Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Hele každý má nějakou minulost… tím spíš jí budou kontrolovat, nemáš se podle mě čeho bát.
Otázka je, jestli byla na léčení a děti jí byly vráceny. Do srabu se může dostat každý, jestli s tím ale něco dělala a zvládla to, neviděla bych v tom problém.
@JaneDoe Vím že každý má nějakou minulost, ale už to, že jí svěří cizí děti, když jí vlastní vzali, to mi prostě nepřijde správné
Ono se nemusí dlouho nic stát, ale co když se něco stane? ![]()
Ahoj píšeš, že je bývalá alkoholička, ale udivuje mě, že jí vůbec vezmou, které sociálka sebrala děti, to nemají jinou
? Neměla bych tedy také důvěru, ale zase musíš zvážit, když budeš chodit do práce co ti bude vyhovovat, jak vozit a vyzvedávat dítě do 15 km vzdálené školky nebo kdo ti ho bude vyzvedávat.
Asi takhle, na jednu stranu nemám problém vozit děti někam 15 km, na stranu druhou, to, že je někdo vyléčený alkoholik pro mě neznamená, že už nikdy nemůže pracovat s dětmi. Záleželo by na tom, jak funguje aktuálně.
A to tam bude jen jedna ucitelka na misto dvou?
Zalezi na tom jaka je osoba a jestli uz je alkohol opravdu minulost.
@Anonymní píše:
@JaneDoe Vím že každý má nějakou minulost, ale už to, že jí svěří cizí děti, když jí vlastní vzali, to mi prostě nepřijde správnéOno se nemusí dlouho nic stát, ale co když se něco stane?
a jak reagují ostatní rodiče? já bych to zkusila, odejít můžete vždycky…
mě učila na ZŠ ženská která byla závislá na prášcích, byla i v léčebně, než se do ní dostala tak nám všem dělala ze života peklo. A teď je pořád učitelka, prý je skvělá, každý si jí chválí i po té minulosti. To je těžko. ![]()
Ještě dodám že u nás ve městě dělá vychovatele v družině chlap, který byl dokonce zavřený za pedofilii!!! to je teprve maras
Stále nepíšeš, jestli byla na léčení a děti jí vrátily? Docela podstatná informace. Vyléčení alkoholici se v nesmí alkoholu dotknout, dokud to neporuší, nemá se v tomto ohledu co stát. Navíc ve školce nebude pracovat sama, po většinu dne jsou přítomny dvě učitelky. Pokud je teď čistá, děláš z komára velblouda, ale samozřejmě si svoje dítě si voz kam chceš. Možná dobře, že jsem z velkého města, kde není taková šance toto řešit.
@JaneDoe píše:
Ještě dodám že u nás ve městě dělá vychovatele v družině chlap, který byl dokonce zavřený za pedofilii!!! to je teprve maras
Tak to je hustý ![]()
@Neff píše:
A to tam bude jen jedna ucitelka na misto dvou?
Zalezi na tom jaka je osoba a jestli uz je alkohol opravdu minulost.
Budou tam dvě, ovšem nevím, kdo - bude tam jistě někdo ze vzdálenějšího města
To je ten problém, nevěřím jí, že alkohol je minulost.Ona je celkem problémová. Některé maminky také zvažují, že děti dají pryč ![]()
@JaneDoe píše:
Tyjo, tak to je fakt mazec
Tak tady v tom případě bych tam dítě nedala určitě
Už jen ten pocit, brrrr…
Zdravím, prosím o anonym.
Mám dvouletého syna a chtěla bych teď jít k zápisu. Bohužel jsem se dozvěděla, že obě učitelky jsou těhotné a od září nastupuje jedna místní, bývalá alkoholička, které sociálka sebrala děti. Nabízí se otázka - vozily byste dítě 15km do školky, nebo jej daly do školky k bývalé alkoholičce? Chci slyšet i názor ostatních, pro mě to nepřipadá v úvahu, bála bych se tam syna dávat