MŠ a učitelka bývalá alkoholička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.4.15 14:58

MŠ a učitelka bývalá alkoholička

Zdravím, prosím o anonym.

Mám dvouletého syna a chtěla bych teď jít k zápisu. Bohužel jsem se dozvěděla, že obě učitelky jsou těhotné a od září nastupuje jedna místní, bývalá alkoholička, které sociálka sebrala děti. Nabízí se otázka - vozily byste dítě 15km do školky, nebo jej daly do školky k bývalé alkoholičce? Chci slyšet i názor ostatních, pro mě to nepřipadá v úvahu, bála bych se tam syna dávat :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1219
23.4.15 15:00

Hele každý má nějakou minulost… tím spíš jí budou kontrolovat, nemáš se podle mě čeho bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
23.4.15 15:01

Otázka je, jestli byla na léčení a děti jí byly vráceny. Do srabu se může dostat každý, jestli s tím ale něco dělala a zvládla to, neviděla bych v tom problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.15 15:02

@JaneDoe Vím že každý má nějakou minulost, ale už to, že jí svěří cizí děti, když jí vlastní vzali, to mi prostě nepřijde správné :nevim: Ono se nemusí dlouho nic stát, ale co když se něco stane? :zed:

• Citovat
  • Upravit
474

Ahoj píšeš, že je bývalá alkoholička, ale udivuje mě, že jí vůbec vezmou, které sociálka sebrala děti, to nemají jinou :zed:? Neměla bych tedy také důvěru, ale zase musíš zvážit, když budeš chodit do práce co ti bude vyhovovat, jak vozit a vyzvedávat dítě do 15 km vzdálené školky nebo kdo ti ho bude vyzvedávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101524

Asi takhle, na jednu stranu nemám problém vozit děti někam 15 km, na stranu druhou, to, že je někdo vyléčený alkoholik pro mě neznamená, že už nikdy nemůže pracovat s dětmi. Záleželo by na tom, jak funguje aktuálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
23.4.15 15:03

A oni ji ty deti nevratili?

• Citovat
  • Upravit
758
23.4.15 15:04

A to tam bude jen jedna ucitelka na misto dvou?
Zalezi na tom jaka je osoba a jestli uz je alkohol opravdu minulost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
23.4.15 15:04
@Anonymní píše:
@JaneDoe Vím že každý má nějakou minulost, ale už to, že jí svěří cizí děti, když jí vlastní vzali, to mi prostě nepřijde správné :nevim: Ono se nemusí dlouho nic stát, ale co když se něco stane? :zed:

a jak reagují ostatní rodiče? já bych to zkusila, odejít můžete vždycky…
mě učila na ZŠ ženská která byla závislá na prášcích, byla i v léčebně, než se do ní dostala tak nám všem dělala ze života peklo. A teď je pořád učitelka, prý je skvělá, každý si jí chválí i po té minulosti. To je těžko. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
23.4.15 15:06

Ještě dodám že u nás ve městě dělá vychovatele v družině chlap, který byl dokonce zavřený za pedofilii!!! to je teprve maras

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.15 15:06

@papopy Mám doma ještě mladšího a chystáme se ještě na sourozence, takže do práce za 3-4 roky minimálně. :kytka:

@zuzkasim @merde Děti jí nedávno vrátili, na léčení nebyla. Ovšem je to podle mě lehčí ženská a že nepije jí prostě nevěřím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2242
23.4.15 15:07

Stále nepíšeš, jestli byla na léčení a děti jí vrátily? Docela podstatná informace. Vyléčení alkoholici se v nesmí alkoholu dotknout, dokud to neporuší, nemá se v tomto ohledu co stát. Navíc ve školce nebude pracovat sama, po většinu dne jsou přítomny dvě učitelky. Pokud je teď čistá, děláš z komára velblouda, ale samozřejmě si svoje dítě si voz kam chceš. Možná dobře, že jsem z velkého města, kde není taková šance toto řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
23.4.15 15:08
@JaneDoe píše:
Ještě dodám že u nás ve městě dělá vychovatele v družině chlap, který byl dokonce zavřený za pedofilii!!! to je teprve maras

Tak to je hustý 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.15 15:08
@Neff píše:
A to tam bude jen jedna ucitelka na misto dvou?
Zalezi na tom jaka je osoba a jestli uz je alkohol opravdu minulost.

Budou tam dvě, ovšem nevím, kdo - bude tam jistě někdo ze vzdálenějšího města :nevim: To je ten problém, nevěřím jí, že alkohol je minulost.Ona je celkem problémová. Některé maminky také zvažují, že děti dají pryč :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.15 15:09
@JaneDoe píše:
Ještě dodám že u nás ve městě dělá vychovatele v družině chlap, který byl dokonce zavřený za pedofilii!!! to je teprve maras

Tyjo, tak to je fakt mazec 8o Tak tady v tom případě bych tam dítě nedala určitě :oops: Už jen ten pocit, brrrr…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex