Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
@slavuska1 píše:
tak tohle by byl pro mě větší problém, než vyléčená alkoholička, ty vši a nemoci
@j.a.n.i1 píše:
@SIMONA1234 Jen tak mimochodem, čistý trestní rejstřík máš při všech odsouzeních s podmínkou po tom, co podmínka skončí a i pokud to bylo bez ní, tak po určité době si můžeš zažádat o zahlazení a tedy máš opět čistý trestní rejstřík.
Mě spíš přijde blbost, že by byl zavřený za pedofilii… ona sama o sobě trestná není.
No potěš koště…Tak pokud se ona „pomluva“ zakládá na pravdě, je ředitel/ka školy deb*l…a být rodičem v této škole, udělala bych takové halo, že by si to za klobouk nedali…Nepochopím, jak někdo může někoho takového zaměstnat, pokud o tom tedy ví??? ![]()
@LuciElle174 píše:
@SIMONA1234 Prosímtě můžu mít dotaz ohledně MŠ?![]()
![]()
Ty dycinky… ![]()
@SIMONA1234 píše:
Ty dycinky…
@j.a.n.i1 píše:
@SIMONA1234 Jen tak mimochodem, čistý trestní rejstřík máš při všech odsouzeních s podmínkou po tom, co podmínka skončí a i pokud to bylo bez ní, tak po určité době si můžeš zažádat o zahlazení a tedy máš opět čistý trestní rejstřík.
Mě spíš přijde blbost, že by byl zavřený za pedofilii… ona sama o sobě trestná není.
To jo. Ale součástí rozsudku bývá zákaz práce s dětmi na X let. Ale jestli ta doba uplynula, úchyl má volné pole. ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, prosím o anonym.Mám dvouletého syna a chtěla bych teď jít k zápisu. Bohužel jsem se dozvěděla, že obě učitelky jsou těhotné a od září nastupuje jedna místní, bývalá alkoholička, které sociálka sebrala děti. Nabízí se otázka - vozily byste dítě 15km do školky, nebo jej daly do školky k bývalé alkoholičce? Chci slyšet i názor ostatních, pro mě to nepřipadá v úvahu, bála bych se tam syna dávat
A to, že je to bývalá alkoholička, jsi někde slyšela nebo je to skutečnost, kterou opravdu víš? Aby to nebylo jen jedna paní povídala,…
![]()
@Anonymní píše:
@pipiinka Jelikož jsme na malé vísce, tak si tu všichni vidíme skoro až do talíře, takže to nejsou žádné drby JPP…Na zápis půjdu, na vše se ředitelky zeptám. Ale zároveň jsem psala do města do školky, zda-li by k nim bylo možné syna dát, když jsme propásli zápis. Uvidím v půlce května, kdy je zápis tady…Víc udělat nemůžu
To je nejhorší. „Vidíme si do talíře“, „všichni vědí“…
Přeci, když jí děti vrátili, tak se u ní něco změnilo. Nejspíš se léčí, jen vám to nevěší na nos. ![]()
@cilly píše:
A to, že je to bývalá alkoholička, jsi někde slyšela nebo je to skutečnost, kterou opravdu víš? Aby to nebylo jen jedna paní povídala,…![]()
Už jsem psala že je to pravda
Kolikrát opilá nechala puštěnou vodu v koupelně a vytopila sousedy a spousta jiných věcí ![]()
@Anonymní píše:
Už jsem psala že je to pravdaKolikrát opilá nechala puštěnou vodu v koupelně a vytopila sousedy a spousta jiných věcí
Nečetla jsem všechny příspěvky.
Pokud je to tak, tak bych dítě do školky s takovou učitelkou nedala.
@Anonymní píše:
@papopy Mám doma ještě mladšího a chystáme se ještě na sourozence, takže do práce za 3-4 roky minimálně.@zuzkasim @merde Děti jí nedávno vrátili, na léčení nebyla. Ovšem je to podle mě lehčí ženská a že nepije jí prostě nevěřím
pokud nebyla na léčení jak víš, že je bývalá alkoholička? pozor pomluvy jsou šílená věc a nejednoho člověka už zničily ![]()
@Anonymní píše:
Už jsem psala že je to pravdaKolikrát opilá nechala puštěnou vodu v koupelně a vytopila sousedy a spousta jiných věcí
a jak to víš?
@jdukolem píše:
a jak to víš?
Protože bydlí nad školkou a v tom bytě vedle ní bydlí známí? ![]()
@Anonymní píše:
Protože bydlí nad školkou a v tom bytě vedle ní bydlí známí?
takže z doslechu.. aha
no nic a píšeš že je bývalá alkoholička..ale že se neléčila - to přece nedává smysl… a y děti jí vzali kvůli alkoholu?
@jdukolem píše:
takže z doslechu.. aha
no nic a píšeš že je bývalá alkoholička..ale že se neléčila - to přece nedává smysl… a y děti jí vzali kvůli alkoholu?
Ano, kvůli alkoholu. Já nechci řešit jestli jsou to pomluvy nebo ne, vím že je to pravda, ví to tu každý, takže o tom nebudu spekulovat ![]()