Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
januliko, ten gelík my dáváme taky, co Hynkovi rostou zuby, také se v noci začal budit i když ne tak často jak píšeš ty.. nicméně ten gel by se měl nanášet tak, že jej budeš chvilku do dásniček vmasírovávat
prtěti se to bude líbit, protože mu budeš hezky tlačit na dásně a tím se uleví a gel se stihne „vsáknout“
jinak tedy hodně síly a zdaru, obdivuju každou maminku, která takto musí vstávat, já mám spavce a když musím vstát třeba třikrát za noc, abych mu jen dala napít čaje, tak jsem totálně hotová
takže smekám a přeju, ať už máte brzy klid ![]()
Ahoj naše holčička spala v půl-až hodinových intervalech donedávna taky.Teď se to zlepšilo (poslední 3 noci) a spí 2-2,5h v kuse a začalo se to lepšit když jsme zavedli příkrmy(má 6,5měsíce)Taky začala večer sama usínat i když to někdy trvá i hodinu.Prostě si povídá a lozí v postýlce až než usne.Dřív jsem musela skákat na baloně nebo kojit.Na to její spinkání jsem na radu dr. vyzkoušela homeopatika a meduňkový čaj a taky kaše na noc.Nic nezabíralo.Ani spaní s náma v posteli.Už jsem se připravovala na metodu vyřvání ale jsem ráda,že se to začíná lepšit samo.Je mi jasné že jsi vyčerpaná ale zkusila bych ještě vydržet.Držím palce ať to brzo přejde.