Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
TEST DĚTSKÝCH AUTOSEDAČEK
Zajímá Vás, jak dopadl test dětských autosedaček, který vyjde v červnovém vydání časopisu dTest?
Do 26. května jej lze exkluzivně získat zdarma na: http://www.dtest.cz/…sedacek-2011
nestahovat, vyplnit mail, oni pošlou test do schránky!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Stáhla jsem si a jsem docela v šoku.
Koupili jsme autosedačku za téměř 9 000
a v tom testu vychází na ![]()
Nechápu…je kvalitní..renomovaná severská značka…je na isofix, dítě sedí v protisměru
![]()
Lolinka - to je ta Casualplay? Hele, včera ve zprávách bylo, že v některých autosedačkách našly toxický látky v potazích a mluvili tam o nějaké luxusní variantě casualplay autosedaček a že to budou nějak řešit, tak možná bych si to zkusila zjistit a vrátit ju, když stála takový prachy
![]()
Ne, BeSafe. Podle mne dobrá značka.
Casualplay je šmejd..to vím
máme od nich kočár ![]()
to je fakt masakr, prodávají to takhle draze a ještě je to špatný. Já myslela, že kočárky casualplay jsou dobrý, proto jsou tak drahý. Tak to možná můžu být ráda za ten náš za 7tisíc ![]()
A to jsem pročetla všechny možný recenze..spíše zahraniční, diskuze a tahle vyšla je skvěký řešení, pokud člověk ty prachy dá.
Mě štve, že si člověk zjistí, že je to dobrá autosedačka a buch zase nějaký testy a najednou je nic moc. Těžko hledat pravdu.
Tak na ten test jsem se nedívala, jen jsem si přečetla diskusi tady, také máme Besafe a než jsme jí pořizovali, dívali jsme se na německý crash testy a tam vycházela jako jedna z nejlepších. Těm německým testům ovšem věřím.
Monika H. píše:
Tak na ten test jsem se nedívala, jen jsem si přečetla diskusi tady, také máme Besafe a než jsme jí pořizovali, dívali jsme se na německý crash testy a tam vycházela jako jedna z nejlepších. Těm německým testům ovšem věřím.
Právě sakriš…nerozumím tomu !
V tom testu vyšla ta naše (IZI Combi Isofix) se známkou 2,8. Známky jsou jak ve škole. Jako není to propadák, ale dle ceny a referncí jsem očekávala, že bude s Britaxem a Maxi-Cosi nejlepší.
Příspěvek upraven 26.05.11 v 22:09
No já nevím, Besafe 0-18 co jde posměru i v protisměru (Izi combi na isofix), co je tam hodnocená, tu máme taky a v ADAC testech byla hodně dobrá. A jak ji jako testovali, když je posměru i v protisměru? To tam vůbec není uvedeno a myslím si, že je to dost důležitej „detail“.
Mrkněte na ten link a nechte si to poslat. dojde to na mail do minuty. Tam u té IZI Combi Isofix byl neuspokojivý čelní i boční náraz. Snad to nejdůležitější, co může být, že.
Děvčata, prošvihla jsem to, mohla byste mi to některá poslat?? Díky ![]()
Jinak neberte ty testy tak smrtelně vážně, nedávno jsem studovala dětské opalovací krémy a dtest a test černých ovcí dopadli naproto protichůdně, vítěz jednoho testu v druhém naprosto propadl, takže tak. ![]()
madi píše:
Děvčata, prošvihla jsem to, mohla byste mi to některá poslat?? DíkyJinak neberte ty testy tak smrtelně vážně, nedávno jsem studovala dětské opalovací krémy a dtest a test černých ovcí dopadli naproto protichůdně, vítěz jednoho testu v druhém naprosto propadl, takže tak.
Už to máš na mailu ![]()
Díky moc ![]()
Naše tam není, tak se nemusím rozčilovat ![]()
A to je test jen pro jednu kategorii nebo všechny?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat