dál, tedy tě může kdykoliv pozvat na rande, ale ať si zajistí svoje bydlení a svou domácnost. Do té doby přestat vařit, prát, žehlit, nakupovat, a až se zeptá, jak se ovládá pračka, zeptala bych se ho, jestli si koupil prací prášek. Teda já bych se nezeptala, já bych to řešila radikálně a mnohem dřív, ale když chceš dávat x šancí zase a znovu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.15 11:30

@zrcadlo no, schyluje se k tomu…

• Citovat
  • Upravit
369
9.3.15 11:32

Ano, dite by melo mit tatinka. V kazdem pripade.
Take by ale melo mit urcity zivotni vzor…

Co ho takovy ‚tata‘ nauci? Napsala bych si na papir pozitiva a negativa a pak se rozhodni.
Mozna i ten smich za chvili mimco prejde :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
9.3.15 11:35
@Anonymní píše:
@wiki čiki miminko ho miluje, řehtá se na něj, jen ho vidí, psychologicky je to pro malého potřeba, aby měl tatínka

Pro miminko je lepší mít tatínka, ale nevím, zda i za těchto okolností.
Nemyslím si, že by se něco zlepšilo, spíš to bude horší, i když se ho budeš snažit vytrestat nebo převychovat. Nakonec se budete hádat a to už pro dítko zase taková výhra není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
9.3.15 11:36
@Anonymní píše:
@zrcadlo no, schyluje se k tomu…

Schyluje se k tomu jak dlouhou dobu?
Proč živíš chlapa? Proč mu vaříš? Proč mu pereš? Proč jej živíš? On má u tebe trvalé bydliště? Nebo jak to máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
9.3.15 11:38
@Anonymní píše:
@Regina Hero co to je???

PDH - palicí do hlavy… a KDZ - kopanec do zadku… dál myslím podrobnější návod netřeba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí