Cybex Balios M - nesedí mi korbička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
504
22.6.16 07:31

Cybex Balios M - nesedí mi korbička

Maminky mám dotaz, dostala jsem kočárek Cybex Balios M pro druhé dítko. U prvního jsem měla Dorjan (těžký a neskladný ale děsně jsem se namlsala u korbičky - v životě jsem neviděla lepší a propracovanější).
Balios má naprosto úžasný sporťák (myslím - u prvního jsme už sporťák vlastně nevyužiji jen občas na spaní, rychle se naučil chodit a pak už běhal po svých)
v každém přípdadě ta korbička k Baliosu to je katastrofa :( (chápu že někomu vyhovuje ale za mě tedy nee).
No a nyní řeším co s tím. Po prvním mám ještě Dorjan ale nechci mít 10 kočárků jen 1. Balios je super lehký i skladný ale ta korba…
Nevíte náhodou někdo zda jde na kočárek nasadit i jiná korbička? Jelikož se korbička nasazuje přes adaptery stejně jako autosedačka, čístě teoreticky by na to mělo sednout cokoliv s koncovkou stejnou jako autosedačky Cybex a Maxi Cosi… nj ale jak zjistit co přesně to je?
Už mě napadla o varianta přidělat na starou korbu adaptery… jako jsem z té original korbičky opravdu zklamaná.
Nebo celý kočárek prodat a hledat jinde? Ale zas ten sporťák…
Poraďte prosím :D Máte někdo zkušenost s jinou korbičkou na Balios? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2.8.16 16:55

Čím přesně korba nevyhovuje? Nad tímto kočárkem uvažujeme a tak bych rád znal Vaše postřehy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí