Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
kattkka píše:Menzy píše:jo vyper dej ho na 30 a ja mam na prace rucni prani,nekdo tam ma jemne tak na to.aky jsme to tak delali.
Prý se dají pásy připevnit k té základně a pak jen jednoduše zacvakáváš tu sedačku, ať ji neustále nemusíš odpoutávat…
Ještě jednou mockrát děkuji za rady, zítra zkusím ten potah vyprat, snad mu neublížím
Pak budeme zkoušet stylem pokus omyl… však na zkoušení ještě máme 2 měsíce
premyslim.
Ja jsem prala i strisku.A nic senestalo. i u golfek chicco.
ahoj, mám dotaz, koupila jsem vajíčko chicco artsana 0-13 kg, ale není v něm taková ta vložka pro novorozence, aby v tom držela hlavička. dá se to někde sehnat? nebo tam nemusí být? na netu jsem toho moc nenašla, tak prosím o radu ![]()
originál vložku už asi nekoupíte, je to starší sedačka, ale dá se pořídit unoverzální novorozenecká vložka: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
Ahoj.Je možný že jsou v autě (felicie) krátké pásy na připevnění této sedačky? Nebo lze připevnit pouze na místo za řidičem?
Makmik píše:
Ahoj.Je možný že jsou v autě (felicie) krátké pásy na připevnění této sedačky? Nebo lze připevnit pouze na místo za řidičem?
v některých autech jsou kratší pásy - v době vzniku auta, třeba Felicie nebyly sedačky povinné, ani rozšířené, tak se nepočítalo s tím, žě bude potřeba dlouhý pás kvůli sedačce, proto je nejlepší vybírat sedačku i s autem a předem vyzkoušet, která tam pasuje a jde připnout
Maminky potřebovala ybch poradit dneska jsem jsi od jedné paní koupila autosedačku chicco a není tam ta stříška myslíte že by jse dala dokoupit?
moc dekuji
@zandýsek píše:
Maminky potřebovala ybch poradit dneska jsem jsi od jedné paní koupila autosedačku chicco a není tam ta stříška myslíte že by jse dala dokoupit?moc dekuji