Cvičení s Míšou ve Zlíně??

9943
16.9.10 17:18

Cvičení s Míšou ve Zlíně??

ahoj všem-nevíte náhodou někdo, jestli je pravda, že by v říjnu měla být Míša ve Zlíně??? dneska mi o tom říkala kamarádka, ale já to nikde na netu nenašla, zadala jsem si i přímo akce města Zlína na udaný víkend (prý 15.10.???-což je navíc pátek) a ani tam jsem to nenašla za celý víkend. Tak jestli to třeba nepopletla nebo co je na tom vůbec pravda, jinak bysme rádi jeli.
Tak pokud o tom někdo víte, dejte prosím info nebo nějaký odkaz. Díky moc Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6230
16.9.10 17:37

Tak jsem Ti to našla a je to pravda :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
16.9.10 17:43

superrr díky Starrky :palec: dokonce jsem tam našla týden před tím tady ve Veselí, to je tak 20km, tak bysme ani nemuseli tak daleko, jdu to zkusit najít přímo v tom Veselí, ať se dovím co a jak, jestli je potřeba třeba nějaké předplatné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
16.9.10 17:54

no tak jsem ani v tom Veselí ještě nic nenašla, nemají tam kromě jedné výstavy na říjen ještě vůbec nic, tak jsem zkusila napsat mail na kulturní středisko, tak jsem zvědavá, jestli mi někdo odpoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
16.9.10 18:09

není zač - ráda jsem pomohla. Tak snad aspoň odepíšou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
22.2.15 19:08

Ahojte, nevíte náhodou zda ve Zlíně bývá cvičení s Míšou nějak pravidelně? Třeba nějaký kroužek. Malé se to moc líbí a trsá pořád u TV :kytka: předem díky za příspěvky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
811
22.2.15 20:53

@kanka80 Ahoj, tady jsou její termíny vystoupení http://www.minidiskoteka.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.