Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
A jak se na to tváří ostatní rodiče. Na třídě pak budou stejně 2 učitelky, tak když bude mít tato sama odpoledku, tak můžeš dítko vyzvednout po obědě.
Pokud nejezdíš do práce, tak je blbost vozit jen dítě 15km do školky a pak zas pro něj jet. A projedeš hodně peněz, když pojedeš jen kvůli školky. Mít to cestou, tak je to něco jiného ![]()
@ewajs píše:
Tak to je hustý
a kdybys ho viděla, na něm to jde od pohledu vidět, ulízané vlasy, tlusté brýle, věčně úsměv ![]()
Kamaradka je taky byvala alkoholicka, ale ted dochazi uz nejaky ten rok k dr.,a je naprosto v pohode.
Pro me by to asi byl problem. Ja vyrostla v rodine alkoholiku a nemuzu je citit na sto honu, asi bych tam dite nedala
zalezelo by, jak by na me pusobila v soucasnosti
@ewajs píše:
A jak se na to tváří ostatní rodiče. Na třídě pak budou stejně 2 učitelky, tak když bude mít tato sama odpoledku, tak můžeš dítko vyzvednout po obědě.
Pokud nejezdíš do práce, tak je blbost vozit jen dítě 15km do školky a pak zas pro něj jet. A projedeš hodně peněz, když pojedeš jen kvůli školky. Mít to cestou, tak je to něco jiného
Ostatním se to také nelíbí a přemýšlí také o přemístění. Také tady ve školce je 3/4 vietnamců, takže ti to asi neřeší, protože dotyčnou moc neznají a sotva někteří umí česky ![]()
Ještě napíšu, že dávat dvouleté dítě do školky (pokud ti ho vezmou) mi přijde zbytečně brzo. Navíc, když nejsi úplně nadšená z učitelky a nemusíš do práce. To bych raději zvolila 2× v týdnu nějakou formu miniškolky, rodinného centra, klubíku apod.
@JaneDoe píše:
Ještě dodám že u nás ve městě dělá vychovatele v družině chlap, který byl dokonce zavřený za pedofilii!!! to je teprve maras
. Pedofil? Tak to už bych měla jako rodič divnej pocit, i když vím, že za to nemůže. A je v nějaké léčbě?
Alkoholička - záleží, jak dlouho je z toho venku a jak je na tom teď. Nevíš, co se jí kdy stalo, proč pila…Byla bych asi ostražitější, ale nezavrhla bych ji. Chyby dělá v životě každý, záleží, jak se s nima vypořádá.
Jednu takovou paní učitelku znám, po pobytu v léčebně dál učí v MŠ a je skvělá, nebojím se jí svěřit děti a důvěřuju jí.
@ewajs píše:
Ještě napíšu, že dávat dvouleté dítě do školky (pokud ti ho vezmou) mi přijde zbytečně brzo. Navíc, když nejsi úplně nadšená z učitelky a nemusíš do práce. To bych raději zvolila 2× v týdnu nějakou formu miniškolky, rodinného centra, klubíku apod.
Nic takového tu není, jsme z malé vísky a miniškolka ani nevím, jak daleko vůbec nějaká je
Dítě by šlo do školky normálně od 2,5 roku, což mi přijde akorát. Miluje děti a se mnou doma se nudí. Většina dětí je ve školce, tak si venku nemá ani s kým hrát…Jezdíme do herny, ale je to 80 km daleko ![]()
Jak se znám, tak bych si možná sjednala schůzku s ředitelem nebo někým, kdo ji přijímá. Že je znám její problém a jak je na tom teď. Pokud se léčila nebo má nějaký papír od lékaře
Zas se mi nechce věřit, že by vzali do školky k prckům někoho kdo je denodenně v lihu ![]()
Treba ani nenastoupi, kdyz matky zacnou panikarit a odhlasovat deti. A potom bych se tedy doopravdy nedivila kdyby do alkoholismu opet spadla, ono to je duvod proc vetsinou lide padaji do toho stavu znovu, nikdo jim neda druhou sanci.
A co to řešit přímo u zdroje - s ředitelkou MŠ? Myslím si, že právě ta by tě ujistila, že učitelka s takovou minulostí bude hlídaná více než kdokoliv jiný.
@Anonymní píše:
Nic takového tu není, jsme z malé vísky a miniškolka ani nevím, jak daleko vůbec nějaká jeDítě by šlo do školky normálně od 2,5 roku, což mi přijde akorát. Miluje děti a se mnou doma se nudí. Většina dětí je ve školce, tak si venku nemá ani s kým hrát…Jezdíme do herny, ale je to 80 km daleko
Ty jo, to jste v ještě větší „díře“ jak my
Tady mi vezmou prcka nejdřív od tří
Není místo.
Zas je fakt, že za zkoušku nic nedáš. Můžete jít na zápis a uvidíš jak se to ještě do září vyvrbí ![]()
@ewajs píše:
Ty jo, to jste v ještě větší „díře“ jak myTady mi vezmou prcka nejdřív od tří
Není místo.
Zas je fakt, že za zkoušku nic nedáš. Můžete jít na zápis a uvidíš jak se to ještě do září vyvrbí
Jojo, díra světa
Tady klidně berou od 2 let, když jsou bez plenek a umí se jakž takž najíst
Hlavně tu jsou skoro samí vietnamci. A to je zase druhý problém, který mám s touto školkou.
Oni nosí do školky věčně věků vši, do školky chodí nemocní s horečkama, usoplení, kašlající…Ředitelka se k tomu vyjádřila, že na vši máme používat preventivně šampony, že jim nezakáže tam děti nevodit, protože by to byla diskriminace…
Takže už jsem byla nahnutá dát kluka jinam díky tomuto a potom tohle s učitelkou ![]()
Coze?