Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ráda bych pooprosila o radu, zda má někdo zkušenost s nějakým cvičením či kroužkem pro 18m kluka čiperu. Kdo někam chodíte nebo víte o něčem, kde bysme se mohli vyblbnout a protáhnout, tak dejte vědět. Díky Standa
Ahoj,
my zatím chodíme jenom na plavání, ale od září chceme zkusit chodit cvičit na Smíchov k Houpacímu koni. Podívej se na www.nahoupacimkoni.cz a tam je odkaz na „maminky s dětmi“. Já mám 1,5 letýho chlapečka a chceme zkusit to cvičení v pátek od 10.15. Jinak Houpací kůň je všeobecně super pro vyblbnutí dětí.
A určitě bude nějaké cvičení v A-centru v Karlíně, ale tam to zmáknutý nemám vůbec. Najdeš to na www.materstvi.cz.
Tak přejem příjemné cvičení ![]()
Tereza
Ráda bych oživila diskuzi. Mám 19m syna a chtěla bych ho vhodně motivovat, aby se jeho motorika zlepšila, má problémy s koordinací. Máte tip někde v Praze (jedno kde, dojedu), kde by se za dobrý peníz dalo takto cvičit? nejen čistě tancovat/pochodovat apod, ale fakt rozvíjet. Moje kamarádka chodila někam, kde byl i fyzio, radili matkám, jak děti rozvíjet, ale za boha si nemůžu vzpomenout
díky.
@Astyna88 chodim s detmi na Pohyb detem, instruktorky jsou vetsinou fyzioterapeutky nebo maji vzdelani podobneho smeru. My chodime na Prahu 4, ale maji pobocky i jinde.