Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky všem, dneska jsme dostali starší autosedačku Chicco Artsana, nemáte náhodou někdo zkušenosti s touto autosedačkou nebo třeba i oskenovaný návod na použití?
Bohužel na internetu jsem nenašla nic, pouze inzeráty ![]()
Mockrát děkuji za pomoc! ![]()
A co mas za problem pouta se jakekoliv jine vajicko.
Jsou tam nalepky v zadu nebo z boku.a tam je to krasne popsane.
No nálepky tam právě už nejsou a nevím, zda se může například prát potah sedačky…
Je to naše první autosedačka, takže moc ještě ani nevím jak to v autě přidělat ![]()
Potah jsem vyprala na 30 na rucni prani.
http://autosedacky.sbazar.cz/…5729663.html
Pouta se to v protismeru.
A jinak pokud mas nekoho v okoli s malim mimcem tak ti to ukaze jak se to pasa.
Ale kukam nevim jestli ti to pomuze.Snad jo ten zadni pas se protahuje zadem a dava se do tech uchytu.
Je to by jsi byla moc hodná, asi z toho dělám kovbojku, ale chtěla jsem se o té sedačce dozvědět něco víc… já ji našla na fotce tohoto pdf http://www.chiccocz.cz/…edia_ven.pdf , ale tam nic nepíšou o zn. Artsana, ale je to napsané na té sedačce… možná to je nějaký jiný model z jiného roku.
![]()
My u té sedačky máme i ten spodek co je vidět na pdf - nazývají ho Auto Fix. Drobné změny v designu asi budou dle r. výroby… třeba rukojeť je u každého odkazu jiná ![]()
Sedačka na tom pdf je naprosto totožná s tím, co máme teď doma - barva, rukojeť a ten spodek Auto Fix.
kattkka píše:
dalsi
No my meli bez te zakladny.
Takze jak te se pouta to nevim.Ale jinak ten tribodovy pas jak se steluje a zapina na to dojdes.A jinak steluje se to tak ze zatahnes za ten volny pas tak to dotahnes a kdyz to budes potrebovat povollit tak jak je te ten asek tak to zmacnes a povytahujes pasy pokud si to dobre pamatuju.Muzu se kdyztak zitra mrknout tedy jestli se mi ta sedacka podari vytahnout.
Příspěvek upraven 21.05.11 v 21:41
Prý se dají pásy připevnit k té základně a pak jen jednoduše zacvakáváš tu sedačku, ať ji neustále nemusíš odpoutávat…
Ještě jednou mockrát děkuji za rady, zítra zkusím ten potah vyprat, snad mu neublížím ![]()
Pak budeme zkoušet stylem pokus omyl… však na zkoušení ještě máme 2 měsíce ![]()
Menzy píše:
Prý se dají pásy připevnit k té základně a pak jen jednoduše zacvakáváš tu sedačku, ať ji neustále nemusíš odpoutávat…
Ještě jednou mockrát děkuji za rady, zítra zkusím ten potah vyprat, snad mu neublížím
Pak budeme zkoušet stylem pokus omyl… však na zkoušení ještě máme 2 měsíce
jo vyper dej ho na 30 a ja mam na prace rucni prani,nekdo tam ma jemne tak na to.aky jsme to tak delali.