Autosedačka Chicco Artsana

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5813
21.5.11 21:51
Jo taky tam mám ruční praní na 30, já jen, že ve stříšce je jako by plastové stínítko, tak abych ho nezlomila nebo tak :-)
Pokud si ještě vzpomeneš na něco užitečného, určo mi písni. Jinak na ty popruhy jsem koukala, jak jsem tu sedačku čistila… zkoušela jsem, jak se asi zapíná a povoluje… snad to půjde! :palec:
kattkka píše:
Menzy píše:
Prý se dají pásy připevnit k té základně a pak jen jednoduše zacvakáváš tu sedačku, ať ji neustále nemusíš odpoutávat…
Ještě jednou mockrát děkuji za rady, zítra zkusím ten potah vyprat, snad mu neublížím :-)
Pak budeme zkoušet stylem pokus omyl… však na zkoušení ještě máme 2 měsíce :-)
jo vyper dej ho na 30 a ja mam na prace rucni prani,nekdo tam ma jemne tak na to.aky jsme to tak delali.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
21.5.11 21:56

premyslim.
Ja jsem prala i strisku.A nic senestalo. i u golfek chicco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.11 14:53

vložka do vajíčka chicco artsana

ahoj, mám dotaz, koupila jsem vajíčko chicco artsana 0-13 kg, ale není v něm taková ta vložka pro novorozence, aby v tom držela hlavička. dá se to někde sehnat? nebo tam nemusí být? na netu jsem toho moc nenašla, tak prosím o radu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
13.6.11 08:35

originál vložku už asi nekoupíte, je to starší sedačka, ale dá se pořídit unoverzální novorozenecká vložka: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
28.9.11 18:25

Ahoj.Je možný že jsou v autě (felicie) krátké pásy na připevnění této sedačky? Nebo lze připevnit pouze na místo za řidičem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
29.9.11 08:33
Makmik píše:
Ahoj.Je možný že jsou v autě (felicie) krátké pásy na připevnění této sedačky? Nebo lze připevnit pouze na místo za řidičem?

v některých autech jsou kratší pásy - v době vzniku auta, třeba Felicie nebyly sedačky povinné, ani rozšířené, tak se nepočítalo s tím, žě bude potřeba dlouhý pás kvůli sedačce, proto je nejlepší vybírat sedačku i s autem a předem vyzkoušet, která tam pasuje a jde připnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
5.10.12 10:07

Maminky potřebovala ybch poradit dneska jsem jsi od jedné paní koupila autosedačku chicco a není tam ta stříška myslíte že by jse dala dokoupit? :nevim: moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5813
5.10.12 10:23
Možná nějaká starší, ale pochybuji, že jí seženete, je to starší model… ale možná bych zkusila napsat na nějaké výhradní zastoupení pro ČR, ale moc šancí tomu nedávám :nevim:
@zandýsek píše:
Maminky potřebovala ybch poradit dneska jsem jsi od jedné paní koupila autosedačku chicco a není tam ta stříška myslíte že by jse dala dokoupit? :nevim: moc dekuji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí