Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Cybex Topaz?
Přidejte zkušenost s Cybex TopazJá bych v tom problém neviděla, jen bych šla do nějakého kamenného obchodu vyzkoušet, jestli tam ta vložná taška bude pasovat. Taky jsem přemýšlela nad tímto řešením, na cestování do města, ale nakonec se mi kočár nějakým způsobem vejde i do mýho pidi auta.
A jako řešení na dovolenou a ještě v létě, to určitě není problém.
A ještě zkus, jestli nejde přehodit boudička na druhou stranu, některé kočárky to tak mají, takže by jsi pak i na miminko viděla.
Anonymitu chápu a přesto si dovolím popřát, ať už to máš co nejdřív za sebou a brzy zdravé miminko v náručí.
určitě to jde.
vozila sjem Marťana jako novorozence v CC 09, s orig vložnoou taškou. pokud můžu radit, a podařilo by se ti sehnat origoš, byť jiné barvy, jdi do ní!!! je fakt úžasná. vozila jsem tam M. do 5m, a to má 70cm!!!!! plnohodnotný kočár!!
ABC design taška určitě jde, zastrčí se za zádovou opěrku a drží. ale neuvidíš na mrně a topaz nemá boudičku se stříškou…
fakt bych se pokusila sehnat origoš!!!!! vzhledem k tomu, že píšeš, že máš topaze starého, má ještě stříšku naklapávací na jednom místě do takových chytáčků, že ? taška se chytí do děr na madlo a na ní zboku zase stříška..
btw, taky mám Q. speedi!! kočár miluju,ale je obří..
a gratuluju!!
asi jsme se museli už potkat, speedi a topaz
mám svůj tip, samo mlčím ![]()
tak ať jde všechno dobře!!!
![]()
omlouvám se za OT, ale Natašo mohla by si mi prosím poradit, kde si na netu narazila na origoš vložnou tašku?
Mám CC 2011. Je to úžasný kočár!!!
dděkuju
Lofi,
bohužel, jestli máš 2011, tak na něj by už origoš taška stejně nešla. tedy, zacvaknout by šla, cvaká se do míst kde se uchycuje madlo. ale stříšku bys na ní nedala, zlstala by ti obráceně.. ![]()
k základním rozdílům 2010(11) a 2009 patří totiž způsob nacvakávání stříšky na konstrukci kočárku. nové kočárky mají objímku a stříška se dá posouvat po konstrukci, překlápět atd. stará 09 měla pevnou díru na cvaknutí střechy a stejným mechanismem to šlo i na vložnou tašku.
ty se dodávaly v barvách topaze a callista. foto přikládám.
ještě vloni se prodávaly celé sety, v zimě se ještě daly koupit i zvlášť.. ale podle všeho už asi nejsou vůbec
schválně jsem se zkoušela dívat..
na callisto 11 (a 10) jsou originální korbičky. ale to už není ono.. ![]()
http://www.babystyle.cz/…ko-carry-cot
zkusila bych jim napsat paní Pavlíková odpovídá vždycky a rychle, jestli se jedná o klasickou vložnou tašku, která se pokládá na potah kočáru, nebo se jedná o novou korbičku, která se cvaká do adaptérů konstrukce (bez potahu). mají to trochu pomotané.. základní foto vypadá na tašku, ale barvy na korbičku…
Moc dekuju za info..
zkusim pani napsat a uvidim, co mi rekne ![]()
Zatim to spis vypada, ze napred budu rodit ![]()
Ahoj kočárkomaniačky, mám po starším synovi schované golfky Cybex Topaz 2009, každým dnem se nám má narodit další mimi. Hluboký kočárek mám Quinny Speedy, ale: po šestinedělí chceme odjet na prázdniny na Slovensko k rodičům a už se těžko s krámama a Speedym vejdeme do auta. Uvažuji, že bych právě oprášila Topaze a koupila do něj vložnou tašku a mimi vozila tam v něm. Je to možné?
Nataša: Hodí se tam také vložná taška ABC Design jako do Callista? Předpokládám, že tam lze nějakým způsobem připoutat za ta dvě postranní poutka (kolečka). Prcek ale asi bude hlavičkou ode mě, že? Jinak to asi v Topazu nejde, viď?
Moc díky za všechny vaše postřehy.Ještě na vysvětlení: anonymně proto, že už 4. den přenáším - kdo ví, určitě si pamatuje na dotazy od kamarádek, které fakt nesnáším: jsi ještě 2v1? Proto se dnes nepodepíšu.