Jaký kočárek k mé výšce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13.6.16 14:38

Jaky kocarek k me vysce?

Zdravim vsechny :),potrebovala bych poradit ohledne kocarku. Vubec nevim podle ceho vybrat, na co si dat pozor atd. :roll:. Merim 160cm a vazim 55kg, bydlim v centru mesta, takze sama kostka a chtela bych se vejit do 10tisic (kombinovanej). Na co bych se mela pri vyberu zamerit a je vubec mozny sehnat za tuhle cenu slusnej kocar? Diky vsem za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7974
13.6.16 15:06

Bez autosedačky se určo do 10 dá sehnat slušnej kočárek. Do Brna nějakou teréní extrovku nepotřebuješ, stačí větší kola a odpružení. Asi budeš chtít něco lehčího a kompaktnějšího kvůli MHD a broušení obchodama.

Tady po Praze teď celkem frčí G-Mini Grand. Nevýhoda je, že polohování má jako houpačku a ta přední kolečka mi připadají na kostky už moc malá, ale určo se tady na něj dá optat. B-Motion, má celkem mohutnou sedačku, takže sporťák nemusí být úplně v poho pro menší děti. A nedá se otočit po/proti. Naší nejmladší nedělal problémy, ale ona je tak trochu hadí žena. Pak Snap Ultra. Oblíbený je i ABC Design Viper 4S. Mohla bys jít i do Dorjanu, jsou to celkem kvalitní kočárky, akorát jsou takové tankoidní a mají docela malé sportovní sedačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
13.6.16 15:11

Ke Tvé výšce bych to neřešila. Já jsem vyšší a chtěla jsem i větší kočárek. Nejdřívvse rozhodni jaký chceš podvozek. Velká kola či menší rotační?? Já MHD nejezdím a od začátku jsem věděla, že chci velká kola a podle toho jsem se řídila. Bydlím v menším městě. Mimčo čekám v září takže jsem chtěla velkou korbičku ať se tam vleze v pohodě fusak. Některé kočárky jsou strašně maličké. Taky je dobré si kočárek ohmatat a nebrat jen tak z netu. Může se s ním třeba blbě jezdit, každé vyhovuje něco jiného. :)
Jinak já mám kočárek JEDO a trojkombinace vyšla na 14 890,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
13.6.16 15:28

Ja si teda koupila kunert vip novej trojkombinace za 4,5 tisice, mam celocernou variantu a kazdy mi ho chvali, merim 155 a vazim 40, kocarek je naprosto lehkej no a proste super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
13.6.16 15:39

Na kostky bych koupila neco dobře odpruzeneho klidne bazarovou houpací klasiku a az pak dle potřeby sportak. Třeba emmaljunga dela rukojeti celkem nizko. Uz delaji i adaptér na maxi cosi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
13.6.16 15:46

Hodně dobrý kočárek je dorjan danny sport-kamarádkami pochválený, já mám firkon a taky jsem spokojená. Nafukovací velká otočná kola a ručka se dá polohovat podle výšky postavy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.16 17:57

Kouknu na vsechny, diky vsem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat