Testy autosedaček

240
30.5.11 15:57

Testy autosedaček

Prosím nejste někdo přeplatitel časopisu D Test a nemáte tudíž výsledky testů autosedaček? Ráda bych ty výsledky viděla, ale nechce se mi kvůli tomu platit předplatné… Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7569
30.5.11 15:59

Ahoj, mám to stažené, posšli mi mail na SZ a pošlu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
30.5.11 16:28

Víc lidí s takovýmhle přístupem a může to dTest rovnou zabalit… Z čeho maj ty testy financovat, když se tolik lidí snaží to obcházet, aby k x tisícům za autosedačku nemuseli dát 200 navíc kvůli zjištění výsledku testu, co ten časopis udělal… Prostě nepochopím… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
30.5.11 16:49
kate02 píše:
Víc lidí s takovýmhle přístupem a může to dTest rovnou zabalit… Z čeho maj ty testy financovat, když se tolik lidí snaží to obcházet, aby k x tisícům za autosedačku nemuseli dát 200 navíc kvůli zjištění výsledku testu, co ten časopis udělal… Prostě nepochopím… :zed:

tenhle test daval dTest zadarmo… je tu o tom diskuze. jen uz ta akce asi skoncila.. http://www.dtest.cz/…sedacek-2011

ale je pravda, ze se ten jeden test da zaplatit sms a nemusi clovek predplacet. :-?

• Citovat
  • Upravit
240
30.5.11 17:01

Díky za odkaz, funguje to. Už na výsledky koukám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.5.11 17:50

Já se přiznám, že mně se ten systém předplatného moc nelíbí… Když mě zajímá nějaký test, tak chci zpřístupnit ten jeden test - třeba za 50,–. Nepotřebuju tam mít přístup celý měsíc, když mě tam pak nic nebude zajímat, nepotřebuju časopis, nepotřebuju platit 200,–, radši bych zaplatila 2× 50,–. Myslím, že by to si to takto zaplatilo i víc lidí, nevím… Možná i ke stovce bych dala, ale 200,– je za jeden test je moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
30.5.11 17:51

proč se nepodívat rovnou do testů ADAC? dělá jich mnohonásobně více, dělá je dobře a jsou zadarmo na jejich webstránkách..několik ročníků zpět. navíc jejich testy jsou v mnoha ohledech nejpřísnější, a simulují skutečné podmínky provozu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
30.5.11 17:52

P.S. u Dtestu se dá zaplatit jen konkrétní jeden test, o který má člověk zájem, jde to i přes SMSku nebo tak nějak, takže není potřeba kvůli jednomu testu kupovat celé předplatné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.5.11 18:16

Jo, už to vidím… Ale to je zas jenom jeden výrobek… Ale to už je o cosi lepší, to si dovedu představit, že bych využila. Ale stejně toho člověk většinou srovnává víc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
30.5.11 19:21
Angua píše:
Jo, už to vidím… Ale to je zas jenom jeden výrobek… Ale to už je o cosi lepší, to si dovedu představit, že bych využila. Ale stejně toho člověk většinou srovnává víc :think:

Já už nevím, jak to funguje teď, máme ten časopis druhej rok předplacenej, tak to neřeším… Ale dřív to bylo tak, že se dal stáhnout za nějakou sumu celej jeden test, ale možná toho lidi víc zneužívali, tak teď to omezili na jeden výrobek… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.5.11 19:24
kate02 píše:
Angua píše:
Jo, už to vidím… Ale to je zas jenom jeden výrobek… Ale to už je o cosi lepší, to si dovedu představit, že bych využila. Ale stejně toho člověk většinou srovnává víc :think:
Já už nevím, jak to funguje teď, máme ten časopis druhej rok předplacenej, tak to neřeším… Ale dřív to bylo tak, že se dal stáhnout za nějakou sumu celej jeden test, ale možná toho lidi víc zneužívali, tak teď to omezili na jeden výrobek… :nevim:

No jo, nebo jsem to nenašla, to je taky možné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
31.5.11 08:23

u Dtestu si můžete zapaltit přes SMSku výsledek, který Vás zajímá, je to za 20,– Kč, takže není potřeba si předplácet celý rok, nebo koupit jedno vydání u stánku
nebo se koukněte na testy ADAC- ty jsou zadarmo, vždyť test v Dtestu je pouze český překlad, a je to stále test ADACU.
všechny testy ADAC zde: http://www.autosedacky.estranky.cz/…a-videa.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
5.6.12 13:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
6.6.12 20:29

Tak hlavně DTest žádný test nedělal. Jedná se pouze o překlad testů ADACu. Stačí se podívat na ADAC a máte to tam zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí