Cybex priam vz. Thule

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
57
21.11.21 12:30

Cybex priam vz. Thule

Ahoj holky, mam na Vás dotaz. Vim, že je těch diskuzí tady ohledně kočárku spousta, ale nikde sem nedohledala, jestli je lepší Cybex nebo Thule. Jelikož bych s kočárkem chtěla jezdit různě po výletech, nemyslim tim vyloženě někde po horách, nebo v lese. 😃 Zas tak sportovní typ nejsem. 😃 Ale bydlim na severu a těch kopečků je tady dost. Cybex mně přijde uplně skvělej tim, jak je skladnej a dobře vypadá, ale to samozřejmě taky není všechno. Zvládá Cybex i horší terény? Nebo myslíte, že je to kočár vyloženě jenom do města? Ještě bych chtěla říct, že měřim 173 cm a potřebuju prostě kočárek vyšší, což zas Thule mi v tomhle případě přijde skvělej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6654
21.11.21 12:52

Rozhodovala jsem se mezi Cybex Priam a Thule Urban Glide 2 a reknu ti to asi takhle. Cybex je sice krasnej, ale je to kocar do mesta, polnacku s nim dle meho neprojedes. Takze zalezi na tobe, jestli jezdis po asfaltu nebo spis prasnych cestach. Oproti Thule je Cybex dost rozklepanej, kdezto s Thule projedes hrbolaty teren, aniz bys to nejak extra pocitila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
21.11.21 12:54

Šla bych už jedine do Thule. Sice vypadá jak trakař, ale budeš rada, ze jede a nedrkotá to s každým kaminkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2479
21.11.21 13:12

Každý má svoje, měla jsem priam a využila jen hlubokou korbu, poté prodala. Je to opravdu městský kočár. Thule lepší, ale přesto jsem si ho nekoupila, ikdyž jsem ho mooooc chtěla, ale nepřenesla jsem se přes to, že kočár je šíleně úzký, do sedu moc nejde, spíš to dítě leží 🙈, asi existují nějaké pásky do sedu. Musíš dokoupit madlo, není v ceně, ale to už je dnes taky standard (neříkám u všech).
Vzhledově Thule bomba.
Zkus se ještě podívat na Baby jogger summit, jen dnešní verze zase nejdou do lehu 🙈..
Ale rozhodně kup kočár, který má nafukovací kolečka 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2894
22.11.21 16:44

Ja se rozhodovala mezi Priamem a Baliosem. Nakonec vzala teda Baliose. Neprisel mi o tolik horsi nez Priam.
Bylo to zklamani. Jako do obchodu, mhd a mesta dobry. Ale s kazdym hrbolem/travou (vcetne kocicich hlav) jsem byla vic a vic nastvanejsi.
Po 3 mesicich mi dosla trpelivost a koupila si Thule UG2.
To je jina jizda. Jen je proste vetsi - delsi. Takze treba v malych obchodech, do dveri to je slozitejsi. Ale manevruje se s nim dobre. Nehrbim se u nej (a to jsem mensi), pro manzela uplne super (je vysoky), takze vylety a dlouhe prochazky nejsou za trest. Projede vse. Jezdi lehce diky velkym kolum. Lehky je taky, jen je samozrejme jeho konstrukce po slozeni vetsi. A treba mechanismus skladani je mi prijemnejsi nez Baliose (ten obcas i nesel na prvni dobrou).
Zatim jezdime hlubokym. Na sportak jsem rovnou koupila madlo a podlozku na nohy. Baliose si necham jako druhy kocarek treba na cestovani (aspon takovy je plan), ale uz bych ho nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí