Noční spaní :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
202
8.8.06 06:16

Noční spaní :(

MŮŽU NA VÁS MÍT PROSBU ??
POTŘEBUJU PORADIT CO S MOJÍ SKORO PŮLROČNÍ HOLČINOU. V NOCI SE BUDÍ PO PŮL HODINĚ AŽ HODINĚ. VŽDYCKY VSTANU, DÁM JÍ NAPÍT A SPINKÁ DALŠÍ PŮLHODINU DÁL.
UŽ NĚMŮŽU JSEM UNAVENÁ, VYČERPANÁ, NERVOZNÍ NA VŠECHNY V MÉM OKOLÍ :(

PRÝ EXISTUJE NĚCO NA KLIDNĚJŠÍ SPANÍ MIMINKA, NEVÍTE CO NEBO ASPOŇ JAK MALOU UTIŠIT ??

VČERA JSEM KOUPILA ČAJ PRO KLIDNÉ SPANÍ, VÍC MĚ ALE NENAPADÁ.

ZOUBKY JÍ ROSTOU, MAŽEME DÁSNĚ GELEM.

DÍKY.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4270
8.8.06 07:03

Ahoj,
může to být od zubů, ty gely aspoň nám nepomáhaly. Nevím jestli kojíš, ale moje dcera práva kolem půl roku se začala takto v noci budit, nám pomohl na noc neslazený čaj. Asi jsem ti moc nepomohla, víc mě nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
8.8.06 08:12

Ahoj,asi ti taky moc neporadím,ale aspoň budeš vědět,že v tom nejsi sama:o) Nevím,jestli se ti malá budí kvůli kojení,jako to bylo u nás,ale to je asi jedno…Naše malá se budila do 19měsíců max. po 2hodinách na kojení.A někdy měla taky období,kdy se budila po půl hodinách nebo hodinách…Nijak „radikálně“-vyřváním apod…jsem to řešit nechtěla a žádné gely,homeopatika na zoubky,čaje,napití vody místo kojení atd…nám nepomáhaly…Možná maličko lépe spala,když byla u nás v posteli-ale lépe tím myslím tak max. ty 2,5hodiny:o)Byla jsem taky hodně unavená,ale teď už mi to nepřijde:o)V těch 19měs. najednou sama od sebe přestala noční kojení vyžadovat a začala spát celou noc:o) takže to přišlo samo,přirozeně,jak jsem si přála.Určitě to jednou skončí i u vás,tak nezoufej.Pokud bys měla trpělivost a chuť,tak leda zkusit to vyřvání,ale toho já nejsem zastáncem…uvidíme,co budu říkat,až mi to samé bude dělat druhé mimi:o)))
Papa a vydrž:o)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
8.8.06 09:03

Staci par dni vydrzet a proste nedat - ale musis byt dusledna . Pulrocni miminko uz nocni dlabanec opravdu nepotrebuje - je to jen kojo verze nocniho vyzirani lednicky :)
Kolem ctvrteho mesice miminka poberou rozum a zkousi, co jim dovolime… A proc by si v noci nenacpali pupik, ze? Vsak je to prijemne…
Moje holky to zkousely taky - u Adly jsem to stopla hned, tam byl problem opravdu jen par dni - u Pepi bylo hur, nechala jsem to rozjet na dlabanec co dve hodiny - a odnaucovani trvalo pres mesic - nicmene OBE spinkaji celou noc (tech 11 hodin v kuse) od pul roku.

Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
8.8.06 09:12

UŽ NEKOJÍME DÁVNO :(
A V NOCI TAKY NEKRMÍME A SPINKALA KRÁSNĚ AŽ TEĎ. ASI ZKOUŠÍ CO VYDRŽIM :)

SLYŠELA JSEM O NĚJAKÝCH KAPIČKÁCH NA SPANÍ,ALE TO JE ASI MOC DRASTICKÝ, CO ??
KOUPILA JSEM JÍ ČAJ NA DOBRÉ SPANÍ, TAK JÍ S TÍM OD 16 HOD. PROLÉVÁM, ALE ŽÁDNÝ EFEKT TO TAKY NEMÁ :((

DÍKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
8.8.06 09:19

TAk v tom pripade bych podezrivala zubiska. A rada zni stejne - vydrz !!!!!!!!!! Pocitej s tim, ze pokud ted nastehujes mimco do sve postele, bude se tezko vyhazovat - ale na druhou stranu by asi tuleni s miminkem neodolal nikdo…
Jeste pred kapakami na spani bych zkusila zmerit teplotu a pripade vyzkouset chladivy gel na bolave dasnicky. Kamosky ho hodne chvalily.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
8.8.06 09:27

Mi by to přišlo taky na zuby. A zkusila bych spíš než kapky na spaní nejdřív něco na bolest. U nás to zabírá. Lezou nám už pětky (ale řádí u každých zubů) a v noci máme i 3hodinové rodeo. Když nedam sirup. Když dam, tak spí. A zuby jsou to u nás jasný a jestli říkáš, že vám lezou, tak je to taky jasný…ono je to chudinky bolí a hodně:(

G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
8.8.06 09:35

NO MÁM PARALEN SIRUP. UŽ 2X JSEM JÍ HO DALA, A SPALA MNOHEM LÍP. ALE JÁ HO ZASE DO NÍ NECHCI RVÁT POŘÁD JEN PROTO, ABYZH JÁ SE VYSPALA :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
8.8.06 09:35

Existuje nějaký homeopatikum, jmenuje se Sedalia, ale zkušenost s tím nemám.
Mám stejný problém, u obou dětí, ale čekám, až to přejde samo (u prvního asi kolem roku)

Makýš a Tygříci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
8.8.06 09:56

A co ten gel na bolave dasne? To by mohlo fungovat, ne? Myslim, ze by to nemela byt az takova chemie jako panadol.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
8.8.06 10:02

JO TEN GEL JA ASI SUPER, ALE MÁM POCIT, ŽE NEŽ JÍ TY DÁSNĚ POMAŽU, TAK ŽE HO SNÍ :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
8.8.06 10:03

No, to by u toho gelu az tak vadit nemelo, ne?
L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
8.8.06 10:09

Januliko, u nás jsou teda dny i noci takové, že jí ho teda pár dní už dávám. A ne proto, abych se vyspala já, ale hlavně proto, aby se netrápila ona. Vím, že až se ten zub prořízne, bude klid a pak už ho nedam. Dávám i poloviční množství, Sama z toho dobrej pocit nemam, ale když se trápí a opravdu jí to bolí…sama si prášek vezmu, když mě to moc bolí, taky…
co se gelu týče, tak bohužel u nás nefunguje ádnej:( Ale je to jak na kterej zub. Na ty první by to zabrat mohlo. My máme pětky a to už je trošku jiná kapitola. Samo, že jsem začínala s gelama.
Jinak malá mi ten gel vycucne z prstu, než se na ty stoličky dostanu.
Možná by zabrala ta Sedalia, ale nevim, když rostou ty zuby - spíš bych jí zkusila, když je jinak prcek zdravej.
No a dávám i meduňkovej čaj.
 G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
8.8.06 18:04

DNESKA JSEM JÍ DALA POLOVIČNÍ DÁVKU PARALENU SUS, TAK UVIDÍME. KOUPILA JSEM I ČAJÍK.

LESINA : VÍM, ŽE TO NEVADÍ, KDYŽ TEN GEL SNÍ, JEN MÁM POCIT, ŽE KDYŽ SE NEDOSTANE NA TY DÁSNĚ, TAK ŽE JE TO NA NIC :(

DÍKY MOC VŠEM :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
9.8.06 09:14

Re: Noční spaní :(

Janulika píše:
MŮŽU NA VÁS MÍT PROSBU ??
POTŘEBUJU PORADIT CO S MOJÍ SKORO PŮLROČNÍ HOLČINOU. V NOCI SE BUDÍ PO PŮL HODINĚ AŽ HODINĚ. VŽDYCKY VSTANU, DÁM JÍ NAPÍT A SPINKÁ DALŠÍ PŮLHODINU DÁL.
UŽ NĚMŮŽU JSEM UNAVENÁ, VYČERPANÁ, NERVOZNÍ NA VŠECHNY V MÉM OKOLÍ :(

PRÝ EXISTUJE NĚCO NA KLIDNĚJŠÍ SPANÍ MIMINKA, NEVÍTE CO NEBO ASPOŇ JAK MALOU UTIŠIT ??

VČERA JSEM KOUPILA ČAJ PRO KLIDNÉ SPANÍ, VÍC MĚ ALE NENAPADÁ.

ZOUBKY JÍ ROSTOU, MAŽEME DÁSNĚ GELEM.

DÍKY.

Jsme na tom stejně tak, náš chlapec už má 14 měsíců a s tím buzením, jak popisuješ, začal asi ve 4 měsících a trvá to do dnes. Už jsme se s tím s manželkou nějak smířili, ale po dnešku zase přemýšlím co s tím. Je to fakt náročný, musíme se střídat, kdo k němu bude v noci stávat. Za noc vypije asi 2 dcl vody, ráno má tak načuranou plínu, že vždycky proteče. Na ty jeho ledviny to bude pořádnej záhul, když takhle v noci pije. Po dnešku ho zkusím nechat v noci řvat, protože není možný, aby měl pořád takovou žízeň (spíš si tím čajem chladí zuby-má už ale 8 zubů). Už se modlíme, kdy to přestane!! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí