Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím,
ráda bych Davídkovi koupila gumáčky, ale zatím jsem narazila jen na větší, cca vel. 30 a více. Potřebujeme vel. 23. Pokud se některé z vás už podařilo potkat v obchodě menší (jsem přesvědčená, že ano
), budu moc vděčná za tipy.
Ahoj, viděla jsem malé gumáčky v HMku - na Chodově, pak taky v obchodě na Opatově - adresa: V Jezírkách 1539, Praha 4
Otevírací doba:
Po - Pá 900 - 1200 1400 - 1800. U druhého krámku si ale nejsem úplně jistá velikostmi.
držím palce, ať dobře pořídíte.
No to je úžasné, bydlím na Opatově a do HM na Chodov se zítra chystáme kupovat slipečky
. Děkuji!!!
Ještě jeden dotaz - taky by brouček potřeboval pláštěnku, myslíš, že by ji tam též mohli mít?
Ahoj, tak dneska na Chodově pláštěnku měli, ale jenom pro holky-růžovou
. Jinak gumáky v menších čislech měli v Humanicu, my lovíme 32 ![]()
Abaja
Ahojky,
já dnes kupovala pláštěnky v Globusu a měli tam taktéž gumáčky, sice jsem je nezkoumala, ale jistě to byly i menší velikosti (přesně takové máme jedny doma vel. asi 23).
Ahoj,
my kupovali gumaky loni - sehnala jsem je v obuvi vedle Lucerny, je tam takovej malej kramek (kdysi to byvala specializovana prodejna na detskou obuv) a gumacky meli od velikosti 19! Staly necely dve stovky ![]()
Tak dobre nakup!
Eliska
Holky,
díky
. Jak se Dáda vzbudí, vyrážíme na lov. Pak poreferuji, jak jsme dopadli
.
Tak hlásím totální neúspěch
! V HM na Chodově mi prodavačka sdělila, že gumáky nevedou (
) a pláštěnku mi nabídka za 700,– Kč
. Byla jsem se pak podívat ještě v Hypernově, tam gumáčky v naší velikosti byly poslední, bohužel holčičí. A stály 249,– Kč, takže slušná cena. Pláštěnku jsem tam nepotkala. Možná se ještě dnes zvládnu mrknout do Hypernovy do Průhonic.
Ahoj, taky jsem sháněla a nikde nebyly, až v Humanicu na Národní třídě ![]()
Siamino,
a v tom Deichmannovi na Chodove si nepozerala ? My sme ich tam obzerali cca pred 2 mesiacmi a mali ich tam fakt vo vsetkych velkostiach, jeden druh chlapcenske, jeden dievcenske a jeden neutralne.
Do Deichmanna a Humanicu hodlám zítra vyslat s Davídkem manžela. Brouček už byl dnes dost unavený, začínal se pomalu vztekat a mně se nechtělo riskovat hysterák
.
Ahoj,
my jsme koupili gumáky vel. 22 v Deichmannovi a byly tam 2 typy - modré pro kluky a růžové pro holky. Akorát mi připadají úzké a strašně špatně se obouvají. Ale jinak fajn, neprotýkají
Co se týče plášťěnky, pokud máte v Praze SOS textil, tak tam mají velký výběr - ceny lidové cca 70 - 90 Kč podle typu.
Martina a Filip
Ahojky.
My jsme zrovna o víkendu koupili gumáky vel.22 v Tescu Letňany.
Ahojky,
tak gumáky jsem viděla u Bati za 500,– Hrůza. A to ani neměli menší velikosti. Nakonec jsme koupili za 170,– u pinponů… Stejně je bude mít na hožkách občas a ne dlouho…
Tak zdar nákupům.
Petra