Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte, poradite mi nekdo, kde si muzu v Brne vyzkouset tuto sedacku? moc dekuji
Jinak docetla jsem se, ze tato sedacka nemusi vyhovovat kazdemuauta skrz narocnost na delku pasu…nebudu ji mit v jednom aute tak buch potrebovala poradit…v jakych autech jo mate…nebo i Pallas Fix…to je stejne…dekuji
Pallas fix nám sedí ve fabii a octavii. Nevím, jak je to u starších aut…
@adhelaid píše:
Pallas fix nám sedí ve fabii a octavii. Nevím, jak je to u starších aut…
dekuji…me zajima hlavne seat, ford, dacia a kia…a spokojenost je?
Spokojenost veliká! Obhájit si doma nejdražší sedačku na trhu sice nebylo jednoduché, ale stálo to za to. Jezdíme 2× měsíčně 700km tam a zpátky. Syn vydrží těch 6-7 hodin úplně v pohodě, do pultíku si bubnuje, nebo si tam maluje, neotravujou ho žádný pásy (který by mimojiné určitě rozepínal!), má tam trochu volnost v pohybu. Rád usíná s hlavou na pultíku. Sedačka je dost vysoko, takže je rád, že vidí na tátu, jak řídí a taky pořád čumákuje z okýnka. Druhé dítě dostane určitě také cybex, jen uvidíme, jakou ![]()
SamBay, ale nevím, jestli ji už mají skladem. Jinak na krátké pásy jsem narazil u Almery a Fiatu. Fabia OK
@lupus píše:
SamBay, ale nevím, jestli ji už mají skladem. Jinak na krátké pásy jsem narazil u Almery a Fiatu. Fabia OK
tak Seat by mel byt jako Fabia…tak snad…
@adhelaid píše:
Spokojenost veliká! Obhájit si doma nejdražší sedačku na trhu sice nebylo jednoduché, ale stálo to za to. Jezdíme 2× měsíčně 700km tam a zpátky. Syn vydrží těch 6-7 hodin úplně v pohodě, do pultíku si bubnuje, nebo si tam maluje, neotravujou ho žádný pásy (který by mimojiné určitě rozepínal!), má tam trochu volnost v pohybu. Rád usíná s hlavou na pultíku. Sedačka je dost vysoko, takže je rád, že vidí na tátu, jak řídí a taky pořád čumákuje z okýnka. Druhé dítě dostane určitě také cybex, jen uvidíme, jakou
dekuji…to mam radost…jen nevim kdy mi ji nekdo necha vyzkouset do auta…pac tady je porad nedostatek…
Holky, prosím kde se dá v brně koupit autosedačka cybex juno fix? Jsem v brně na dovče, tak bych ji ráda koupila. Z netu ji objednávat nechci. Moc děkuji za odpovědi ![]()
@gambettka píše:
Holky, prosím kde se dá v brně koupit autosedačka cybex juno fix? Jsem v brně na dovče, tak bych ji ráda koupila. Z netu ji objednávat nechci. Moc děkuji za odpovědi
ahojky…nikde skoro neni…jedine pres net…snazim se ji sehnat uz 14 dni…kdyby si, zjjistila, dej vedet…kuji
Jj, Pavli, dám vědět, ale myslím, že nakonec taky koupím přes net
i když do toho se mi moc nechce ![]()
@gambettka píše:
Jj, Pavli, dám vědět, ale myslím, že nakonec taky koupím přes neti když do toho se mi moc nechce
ja ji potrebuji vyzkouset do auta…
Myslíš, že nepasuje do každého auta nebo jak? To mi ani neříkej ![]()
@gambettka píše:
Myslíš, že nepasuje do každého auta nebo jak? To mi ani neříkej
no ona je vetsi… alr myslim, ze do auta pasovat bude ale tim ze ma ten pultik je narocnejsi na delku pasu…nektera auta maji kratsipasy vis
O, táááák. no zatím jsem na ni nenarazila. Včera jsem byla ve futuru v brně a nic
ani v třebíči ji nemají.
@Pavla7
seat vs. fabia no nevím nevím, ale držím palce. Na Juno se ptala kámoška v SamBay a neměli ji. Podle mě ale bude, jen to je novinka.