MŠ a učitelka bývalá alkoholička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9337
23.4.15 16:54
@slavuska1 píše:
tak tohle by byl pro mě větší problém, než vyléčená alkoholička, ty vši a nemoci :nevim:
:mrgreen: Tak to je klasika všech škol a školek, vši a nemoci. To si nevybereš, to není problém jedné školky, ale realita všech kolektivů. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
23.4.15 16:57
@j.a.n.i1 píše:
@SIMONA1234 Jen tak mimochodem, čistý trestní rejstřík máš při všech odsouzeních s podmínkou po tom, co podmínka skončí a i pokud to bylo bez ní, tak po určité době si můžeš zažádat o zahlazení a tedy máš opět čistý trestní rejstřík.
Mě spíš přijde blbost, že by byl zavřený za pedofilii… ona sama o sobě trestná není.

8o 8o No potěš koště…Tak pokud se ona „pomluva“ zakládá na pravdě, je ředitel/ka školy deb*l…a být rodičem v této škole, udělala bych takové halo, že by si to za klobouk nedali…Nepochopím, jak někdo může někoho takového zaměstnat, pokud o tom tedy ví??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
23.4.15 16:58

@SIMONA1234 Prosímtě můžu mít dotaz ohledně MŠ? :kytka: :kytka: :andel:

• Citovat
  • Upravit
7346
23.4.15 17:02
@LuciElle174 píše:
@SIMONA1234 Prosímtě můžu mít dotaz ohledně MŠ? :kytka: :kytka: :andel:

Ty dycinky… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
23.4.15 17:04
@SIMONA1234 píše:
Ty dycinky… :mrgreen:
:oops: :oops: :oops: A sakra :lol: :lol: :kytka: Jak to řešíte, když Vám do školky přivedou třeba zavšivené dítě, nebo na první pohled nemocné (teplota, zelené sople u nosu, kašel jak tuberák)? Můžete ho odmítnout nebo ho musíte přijmout? :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
36556
23.4.15 17:05
@j.a.n.i1 píše:
@SIMONA1234 Jen tak mimochodem, čistý trestní rejstřík máš při všech odsouzeních s podmínkou po tom, co podmínka skončí a i pokud to bylo bez ní, tak po určité době si můžeš zažádat o zahlazení a tedy máš opět čistý trestní rejstřík.
Mě spíš přijde blbost, že by byl zavřený za pedofilii… ona sama o sobě trestná není.

To jo. Ale součástí rozsudku bývá zákaz práce s dětmi na X let. Ale jestli ta doba uplynula, úchyl má volné pole. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
23.4.15 17:07
@Anonymní píše:
Zdravím, prosím o anonym.Mám dvouletého syna a chtěla bych teď jít k zápisu. Bohužel jsem se dozvěděla, že obě učitelky jsou těhotné a od září nastupuje jedna místní, bývalá alkoholička, které sociálka sebrala děti. Nabízí se otázka - vozily byste dítě 15km do školky, nebo jej daly do školky k bývalé alkoholičce? Chci slyšet i názor ostatních, pro mě to nepřipadá v úvahu, bála bych se tam syna dávat :zed:

A to, že je to bývalá alkoholička, jsi někde slyšela nebo je to skutečnost, kterou opravdu víš? Aby to nebylo jen jedna paní povídala,… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
23.4.15 17:08
@Anonymní píše:
@pipiinka Jelikož jsme na malé vísce, tak si tu všichni vidíme skoro až do talíře, takže to nejsou žádné drby JPP… :nevim: Na zápis půjdu, na vše se ředitelky zeptám. Ale zároveň jsem psala do města do školky, zda-li by k nim bylo možné syna dát, když jsme propásli zápis. Uvidím v půlce května, kdy je zápis tady…Víc udělat nemůžu :nevim:

To je nejhorší. „Vidíme si do talíře“, „všichni vědí“…

Přeci, když jí děti vrátili, tak se u ní něco změnilo. Nejspíš se léčí, jen vám to nevěší na nos. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.15 17:08
@cilly píše:
A to, že je to bývalá alkoholička, jsi někde slyšela nebo je to skutečnost, kterou opravdu víš? Aby to nebylo jen jedna paní povídala,… :nevim: :nevim:

Už jsem psala že je to pravda :kytka: Kolikrát opilá nechala puštěnou vodu v koupelně a vytopila sousedy a spousta jiných věcí ;)

• Citovat
  • Upravit
22236
23.4.15 17:10
@Anonymní píše:
Už jsem psala že je to pravda :kytka: Kolikrát opilá nechala puštěnou vodu v koupelně a vytopila sousedy a spousta jiných věcí ;)

Nečetla jsem všechny příspěvky. :kytka: Pokud je to tak, tak bych dítě do školky s takovou učitelkou nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
23.4.15 17:15
@Anonymní píše:
@papopy Mám doma ještě mladšího a chystáme se ještě na sourozence, takže do práce za 3-4 roky minimálně. :kytka:@zuzkasim @merde Děti jí nedávno vrátili, na léčení nebyla. Ovšem je to podle mě lehčí ženská a že nepije jí prostě nevěřím :nevim:

pokud nebyla na léčení jak víš, že je bývalá alkoholička? pozor pomluvy jsou šílená věc a nejednoho člověka už zničily :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
23.4.15 17:15
@Anonymní píše:
Už jsem psala že je to pravda :kytka: Kolikrát opilá nechala puštěnou vodu v koupelně a vytopila sousedy a spousta jiných věcí ;)

a jak to víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.15 17:16
@jdukolem píše:
a jak to víš?

Protože bydlí nad školkou a v tom bytě vedle ní bydlí známí? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
49159
23.4.15 17:19
@Anonymní píše:
Protože bydlí nad školkou a v tom bytě vedle ní bydlí známí? :kytka:

takže z doslechu.. aha
no nic a píšeš že je bývalá alkoholička..ale že se neléčila - to přece nedává smysl… a y děti jí vzali kvůli alkoholu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.15 17:20
@jdukolem píše:
takže z doslechu.. aha
no nic a píšeš že je bývalá alkoholička..ale že se neléčila - to přece nedává smysl… a y děti jí vzali kvůli alkoholu?

Ano, kvůli alkoholu. Já nechci řešit jestli jsou to pomluvy nebo ne, vím že je to pravda, ví to tu každý, takže o tom nebudu spekulovat :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex