Cybex Pallas X-fix vs. 2-fix

31594
4.6.11 14:42

cybex pallas x-fix vs. 2-fix

Chtěla bych se zeptat (hlavně asi Steeva :wink: ), jaký rozdíl je mezi Cybex Pallas x-fix a 2-fix?
Koukala jsem, že ta 2-fix byla za letošek v adacu, stejně tak ji tuším hodnotil d-test, v obou vyšla dobře.
Ale mám poblíž obchod, kde je mají vyvěšené jen jako Cybex pallas fix, ale to asi není ten samý model, který byl použitý v testu, ale pokud je tam jen nějaká minoritní odlišnost, tak je mi to fuk, chci hlavně, aby byla stejná v bezpečnosti a pohodlí pro dítě.
V obchodě ji chci vyzkoušet, proto bych raději brala odtamtud, přeci jen ten pultík je specifický (ale pro nás dost stěžejní, syn má necelých 14kg a vyvléká se z pásů sedačky do 18kg, takže pultík by byl řešení)
díky za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7159
6.6.11 08:32

model Cybex Pallas 2 fix je modernizovaný Pallas X-FIX, je tam rozdíl v tom, že 2-FIX má na ramenních ochranách navíc ještě boční vaky pro zlepšení bočního nárazu- něco jako dělá Römer u variant SICT- akorát že römer to má po celých bokách i ramenech, u Cybexu jen u ramen.
Jinak jsou Pallas X-FIX a Pallas 2-FIX stejné, je také díky těm bočnicím širší.
Pallas X-FIX nebyl v testech, byl v roce 2010 obyčejný Pallas, a nyní 2011 Pallas 2-fix, obě měly dobré hodnocení 4 *- jinak jsou to testy ADACU, D-test je pouze přepisuje do češtiny, takže ať prohlédnete ty či oné testy jsou to stále ty stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí